Μόλις τώρα παράγγειλα και εγώ την 42S10E.
Για να πω την αλήθεια, αμφιταλαντευόμουν ανάμεσα σε αυτή και την 42U10E. Όμως, μια καλή προσφορά από τον πωλητή του Πλαισίου στο Mall έκανε πολύ μικρή τη μεταξύ τους διαφορά στην τιμή και έτσι προχώρησα στη αγορά της S.
Αύριο πρωί παραλαμβάνω λοιπόν. Ασφαλώς θα ελέγξω και τις ώρες λειτουργίας που θα έχει για παν ενδεχόμενο. Ωστόσο θα ήθελα να ρωτήσω (μιας και δεν έχω καθόλου σχετική εμπειρία) πόσες ώρες λειτουργίας είναι φυσιολογικό νούμερο για plasma "από την κούτα" της; Τι να περιμένω να δω δηλαδή (κατά προσέγγιση) και τι να με ανησυχήσει;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Μετά από λίγη χρήση θα αναφέρω και τις εντυπώσεις μου...
ΥΓ. Για την ιστορία και για κάθε ενδιαφερόμενο: το Πλαίσιο έχει τη 42U10 στα 599 ευρώ στο internet και 549 ευρώ στο κατάστημα. Παρά τις προσπάθειές μου η τιμή αποδείχθηκε "ακατέβατη", παρόλο που άλλοι χρήστες έχουν αναφέρει στο σχετικό thread ότι πέτυχαν τιμή στα 500 ευρώ. Ωστόσο ο (ευγενέστατος) πωλητής μου αντιπρότεινε τη 42S10 στα 599 ευρώ καθώς είχε ακόμα ελάχιστα ετοιμοπαράδοτα κομμάτια ενώ η U10 ήθελε παραγγελία. Ε, νομίζω ότι 50 ευρώ παραπάνω καλά είναι για μια extra HDMI και ένα αντιανακλαστικό φίλτρο...