Panasonic Plasma PZ80 / ΡZ85 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Panasonic 42PZ85/42PZ80/46PZ85 Plasma

Επισης μια απορια που εχω ειναι γιατι διαβαζω τοσο αντιφατικα σχολια για τις πανυ απο χρηστες ενω τα ελληνικα εντυπα γραφουν διθυραμβους (για τις συγκεκριμενες εννοω)?

Δεν ξερω αν εχεις προσεξει ποσο εχουν αυξηθει οι διαφημισεις τις συγκεκριμενης εταιρειας σε διαφορα περιοδικα.

Αυτο ειναι το πιο αντικειμενικο site...

http://www.hdtvtest.co.uk/Panasonic-TH42PZ85B/

Re: Panasonic 42PZ85/42PZ80/46PZ85 Plasma

Δεν νομίζω πως αξίζει τα παραπάνω χρήματα το IFC της PZ85 και δεν πρόκειται να βγει Pioneer πλάσμα στις 46''.

Αν σκέφτεσαι για 50'' κατά την γνώμη μου η Pioneer 5080XD και η LG 50PG6000 είναι προτιμότερες επιλογές από την Panasonic παρά την μικρότερη ανάλυση.

στον τελευταιο ηχο παντως εχει ενα αρθρο για τις νεες κουρο οπου γραφει στην αρχη του αρθρου οτι θα βγαλει 46' πλασμα και πιο κατω λεει για lcd...αντε βγαλε ακρη τωρα.

Δεν νομίζω ότι έχεις διαβάσει αντιφατικά σχόλια. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την εικόνα των Panasonic. Οι βλάβες των PX70 είναι το πρόβλημα.

στον τελευταιο ηχο παντως εχει ενα αρθρο για τις νεες κουρο οπου γραφει στην αρχη του αρθρου οτι θα βγαλει 46' πλασμα και πιο κατω λεει για lcd...αντε βγαλε ακρη τωρα.

LCD θα εχει η Pioneer στις 46" και κατω.

Απο τις 50" και πανω θα ειναι πλασμα. Δεν και το νημα για τις Pioneer σειρα 9.

Δεν νομίζω ότι έχεις διαβάσει αντιφατικά σχόλια. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την εικόνα των Panasonic. Οι βλάβες των PX70 είναι το πρόβλημα.

ενταξει λαθος εκφραση...και εγω αναφερομουν στα διαφορα προβληματα που εχουν βγαλει
προφανος τα περιοδικα δεν μποροθυν να δουν τα διαφορα προβληματα που μπορει να βγαλουν οι τηλεορασεις εκτος εαν εκαναν long term tests....η κανουν?
και εγω δεν μπορω να πω οσες φορεσ εχω δει πανυ live η εικονα ειναι παρα πολυ καλη γι'αυτο και ειναι στο short list
και με την LG50 που τις ειδα διπλα διπλα η πανυ ειχε πολυ καλυτερη εικονα....τουλαχιστον σε hd που επαιζε εκεινη τη στιγμη

Το κυριο προβλημα με τις PΖ80/85 ειναι η υπερβολικη θερμοτητα που βγαζουν λογω μεγαλης καταναλωσης.

Ενας Αγγλος στο ΑVforums ελεγε οτι μετα απο λιγο οταν την ανοιγει θερμαινεται το δωματιο. Φαντασου στην Ελλαδα που εχουμε και 35-40 βαθμους το καλοκαιρι τι εχει να γινει.

Δευτερευον προβλημα που εχει αμεση συναρτηση με το πρωτο ειναι ο θορυβος απο τα 5 ανεμιστηρακια.

Προσωπικα ποτε δεν θα αγοραζα τηλεοραση που εχει ανεμιστηρακια γιατι ειναι πολυ εκνευριστικα.

Προσωπικα ποτε δεν θα αγοραζα τηλεοραση που εχει ανεμιστηρακια γιατι ειναι πολυ εκνευριστικα.

αφου εχεις το xbox 360.....τι τα θες τα αλλα ανεμιστηρακια :D

Re: Απάντηση: Re: Panasonic 42PZ85/42PZ80/46PZ85 Plasma

Το κυριο προβλημα με τις PΖ80/85 ειναι η υπερβολικη θερμοτητα που βγαζουν λογω μεγαλης καταναλωσης.

Ενας Αγγλος στο ΑVforums ελεγε οτι μετα απο λιγο οταν την ανοιγει θερμαινεται το δωματιο. Φαντασου στην Ελλαδα που εχουμε και 35-40 βαθμους το καλοκαιρι τι εχει να γινει.

Δευτερευον προβλημα που εχει αμεση συναρτηση με το πρωτο ειναι ο θορυβος απο τα 5 ανεμιστηρακια.

μηπως υπαρχει καποιος με pz..κατα προτιμηση 46" να μας δωσει τα φωτα του για τη θερμοτητα και το θορυβο της τηλεορασης?
ευχαριστω

αφου εχεις το xbox 360.....τι τα θες τα αλλα ανεμιστηρακια :D

Οταν βλεπω τηλεοραση εννοω.

Το 360 το εχω σε αλλο επιπλο που αεριζεται απο πισω αλλα μπροστα εχει τζαμι και δεν ακουγεται.-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic 42PZ85/42PZ80/46PZ85 Plasma

μηπως υπαρχει καποιος με pz..κατα προτιμηση 46" να μας δωσει τα φωτα του για τη θερμοτητα και το θορυβο της τηλεορασης?
ευχαριστω

Μπορεις να δεις εδω...

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=745634&page=19
http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=765773

ΟΚ ευχαριστω-bye-

Αν ηθελες να παρεις 42" τοτε η PX80 δεν εχει ανεμιστηρες και εχει και σχετικα χαμηλη καταναλωση.

Στις 46" ομως δεν υπαρχει αλλη πλασμα εκτος της PZ.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic 42PZ85/42PZ80/46PZ85 Plasma

Πηρα σημερα το "Ηχος-Εικονα".

Στην δοκιμη της 46PZ80 αναφερονται μονο θετικα στοιχεια. Αν διαβασει τον προλογο ομως κανεις βλεπουμε οτι υπαρχει αναφορα σε υψηλη καταναλωση τηλεορασεων και μεγαλη θερμοτητα μεσα στο καλοκαιρι , χαρακτηριστικα που πρεπει να λαμβανει ο καταναλωτης υποψην.

Με λιγα λογια φωτογραφιζεται η συγκεκριμενη τηλεοραση ως ενεργοβορα χωρις ομως να αναφερεται ονομαστικα.

Παντως η καταναλωση που δινει το περιοδικο (280 Watt προφανως η ελαχιστη) ειναι περιπου 2.5 φορες μεγαλυτερη απο μια LCD αντιστοιχου μεγεθους.

Tην PZ 85 exei test
να υποθεσω ομως οτι και η 80 λιγο πολυ τα ιδια θα καει
σημερα ημουν mall. και στα δυο μαγαζια μου οι πωλητες μου προτειναν plasma αντι για LCD... μου κανει εντυπωση γιατι και πριν που κανα χρονο που ειχα κοιταξει ουτε ενας πωλητης δεν μου ειχε προτεινει πλασμα...ανεβηκαν οι επιστροφες απο αυτεσ τις εταιριες? γιατι θεωρητικα, οι LCD που ειναι συνηθως πιο ακριβες αφηνουν και πιο πολλα λεφτα σαν απολυτο νουμερο

Εχει να κανει με ποσοστα κερδων , διαφημιση , συμβολαια προωθησης προιοντων κτλ.

Πιο παλια προτειναν Sony , μετα το ειχαν γυρισει σε Philips , κατοπιν Samsung και LG , τωρα μαλλον ηρθε η σειρα της Panasonic αφου η μαμα εταιρεια "παιζει τα ρεστα της" καθως ειναι ουσιαστικα η μονη που εχει μεινει να υποστηριζει την συγκεκριμενη τεχνολογια μαζι με την LG που ειναι σχετικα ουδετερη αναμεσα σε LCD και πλασμα.

Η Samsung αν και βγαζει πλασμα υποστηριζει ξεκαθαρα τις LCD.

..... οι πωλητες μου προτειναν plasma αντι για LCD...

Έχε ...το νου σου....!!!!

attachment.php

Attachments

• ΓŽβ€“ΓŽΕΈΓŽΒ₯Ν ΓŽβ€˜ΓŽΒΓŽβ€˜ΓŽΕ“ΓŽβ€’ΓŽΒ£ΓŽβ€˜ ΓŽΕ“ΓŽβ€˜ΓŽΒ£.jpg
    ΓŽβ€“ΓŽΕΈΓŽΒ₯Ν ΓŽβ€˜ΓŽΒΓŽβ€˜ΓŽΕ“ΓŽβ€’ΓŽΒ£ΓŽβ€˜ ΓŽΕ“ΓŽβ€˜ΓŽΒ£.jpg
    82.8 KB · Views: 161