Panasonic Plasma S10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μια ερωτηση κρισεως
Τωρα που τελειωσα σχεδον το στρωσιμο κ θελω να παιξω κ κανα game στο xbox360 ποιες ρυθμισεις προτεινετε??
Να αφησω την ρυθμιση την default game ή οχι καλυτερα??

Και κατι αλλο. Νομιζα οτι εχουν το ιδιο πανελ με την G10 αλλα βλεπω οτι η G10 εχει το NeoPDP πανελ. H s10 τι λιγοτερο εχει?

Καλησπερα παιδια.Τελικα σημερα κ εγω μολις παρηγγειλα την Panny 46" S10.Πλαισιο 749 ευρωπουλα.Ολοι πλασμα!!!!
Μπηκα στο site ενω ελεγα να παρω lcd το πολυ εως 40".Αλλα ξεμυαλιστηκα απο τις γνωμες σας.Παραλαμβανω τη Πεμπτη.Να ειστε καλα ολοι.Βαλτε με στη λιστα:ernaehrung004::music-smiley-005:
Ελπιζω να με βοηθησετε σε οτι ερωτησεις εχω...

Μηπως μπορειτε να μου προτεινετε βαση στηριξης για τοιχο?Ευχαριστω.

Καλησπερα παιδια.Τελικα σημερα κ εγω μολις παρηγγειλα την Panny 46" S10.Πλαισιο 749 ευρωπουλα.Ολοι πλασμα!!!!
Μπηκα στο site ενω ελεγα να παρω lcd το πολυ εως 40".Αλλα ξεμυαλιστηκα απο τις γνωμες σας.Παραλαμβανω τη Πεμπτη.Να ειστε καλα ολοι.Βαλτε με στη λιστα:ernaehrung004::music-smiley-005:
Ελπιζω να με βοηθησετε σε οτι ερωτησεις εχω...

Πολύ καλή επιλογή έκανες. Εγώ με τα ίδια λεφτά είχα πάρει το καλοκαίρι τη 42άρα. Για ότι απορίες έχεις, εδώ είμαστε! :five:

Μηπως μπορειτε να μου προτεινετε βαση στηριξης για τοιχο?Ευχαριστω.

Βάσεις για Panasonic TX-P46S10:

http://www.vogels.com/web/Consumer/...dbid=5&typeofpage=81807&brand=63&equipid=4556

http://www.skroutz.gr/c/489/baseis-tv.html?keyphrase=EFW+8305

http://www.skroutz.gr/c/489/baseis-tv.html?keyphrase=EFW+8325

Στο Media Markt απ' ότι θυμάμαι έχει τις παραπάνω, καθώς επίσης και διάφορες άλλες no name σε χαμηλότερες τιμές.

Το Intelligent Frame Creation εξαφανιζει την θολουρα στην γρηγορη κινηση?
Χθες που ειδα ενα μπλου ρει (Van helsing) με ανοιχτο το παραπανω ειχε κατι σαν σπασιματακια στις γρηγορες κινησεις δηλαδη ψιλοθολωνε το κινουμενο μερος. Το πλαυερ ειναι το lg 390 ρυθμισμενο στα 24π.
Ετσι ειναι η' απλα δεν εχω ρυθμισει κατι σωστα?

Υ.Γ. Στις αργες κινησεις ομως ειναι σαν να εχω ανοιχτο το παραθυρο και να βλεπω τους ηθοποιους απεξω. Ολα τα λεφτα!!!

Υ.Γ. 2 Σας εχω πρηξει με 3 συνεχομενες ερωτησεις σορρυ

Το Intelligent Frame Creation εξαφανιζει την θολουρα στην γρηγορη κινηση?
Χθες που ειδα ενα μπλου ρει (Van helsing) με ανοιχτο το παραπανω ειχε κατι σαν σπασιματακια στις γρηγορες κινησεις δηλαδη ψιλοθολωνε το κινουμενο μερος. Το πλαυερ ειναι το lg 390 ρυθμισμενο στα 24π.
Ετσι ειναι η' απλα δεν εχω ρυθμισει κατι σωστα?

