Panasonic Plasma PZ80 / ΡZ85 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic 42PZ85/42PZ80/46PZ85 Plasma

3 πουλακια καθονταν απανω σε κλαδακι.........................!!!!
εν τελη μπορει να μου πει καποιος κατι???
που θα βρω πληροφοριες για τις 46αρες πλασμα της PANASONIC???
γιατι εδω αλλα ντι αλλων λεγονται.

3 πουλακια καθονταν απανω σε κλαδακι.........................!!!

αποψη σου..
μπορει και αυτη να σχολιαστει οπως και συ σχολιαζεις αποψεις αλλων

για τιμες στο skroutz

Απάντηση: Panasonic 42PZ85/42PZ80/46PZ85 Plasma

Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι από τα μέλη energy και preve. Το τι κάνετε σε άλλα φόρα δεν μας αφορά. Σας παρακαλώ στο θέμα μας. Αυτή είναι η 1η επίσημη παρατήρηση :grandpa:
Σας ευχαριστώ -bye-

Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι από τα μέλη energy και preve. Το τι κάνετε σε άλλα φόρα δεν μας αφορά. Σας παρακαλώ στο θέμα μας. Αυτή είναι η 1η επίσημη παρατήρηση :grandpa:
Σας ευχαριστώ -bye-

.........:a0210:

Υ.Γ.: Με τη σκακιέρα...έγινε τίποτα????-bye-

.........:a0210:

Υ.Γ.: Με τη σκακιέρα...έγινε τίποτα????-bye-

Ολα εντάξει, ήταν αυτό που έλεγες με το overscan :worshippy:

Την 656 δεν την έχω δει.
Και δεν χρειάζεται να την δω ...για να κάνω σύγκριση.
Παρέβλεψες οτι είναι70% ακριβότερη.
Αυτό μου αρκεί.

Έχεις να πεις τίποτα ''εξυπνότερο'';

Κατά τα άλλα η γνωστή τρικυμία εν κρανίω.

Το ban-άκι έτσουξε; :cool:

Δεν την εχεις δει... αλλα εχεις αποψη... ΜΠΡΑΒΟ ΕΝΗΛΙΚΑ!!!

Μεγιστανα με καβουρια σε παρακαλω μη μου μιλας... γυρνα στο avsite το φασισμο των ασχετων διαχειριστων και μη χαλας ΟΛΑ τα τοπικ και εδω γιατι δεν θα σε στηριξουν οι εδω διαχειριστες... δεν ειναι ουτε χουντα ουτε κολληταρια σου!
(οσο για το ban... 14ημερων με 10ημερο ταξιδι διακοπων πιστεψε με δε με χαλασε ΚΑΘΟΛΟΥ... και εχω και καμια 10αρια account να γελαω ταυτοχρονα (τα 4 τα βρηκαν-μπουχου)! Θα επιστρεψω δριμυτερος στους ξεφτιλες...)

Re: Απάντηση: Panasonic 42PZ85/42PZ80/46PZ85 Plasma

Σας ευχαριστώ -bye-

Συγνωμη αλλα ξεκιναει διαμαχη (χωρις ΚΑΝ να του μιλαω) με ειρωνιες κλπ που μεταφερει απο αλλο φορουμ... αν εχει καποιο κομπλεξ μαζι μου δε του φταιω σε τιποτα... Απλα δε μπορει να εχει και τον πρωτο λογο και τον τελευταιο... παει πολυ!

Προφανως θελει να δημιουργησει κλιμα στα κολληταρια του στο διπλανο φορουμ οτι κανω παντου φασαρια... Χeστικa για τους διπλα... Λιγη βοηθεια ομως θα την ηθελα γιατι βλεπεις οτι δεν ενοχλει ΜΟΝΟ εμενα...

Ευχαριστω...!

Ρε δεν πάτε καλά .... ένας να σταματήσει να απαντάει στον άλλον και το όλο θέμα θα πάψει.

Και οι 2 εκφράζονται χρόνια έτσι ... δυστυχώς δις σακς , θα προτιμούσα να τους banάρουν για 3 μέρες ... άντε πάλι με τα offtopic ...

Re: Απάντηση: Panasonic 42PZ85/42PZ80/46PZ85 Plasma

Σας ευχαριστώ -bye-

Μην μου πεις οτι αφησες το ταξιδι για να μπεις εδω και να κανεις συστασεις!-bye-

Α! μεινε μακρια απο Μονακο...καποιος γνωστος μας ανεβαινει εκει για το GP:grinning-smiley-043

Παίδες, Ζ85 πήρα ενημέρωση απο την ΙΝΤΕΡΤΕΚ πως δεν θα έρθει καθόλου στην Ελλάδα...

Αν εισαι μεταμορφωση κατεβα για ενα κουλουρακι... πηγαινω να παραλαβω την PX80...

κουλουράκι λέει ..... χαχαχαχαχαχαχα πιές και λίγο νερό απο δίπλα, έχει επιλογή παγωμένου και χλιαρού