Panasonic Plasma PZ80 / ΡZ85 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Panasonic 42PZ85/42PZ80/46PZ85 Plasma

Καλοριζικη η νεα TV.
Ποσο εδωσες την PX70?

Re: Panasonic 42PZ85/42PZ80/46PZ85 Plasma

Άντε και καλές θεάσεις!!!

Φίλε vadergr μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πόσες θέσεις για ανεμιστηράκια έχει πίσω η TV σου και πόσες από αυτές έχουν ανεμιστηράκι?

Ευχαριστώ.

Last edited:

Στην PX80 η Eco ρυθμίζει αυτόματα την φωτεινότητα του panel με βάση τον φωτισμό του χώρου. Δουλεύει αρκετά καλά, και μου φαίνεται ότι είναι ρυθμισμένη ώστε να έχει την καλύτερη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό.

Άντε και καλές θεάσεις!!!

Φίλε vadergr μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πόσες θέσεις για ανεμιστηράκια έχει πίσω η TV σου και πόσες από αυτές έχουν ανεμιστηράκι?

Ευχαριστώ.

Εχει η 4 η 5 ανεμιστηρακια.Απο τα 3μ που βλεπω δεν ακουγοταν καθολου.

Άρα η μία κενή θέση ανεμιστήρα serreos73 είναι κάτι σύνηθες...ευχαριστώ παιδιά.
Έτσι μου είπαν και στο service της Panasonic αλλά δυσκολευόμουν να τους πιστέψω 100%.

Η pz85 έχει 5 θέσεις, 4 ανεμιστήρες ....

Απάντηση: Panasonic 42PZ85/42PZ80/46PZ85 Plasma

ενα θεμα που θελω να σχολιασω στην συμβιωση μου με την πλασμα pz85 και δεν ξερω αν το κανουν ολες οι πλασμα αυτο.. ειναι οτι το γεγονος οτι ναι μεν εχουν πολυ καλο μαυρο αλλα σε σκοτεινα πλανα και ταινιες..χανεις πολλες λεπτομερεις οπως τα ημιφωτισμενα σημεια μιας ταινιας..εχω παρατηρησει οταν ανεβαζα πολυ την φωτεινοτητα φαινονται πραγματα στην εικονα και λεπτομερειες που δεν τα βλεπεις αν την ρυθμισεις πιο χαμηλα εκει που εχεις καλο μαυρο...εβλεπα προχθες την ταινια alien vs kinigos το 1 , μια σκοτεινη ταινια και διαπιστωνα οτι εχανα πολλες λεπτομερεις απο τα πλανα μεσα στην πυραμιδα, προκειμενου να εχω μεσα απο τις ρυθμισεις καλο μαυρο...το εχετε παρατηρησει και εσεις?

Τα ανεμιστηράκια φαίνεται να είναι 80mm.

Δεν έχω ρυθμίσει ακόμα φωτεινότητα και αντίθεση οπότε δεν μπορώ να πω με σιγουριά serreos73. Πάντως με την LCD που είχα σε μαύρες σκηνές έχανες σίγουρα λεπτομέρειες, για να έχεις κάποιο καλό μαύρο.

H pz80 υποστηριζει την λειτουργια του ps3 για το βαθυ μαυρο?Δεν θυμαμαι ακριβως πως λεγεται... Νομιζω πατεντα της sony ειναι...

ούτως ή αλλέως το μαύρο της pz είναι πολύ πιο μαύρο από το ps3 !!!!!!:grinning-smiley-043

full η limited ...

Δεν βελτιώνει το μαύρο η συγκεκριμένη ρύθμιση. Αυτό που γίνεται είναι πως σε ορισμένες περιπτώσεις κρασάρουν τα μαύρα και χάνεις λεπτομέρειες.

Όταν αλλάζει η συγκεκριμένη ρύθμιση στην πηγή πρέπει να ρυθμίζεται από την αρχή η φωτεινότητα και η αντίθεση της τηλεόρασης.