Panasonic Plasma PZ80 / ΡZ85 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Panasonic 42PZ85/42PZ80/46PZ85 Plasma

Εχει να κανει με ποσοστα κερδων , διαφημιση , συμβολαια προωθησης προιοντων κτλ.

Πιο παλια προτειναν Sony , μετα το ειχαν γυρισει σε Philips , κατοπιν Samsung και LG , τωρα μαλλον ηρθε η σειρα της Panasonic αφου η μαμα εταιρεια "παιζει τα ρεστα της" καθως ειναι ουσιαστικα η μονη που εχει μεινει να υποστηριζει την συγκεκριμενη τεχνολογια μαζι με την LG που ειναι σχετικα ουδετερη αναμεσα σε LCD και πλασμα.

Η Samsung αν και βγαζει πλασμα υποστηριζει ξεκαθαρα τις LCD.

δεν ειπα οτι προτεινουν πανασονικ αλλα πλασμα γενικοτερα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic 42PZ85/42PZ80/46PZ85 Plasma

δεν ειπα οτι προτεινουν πανασονικ αλλα πλασμα γενικοτερα

Ααα...αυτό εννοούσες?????..ευχαριστώ για τη διευκρίνηση.....-bye-

Απάντηση: Re: Panasonic 42PZ85/42PZ80/46PZ85 Plasma

Μηπως ξερει κανεις να μου πει τι ρολο παιζει το 24p real cinema?

Αναφέρεται για ταινίες HD που είναι τραβηγμένες στα 24p, ώστε να μπορείς να δεις την ταινία όπως ακριβώς τραβήχτηκε.

Re: Panasonic 42PZ85/42PZ80/46PZ85 Plasma

αυτη βλεπω να ειναι η κυρια διαφορα μεταξυ pz80 και pz85...μαζι με το IFC..δεν ξερω ομως κατα ποσω αξιζουν τα +300 ευρω

Το 24p real cinema της PZ85 είναι αναπαραγωγή 24p με προσθήκη νέων frames σε αντίθεση με την pz80 που επαναλαμβάνει αυτά που υπάρχουν. Δεν νομίζω πως αξίζει σαν χαρακτηριστικό. Η PZ80 είναι πολύ καλή με τα 24p και χωρίς το real cinema.

Απάντηση: Panasonic 42PZ85/42PZ80/46PZ85 Plasma

Το προβλημα αυτο εχει αναφερθει και εδω...

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1036854

Eπισης μερικοι αναφερουν προβλημα στο ποδοσφαιρο...

i have recently bought the panasonic pz85b and having previously had the panasonic th42pv500b have been not overly impressed with the new set. when watching football the ball seems to judder when kicked throught the air and the players all have a sort of halo around them when the camera pulls away from them or they are running with some drag despite having tried to adjust all the settings i cant get it to improve.also have just noticed that on the bottom edge and right side of the tv there is a 4-5mm black edge as if the screen is not centred properly and on the bottom edge there seems to be a step in the outline of the black edge plus slight flickering.i will be making a visit to my local panasonic dealer to discuss my concerns as my thpv500 had no such problems and the only reason i upgraded was because of wanting a full hd panel with more up to date features and supposedly better picture quality.

http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-th42pz85-review-20080414104.htm

Με λίγα λόγια μακριά. Εκτός αν κάποιος θέλει να πληρώσει full hd τηλεόραση χωρίς να έχει 24p οπότε πάω πάσο....

Με λίγα λόγια μακριά. Εκτός αν κάποιος θέλει να πληρώσει full hd τηλεόραση χωρίς να έχει 24p οπότε πάω πάσο....

Νομιζω οτι εχει 24p απλως γινεται μετατροπη στα 96Hz.

Το προβλημα ειναι το flicker που συνοδευει την μετατροπη αυτη απο οτι εχω καταλαβει.

Όντως, από τις αναφορές των χρηστών, φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα...και στην Αμερική....και στην Ευρώπη.....ούτως ή άλλως και οι δύο ήπειροι, βρίσκονται πάνω στον ίδιο πλανήτη...οπότε δεν χρειάζεται να ανοιχτεί νέο thread, ανάλογα με την ήπειρο απ' όπου προέρχονται οι αναφορές...-bye-

Νομιζω οτι εχει 24p απλως γινεται μετατροπη στα 96Hz.

Το προβλημα ειναι το flicker που συνοδευει την μετατροπη αυτη απο οτι εχω καταλαβει.

Μωρέ 24p έχει, αλλά αν δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις δεν είναι το ίδιο σαν να μην έχει?
Προσωπικά δεν ξαναγοράζω τηλεόραση που κάποιοι έχουν σοβαρό πρόβλημα (όπως θεωρώ ότι είναι τα 24p) μόνο και μόνο για να δω πόσο τυχερός θα είμαι....-bye-

Προσωπικά δεν ξαναγοράζω τηλεόραση που κάποιοι έχουν σοβαρό πρόβλημα (όπως θεωρώ ότι είναι τα 24p) μόνο και μόνο για να δω πόσο τυχερός θα είμαι....-bye-

Σωστός...:a0210:

Υ.Γ.:Απ' όπου κι αν προέρχονται οι αναφορές...!!!

Έχει αναφερθεί αρκετές φορές, αλλά θα το πω πάλι. ΔΕΝ υπάρχει πρόβλημα με το 24p των ευρωπαϊκών Panasonic. Στην σειρά PZ85/PZ800 υπάρχει η δυνατότητα του interpolation (IFC, 24p real cinema) με την προσθήκη frames. Αν δεν αρέσει το τελικό αποτέλεσμα τότε το απενεργοποιείς και η αναπαραγωγή γίνεται απλά με επανάληψη των frames στα 96Hz όπως στις PX80 και PZ80 που παίζουν το 24p νεράκι.

Το φαινόμενο του flicker στο αμερικάνικο μοντέλο είναι γιατί στο THX mode (που ΔΕΝ έχουν οι ευρωπαικές) η αναπαραγωγή γίνεται στα 48Hz.

Τελικά από τα λεγόμενά σας η 42PZ85 ακούγεται πολύ καλή επιλογή σε σχέση με τόν ανταγωνισμό και προβήματα δεν νομίζω να υπάρξουν στις εγχώριες τηλεοράσεις

Stephane αν δεν κανω λαθος εσυ εχεις την PZ70 , εχει και αυτη τα προβληματα με την υπερθερμανση και το θορυβο απο τους ανεμιστηρες που εχει η PZ80? H μηπως εμφανιστηκαν τα προβληματα αυτα στο καινουργιο μοντελο?

Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με υπερθέρμανση
Μιλάμε ότι max 5 ώρες συνεχομενα μπορεί να δουλέψει, από εκεί και μετά δεν έχω τσεκάρει! Όσο για τον θόρυβο δεν τον βρίσκω ενοχλητικό για να είμαι ειλικρινής
Αυτό που προσπαθώ να καταλάβω είναι εάν η 42 PZ80 & 85 έχουν κάποιο πρόβλημα...

Υ.Γ: Την PZ70 ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ !!