Panasonic Plasma S10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φυσιολογικά την αντέχει, μια δοκιμή θα είναι το καλύτερο...

...την συνδέεις, την ανοίγεις και αν δεν 'σφυρίξει' το UPS είναι ΟΚ.

Λοιπον ξερω οτι το εχετε αναφερει πολλες φορες αλλα θελω να το ξανακουσω πριν προχωρησω.

Εχω το 1215 απο το τριτο λινκ του δευτερου ποστ στο νημα της G10 (που ειναι σε rapidshare)

Το περναω σε SD fat32 και το περναω στην 46S10 σωστα???

Ευχαριστω πολυ

Μετά από 2 μήνες χρήσης της TV, είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό που βλέπω.Τα ψηφιακά της ΕΡΤ παίζουν εξαιρετικά κ πιστεύω πως όταν αλλάξουν το σήμα τους κ οι άλλοι σταθμοί,δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα.Η αλήθεια ειναι οτι δεν ασχολούμε με λεπτομέριες ρύθμισης που αναφέρονται από άλλα μέλη του forum.Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος κανάλια (επίγεια,δορυφορικά) που να εστιάζουν στο θέατρο κ στο χορό (όχι το Μezzo)

Last edited:
Μόλις τώρα παράγγειλα και εγώ την 42S10E.
Για να πω την αλήθεια, αμφιταλαντευόμουν ανάμεσα σε αυτή και την 42U10E. Όμως, μια καλή προσφορά από τον πωλητή του Πλαισίου στο Mall έκανε πολύ μικρή τη μεταξύ τους διαφορά στην τιμή και έτσι προχώρησα στη αγορά της S.
Αύριο πρωί παραλαμβάνω λοιπόν. Ασφαλώς θα ελέγξω και τις ώρες λειτουργίας που θα έχει για παν ενδεχόμενο. Ωστόσο θα ήθελα να ρωτήσω (μιας και δεν έχω καθόλου σχετική εμπειρία) πόσες ώρες λειτουργίας είναι φυσιολογικό νούμερο για plasma "από την κούτα" της; Τι να περιμένω να δω δηλαδή (κατά προσέγγιση) και τι να με ανησυχήσει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Μετά από λίγη χρήση θα αναφέρω και τις εντυπώσεις μου...

ΥΓ. Για την ιστορία και για κάθε ενδιαφερόμενο: το Πλαίσιο έχει τη 42U10 στα 599 ευρώ στο internet και 549 ευρώ στο κατάστημα. Παρά τις προσπάθειές μου η τιμή αποδείχθηκε "ακατέβατη", παρόλο που άλλοι χρήστες έχουν αναφέρει στο σχετικό thread ότι πέτυχαν τιμή στα 500 ευρώ. Ωστόσο ο (ευγενέστατος) πωλητής μου αντιπρότεινε τη 42S10 στα 599 ευρώ καθώς είχε ακόμα ελάχιστα ετοιμοπαράδοτα κομμάτια ενώ η U10 ήθελε παραγγελία. Ε, νομίζω ότι 50 ευρώ παραπάνω καλά είναι για μια extra HDMI και ένα αντιανακλαστικό φίλτρο...

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma S10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μόλις τώρα παράγγειλα και εγώ την 42S10E.
Για να πω την αλήθεια, αμφιταλαντευόμουν ανάμεσα σε αυτή και την 42U10E. Όμως, μια καλή προσφορά από τον πωλητή του Πλαισίου στο Mall έκανε πολύ μικρή τη μεταξύ τους διαφορά στην τιμή και έτσι προχώρησα στη αγορά της S.
Αύριο πρωί παραλαμβάνω λοιπόν. Ασφαλώς θα ελέγξω και τις ώρες λειτουργίας που θα έχει για παν ενδεχόμενο. Ωστόσο θα ήθελα να ρωτήσω (μιας και δεν έχω καθόλου σχετική εμπειρία) πόσες ώρες λειτουργίας είναι φυσιολογικό νούμερο για plasma "από την κούτα" της; Τι να περιμένω να δω δηλαδή (κατά προσέγγιση) και τι να με ανησυχήσει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Μετά από λίγη χρήση θα αναφέρω και τις εντυπώσεις μου...

ΥΓ. Για την ιστορία και για κάθε ενδιαφερόμενο: το Πλαίσιο έχει τη 42U10 στα 599 ευρώ στο internet και 549 ευρώ στο κατάστημα. Παρά τις προσπάθειές μου η τιμή αποδείχθηκε "ακατέβατη", παρόλο που άλλοι χρήστες έχουν αναφέρει στο σχετικό thread ότι πέτυχαν τιμή στα 500 ευρώ. Ωστόσο ο (ευγενέστατος) πωλητής μου αντιπρότεινε τη 42S10 στα 599 ευρώ καθώς είχε ακόμα ελάχιστα ετοιμοπαράδοτα κομμάτια ενώ η U10 ήθελε παραγγελία. Ε, νομίζω ότι 50 ευρώ παραπάνω καλά είναι για μια extra HDMI και ένα αντιανακλαστικό φίλτρο...

Καλοριζικη και καλες θεασεις. Και γω για 42 πηγαινα αλλα κατεληξα 46 με μια απο αυτες τις προσφορες.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma S10 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Και εγώ πιστεύω ότι άξιζε η συγκεκριμένη επιλογή. Καμμιά βοήθεια με τις ώρες λειτουργίας που πρέπει να δω;

εδώ θα βρείς τα πάντα!

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1020039&postcount=3

Λοιπον ξερω οτι το εχετε αναφερει πολλες φορες αλλα θελω να το ξανακουσω πριν προχωρησω.

Εχω το 1215 απο το τριτο λινκ του δευτερου ποστ στο νημα της G10 (που ειναι σε rapidshare)

Το περναω σε SD fat32 και το περναω στην 46S10 σωστα???

Ευχαριστω πολυ

Μηπως μπορει καποιος να μου δωσει το ΟΚ να προχωρησω??
Ευχαριστω

Μηπως μπορει καποιος να μου δωσει το ΟΚ να προχωρησω??
Ευχαριστω

Όπως είπε και ο czoun 2 σελιδες πίσω, είναι πάρα πολύ απλή διαδικασία:
1)SD κάρτα με fat32
2)Βάζεις το αρχείο στο root της κάρτας (~8mb είναι)
3)Ανοίγεις tv και βάζεις κάρτα στην sd υποδοχή.
4)Ακολουθείς τις οδηγίες που σου δίνει (προσοχή στο μη σβήσεις την tv και επίσης μη βγάλεις τη κάρτα αν δεν σου πει η tv)
5)Όταν τελειώσει σου λέει κλείσε tv από διακόπτη ON/OFF (περίμενε 3-4 δευτερόλεπτα) και ξανάνοιξε
6)Περιμένεις λίγο πάνω από 5λεπτο για το τελευταίο στάδιο της αναβάθμισης και τελος
7)Βγάζεις SD κάρτα και ελέγχεις έκδοση μέσα από το μενού ρυθμίσεων

Δυστυχώς, ειδοποιήθηκα ότι λόγω λάθους της αποθήκης στο σύστημα του Πλαισίου, η 42S10 τελικά δεν υπάρχει και είναι άγνωστο το εάν και πότε θα γίνει νέα παραλαβή. Μοναδικό κομμάτι είναι το εκθεσιακό, το οποίο προσωπικά δεν θα αγόραζα με τίποτα :nounder:
Οπότε, ξαναγύρισα στον αρχικό στόχο μου, τη 42U10. Αυτή τουλάχιστον την έχει ετοιμοπαράδοτη στην καλύτερη τιμή της αγοράς...

Να ρωτησω και κατι αλλο??
Η οπτικη πισω ειναι απλα για να περναει το σημα απο την εισοδο του HDMI(πχ BRP) και να την στελνεις σε ενισχυτη? Δηλαδη να μην συνδεεις το player με ενισχυτη αλλα με την tv κατευθειαν.

Να ρωτησω και κατι αλλο??
Η οπτικη πισω ειναι απλα για να περναει το σημα απο την εισοδο του HDMI(πχ BRP) και να την στελνεις σε ενισχυτη? Δηλαδη να μην συνδεεις το player με ενισχυτη αλλα με την tv κατευθειαν.

Η ψηφιακή οπτική έξοδος είναι για να δίνει τον ήχο απ' τους δέκτες της τηλεόρασης (αναλογικό και ψηφιακό) σε εξωτερικό ενισχυτή.

Οταν έχεις κάποιο player (BD ή DVD) εξωτερικό δορυφορικό δέκτη ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή, την συνδέεις απ' ευθείας για ήχο στον ενισχυτή, και όχι μέσω της τηλεόρασης.

Όπως λέει ο kblachos είναι. τον ήχο περνάς από οπτική. Παλιά είχα συνδέσει το dvd player μου με οπτική ίνα στον ενισχυτή και είχα 5κάναλο ήχο από τα dvd στα ηχεία. To dvd αντικαταστάθηκε (γιατί χάλασε) από το xtreamer media player και η οπτική συνδέθηκε σε αυτό τώρα και έτσι έχω ήχο από αυτό στα ηχεία μου. Συνήθως bd/dvd/media player είναι προτεραιότητα στην οπτική σύνδεση. Τώρα αν έχεις πάνω από 1 από αυτά τότε θα είναι δύσκολη απόφαση. Θα πρέπει να βάλεις τη πηγή αυτή που χρησιμοποιείς πιο πολύ και από την οποία θες να ακούσεις τον ποιοτικότερο ήχο (από ενισχυτή / ηχεία). Δεν είμαι ειδικός στο θέμα, κάτι λίγα εμπειρικά από το δικό μου σύστημα ξέρω και σου γράφω.

παλληκαρια εφτιαξα ενα dvd για στρωσιμο plasmas tv.το εχω φτιαξει με roxio 6.εχω αφησει απεικονηση τον χρωματων τα 2 sec.εχω βαλει ολα τα βασικα χρωματα και τα 'υποκοριστικα' τους(2-3 στο καθενα).καλο δειχνει ομως δεν ξερω αν θα δουλεψει αν το ανεβασω.σας ενδιαφερει?να το ανεβασω δοκιμαστικα?παιζει με επαναληψη κεφαλαιου στο dvdplayer(η επιλογη γινεται στον player,δεν μπορω να του τη δωσω απο το roxio.τι να κανω?

Μετά τη ταλαιπωρία μου και καθώς δεν έβρισκα πουθενά 42g10 και μόνο υποσχέσεις έπαιρνα που μόνο σε αναμονή ήμουν συνέχεια πήρα από Multirama τη 46s10.Τουλ αυτή τη φορά ήταν με 0 ώρες λειτουργιας.Πάμε για στρώσιμο Δε περίμενα τις νέες καθώς το badget είναι περιορισμένο.
Μείον σε σχέση με g10 εμφανή σε εμένα η έλλειψη ρύθμισης gamma και η έλλειψη περιστροφής βάσης.Όσο για το 2ο παρατήρησα η βάση στο κάτω μέρος έχει υποδοχές.Μήπως μπαίνει κανά "slider" εκεί να έχω πάλι περιστροφή 15 μοιρών προς τις 2 κατευθύνσεις?