Η 46άρα στο Πλαίσιο στα 749![]()
Καλησπερα παιδια.Τελικα σημερα κ εγω μολις παρηγγειλα την Panny 46" S10.Πλαισιο 749 ευρωπουλα.Ολοι πλασμα!!!!
Μπηκα στο site ενω ελεγα να παρω lcd το πολυ εως 40".Αλλα ξεμυαλιστηκα απο τις γνωμες σας.Παραλαμβανω τη Πεμπτη.Να ειστε καλα ολοι.Βαλτε με στη λιστα:ernaehrung004::music-smiley-005:
Ελπιζω να με βοηθησετε σε οτι ερωτησεις εχω...
Μηπως μπορειτε να μου προτεινετε βαση στηριξης για τοιχο?Ευχαριστω.
Και κατι αλλο. Νομιζα οτι εχουν το ιδιο πανελ με την G10 αλλα βλεπω οτι η G10 εχει το NeoPDP πανελ.
Το Intelligent Frame Creation εξαφανιζει την θολουρα στην γρηγορη κινηση?
Χθες που ειδα ενα μπλου ρει (Van helsing) με ανοιχτο το παραπανω ειχε κατι σαν σπασιματακια στις γρηγορες κινησεις δηλαδη ψιλοθολωνε το κινουμενο μερος. Το πλαυερ ειναι το lg 390 ρυθμισμενο στα 24π.
Ετσι ειναι η' απλα δεν εχω ρυθμισει κατι σωστα?
Υ.Γ. Στις αργες κινησεις ομως ειναι σαν να εχω ανοιχτο το παραθυρο και να βλεπω τους ηθοποιους απεξω. Ολα τα λεφτα!!!
Υ.Γ. 2 Σας εχω πρηξει με 3 συνεχομενες ερωτησεις σορρυ
Λοιπον μολις ανακαλυψα τι ειναι. Judder και μαλλον δεν γλιτωνω απο αυτο!!!
Mάλλον θα πρέπει να διευκρινιστεί πως υπάρχουν 2 είδη judder:
Το ένα είναι το φυσιολογικό judder των 24 καρέ, το οποίο υπάρχει και στον κινηματογράφο και στις PAL μεταφορές των κινηματογραφικών ταινιών και ουσιαστικά αποτελεί την χαρακτηριστική κίνηση που έχουμε συνηθίσει στον κινηματογράφο με φιλμ και το άλλο είναι το telecine judder, που αποτελεί και αυτό που προβληματίζει τους περισσότερους και οφείλεται σε κακή προσαρμογή των 24 καρέ σε διαφορετικούς ρυθμούς ανανέωσης, με αποτέλεσμα σπασίματα ή ανισόρροπη απόδοση της κίνησης...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.