Panasonic Plasma PZ70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: ******TH-42PZ70 FOR YOUR EYES ONLY!!!!!******

akren to the rescue ως συνηθως :ernaehrung004: :worshippy: :SFGSFGSF:

ειμαι και λιγο ψειρας(οχι πολυ) σε οτι αγοραζω......γ@μ@ την τρελα μου

και εγω απορω μαζι μου ωρες-ωρες,πως με ανεχομαι δηλαδη:BDGBGDB55::flipout:

Την έφερε και το ΠΛΑΙΣΙΟ με τιμή λίγο μεγαλύτερη από το TECHNIX
1.899 ΕΥΡΩ για την 42ΡΖ70 και 2.599 ΕΥΡΩ για την 50ΡΖ70.
Πολύ καλές τιμές νομίζω !!!

τελικά ποια είναι καλύτερη η 42PZ70 ή η 42PZ700 ? Επίσης σαν να διάβασα κάτι στο forum ότι η Panasonic πρόκειται να τις αντικαταστήσει (με κάθε επιφύλαξη αυτό)

Απάντηση: Re: ******TH-42PZ70 FOR YOUR EYES ONLY!!!!!******

τελικά ποια είναι καλύτερη η 42PZ70 ή η 42PZ700 ? Επίσης σαν να διάβασα κάτι στο forum ότι η Panasonic πρόκειται να τις αντικαταστήσει (με κάθε επιφύλαξη αυτό)

Ρίξε μια ματιά εδώ να δεις τις διαφορές:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=14378

Απάντηση: ******TH-42PZ70 FOR YOUR EYES ONLY!!!!!******

H PZ700 πρόκειται να αντικατασταθεί με την ΡΖ750.

Τελικά η ΡΖ70Ε υποστηρίζει 1080p/24 ή όχι;
Από το avforums:
1080p24 Myth

Panasonic has not stated that the PZ70 is a 24fps panel. From the below thread by TDM34 it has been found that the PZ70 accepts a 1080p24 input, what it does with this next is as of date unknown. The two possibilities are; either internal conversion to 1080p60 or true 3:3 pull down @ 72hz is carried out. The PZ700 does not accept a 24fps signal.

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=615952

Last edited:

H PZ700 πρόκειται να αντικατασταθεί με την ΡΖ750.

Τελικά η ΡΖ70Ε υποστηρίζει 1080/24p ή όχι;

Η σειρά ΡΖ700 δεν το δέχεται καθόλου. Η σειρά ΡΖ70 το δέχεται μεν αλλά δεν είναι σίγουρο τι το κάνει. Όσον αφορά την 750 αναμένεται πριν το τέλος του χρόνου. Η 700 έχει σταματήσει να παράγεται ήδη και μόλις τελειώσει το stock έρχεται η 750.

Panasonic TH-42/50PZ70 Owners Thread

Panasonic TH42PZ70 and 24fps

Panasonic New PZ750 range due 4th Qtr

@ g10rg0s
Τα έχω δει τα παραπάνω γι αυτό και διατύπωσα το ερώτημα.
Η ΡΖ70Ε φαίνεται να δέχεται 1080/24p, αλλά ενδεχομένως όχι όπως οι KURO ή η τελευταίας γενιάς LCD...
Το περίεργο είναι πως η Panasonic τηρεί σιγή ιχθύως επί του θέματος...

@ g10rg0s
Η ΡΖ70Ε φαίνεται να δέχεται 1080/24p, αλλά ενδεχομένως όχι όπως οι KURO ή η τελευταίας γενιάς LCD...

Ότι τα δέχεται είναι σίγουρο και είναι σημαντικό χαρακτηριστικό. Το αν κάνει 3:2 και το μετατρέπει σε 60Hz είναι λίγο δύσκολο να το μάθουμε. Το ίδιο ισχύει και για τις περισσότερες LCD. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως όποιον τον προβληματίζει κάτι τέτοιο θα πρέπει να την δει να παίζει με 1080/24 από την πηγή και να αποφασίσει αν αυτό που βλέπει τον ικανοποιεί.

Μπορει καποιος να μου πει πιο ειναι το πραγματικο contrast
της PZ70?Σε μερικα καταστηματα στο ιντερνετ το βλεπεις 5000:1 και σε καποια αλλα 10000:1.

@ g10rg0s

Η Pioneer είναι εκτός συναγωνισμού σε ότι έχει να κάνει με την επεξεργασία του σήματος οπότε δεν μετράει.

Σύμφωνα με το thread των κατόχων του avforums, η Panasonic αρχικά δεν ανέφερε τίποτα για 24fps combatibility στα specs της PZ70. Το χαρακτηριστικό προστέθηκε στα specs αφού πρώτα αρκετοί κάτοχοι έκαναν γνωστό πως δέχεται 1080/24. Αυτό δημιουργεί απορίες.

Και κάτι πιο γενικό. Οι τηλεοράσεις με το αυτοκολητάκι 24fps είναι αρκετές. Για πόσες από αυτές είμαστε σίγουροι πως όντως δεν γίνεται 3:2 ? Υπάρχουν κάποια standards που έχουν κανονιστεί ή ότι δηλώσεις είσαι ?

αν θυμαμαι καλα,παιζει μια χαρα με ps3,(οπως αναφερουν τουλαχιστον)με τα αλλα br players αναφερουν προβληματα.
τωρα τι στο καλο γινετε ακριβως κανεις δεν ξερει στα σιγουρα να πει

Panasonic TH42PZ70 Review

"Combine Panasonic's latest 10th generation screens with Vreal processing and Full HD however and in the TH42PZ70 you have what is possibly the best High Definition (HD) performance available today from a 42in screen. The level of sharpness and detail is absolutely stunning, showing every possible nuance of detail imaginable."
...............
"Standard Definition (SD) sources are surprisingly good given that the TH42PZ70 has to do a fair amount of upscaling to reproduce terrestrial Freeview on its Full HD screen."
...............
"Even more impressive is the black level performance of the TH42PZ70. The new generation screens deliver stunning black levels with a standard of graduated shadow on a par with any 40in screen out there."
...............
"Fast moving sporting action or movie scenes in general are handled by the TH42PZ70 with aplomb, displaying none of the motion pattern noise that afflicts many plasmas. Even with the fastest moving action, the TH42PZ70 manages to retain its composure."
...............
"The Colours on the TH42PZ70 are another highly impressive aspect of the screens performance. Never short of superb vibrancy, the subtle delivery of colour detailing with areas such as skin tones is second to none."
...............
"Conclusion
As a 'cut down' version of the TH42PZ700, the TH42PZ70 looses little in overall performance. With a price tag which places it firmly in the mid range price category, this panel comes highly recommended - in fact, it is quite possibly the best 42in buy currently out there."

Ξεκίνησα να κάνω copy τα καλά σχόλια μόνο, και τελικά έκανα σχεδόν όλο το review -bye-

Εν ολίγοις, είναι καλύτερη της PZ700 μακράν και μια από τις καλύτερες στην κατηγορία της αν όχι η καλύτερη!

Panasonic Plasma PZ70 : Review - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλά η τηλεόραση δεν παίζεται!
Με επίσημη εγγύηση Intertech και τα ρέστα παγωτά!
Ακόμη την ρυθμίζω. Παιδιά μακράν plasma , μην ξανακούσω για LCD γιατί θα μου γυρίζουν τα λαμπάκια...
Μόλις συνδέσω και DVD-R θα σας πώ λεπτομέριες...
Απλά ψάχνω να βρω ώρες λειτουργίας κλπ
Έχει τίποτα κρυφά μενού?