Υ.Γ. Στις αργες κινησεις ομως ειναι σαν να εχω ανοιχτο το παραθυρο και να βλεπω τους ηθοποιους απεξω. Ολα τα λεφτα!!!

Υ.Γ. 2 Σας εχω πρηξει με 3 συνεχομενες ερωτησεις σορρυ

Λοιπον μολις ανακαλυψα τι ειναι. Judder και μαλλον δεν γλιτωνω απο αυτο!!!

Λοιπον μολις ανακαλυψα τι ειναι. Judder και μαλλον δεν γλιτωνω απο αυτο!!!

Δεν πρέπει να βλέπεις judder. (To judder να το πω όσο πιο απλά γίνεται είναι να σπάει το σπάσιμο!)

Αν τα σπασίματα που λές εμφανίζονται σε γρήγορες σκηνές είναι άπλα τα λίγα frame per second (24) του film οπου στην γρήγορη κίνηση δείχνει τα προβλήματά του αλλα και ...τη γοητεία του!

Mάλλον θα πρέπει να διευκρινιστεί πως υπάρχουν 2 είδη judder:

Το ένα είναι το φυσιολογικό judder των 24 καρέ, το οποίο υπάρχει και στον κινηματογράφο και στις PAL μεταφορές των κινηματογραφικών ταινιών και ουσιαστικά αποτελεί την χαρακτηριστική κίνηση που έχουμε συνηθίσει στον κινηματογράφο με φιλμ και το άλλο είναι το telecine judder, που αποτελεί και αυτό που προβληματίζει τους περισσότερους και οφείλεται σε κακή προσαρμογή των 24 καρέ σε διαφορετικούς ρυθμούς ανανέωσης, με αποτέλεσμα σπασίματα ή ανισόρροπη απόδοση της κίνησης...

...

Απλά να σημειώσω ότι την πήρα και εγώ!! P42S10 μετά από πολύ σκέψη, διάβασμα και μπέρδεμα. Έχω διαβάσει εκατοντάδες ποστ στο Φόρουμ (και review σε άλλα sites) και επιτέλους κατέληξα σε μοντέλο!

Στην αρχή έλεγα για LCD, κοίταγα LED-LCD δεν μου άρεσαν, η φιλιπς 9664 μου άρεσε αρκετά αλλά ακριβή για 42αρα, τελικά με τα πολλά αποφάσισα Samsung B750...και έρχεται το φόρουμ και ένας φίλος του πατέρα μου και όλοι έλεγαν πάρε Plasma για αυτό που τη θές. Άντε πάλι διάβασμα από την αρχή...καταλήγω στην G10...πουθενά διαθέσιμη!!

Μην τα πολυλογώ λέω S10 ή U10 όποια βρώ. U10 βρήκα σε 4-5 μαγαζιά και σήμερα βρήκα το τελευτίο κομμάτι S10 στο Fnac Μοναστηράκι...την έκλεισα και άυριο παραλαμβάνω. τελική τιμή €650 και σε δόσεις με την κάρτα....καλά είναι πιστεύω. Εντυπώσεις μετά το ΣΚ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους σας στο φόρουμ :ernaehrung004: για τα κατατοπιστικά και επεξηγηματικά ποστ...με βοηθήσατε πολύ, γιατί φυσικά οι πωλητές λένε ότι θέλουν!!

Count me in, guys. Νέος κάτοχος 46S10, χάρη στα πολύ κατατοπιστικά νήματα του φόρουμ. Σας ευχαριστώ όλους (και κυρίως για το νήμα της G10... τι δουλειά έχει πέσει εκεί!)

Μια ερώτηση μόνο... Μπορεί κανείς να ρυθμίσει το gamma στην S10; Και πώς;

Δεν υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης του gamma στην S10, αναμένουμε το tutorial του Σάκη (sfortis) για την U10 (το ίδιο θα ισχύει και για την S10) που με αλλαγές στο SM εμφανίζονται οι 'Ρυθμίσεις για προχωρημένους' και κατ´ επέκταση η ρύθμιση gamma.

Από τις εργοστασιακές ρυθμίσεις η 'Κανονική' έχει gamma 2.2 και η 'Cinema' 2.0.