Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παίδες καλησπέρα! Κάτοχος από χθες μια S20 στις 50 ίντσες που επέλεξα μετά από πολύ διάβασμα στο INTERNET και φυσικά στο AV club. Πήρα χθες το τελευταίο κλείστό κομμάτι από το ΠΛΑΙΣΟ για 885 ενώ έχουν απομείνει και 2 εκθεσιακά για όσους ενδιαφέρονται σε πλαίσιο ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ (Σταυρό) και ΚΑΛΛΙΘΕΑ. Βεβαίως μην περιμένετε καλύτερη τιμή γιατί ψάχνουν θαραλλέα κοροϊδα να αγοράσουν demo TV plasma σε τιμή κλειστής...

3 απορίες που θα ήθελα την γνώμη σας είναι:
1) Γιατί υπάρχει τόσο έλλειψη σε PANASONIC TVs (G20-S20). Στον Κωτσόβολο, στο Πλαίσιο, στο Multirama τις δείχνει καταργημένες. Μήπως η PANASONIC απέσυρε το μοντέλο λόγω floating blacks;
2) Το πρόβλημα με τα floating blacks εμφανίζεται και σε παιχνίδια PS3 ή μόνο σε ταινίες;
3) Που μπορώ να βρω το DVD για το στρώσιμο;

Ευχαριστώ και καλές θεάσεις σε όλους!!!

ΑΝ καταργήθηκαν, αποκλείω να είναι λόγω προβλημάτων. Άλλος θα είναι ο λόγος.
[Εγώ δεν αποδίδω σε εταιρίες ευαισθησίες που δεν υπάρχουν. Η κάθε εταιρία ξέρει τα προβλήματα των συσκευών της πριν από μας, δεν περιμένουν να τα μάθουν από τους χρήστες., και φυσικά τα κυκλοφορούν κανονικά...]

Παίδες καλησπέρα! Κάτοχος από χθες μια S20 στις 50 ίντσες που επέλεξα μετά από πολύ διάβασμα στο INTERNET και φυσικά στο AV club. Πήρα χθες το τελευταίο κλείστό κομμάτι από το ΠΛΑΙΣΟ για 885 ενώ έχουν απομείνει και 2 εκθεσιακά για όσους ενδιαφέρονται σε πλαίσιο ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ (Σταυρό) και ΚΑΛΛΙΘΕΑ. Βεβαίως μην περιμένετε καλύτερη τιμή γιατί ψάχνουν θαραλλέα κοροϊδα να αγοράσουν demo TV plasma σε τιμή κλειστής...

3 απορίες που θα ήθελα την γνώμη σας είναι:
1) Γιατί υπάρχει τόσο έλλειψη σε PANASONIC TVs (G20-S20). Στον Κωτσόβολο, στο Πλαίσιο, στο Multirama τις δείχνει καταργημένες. Μήπως η PANASONIC απέσυρε το μοντέλο λόγω floating blacks;
2) Το πρόβλημα με τα floating blacks εμφανίζεται και σε παιχνίδια PS3 ή μόνο σε ταινίες;
3) Που μπορώ να βρω το DVD για το στρώσιμο;

Ευχαριστώ και καλές θεάσεις σε όλους!!!

Καλωσήρθες

1-2) Το floating blacks το εχεις δει με τα ματια σου ή καπου το διάβασες?
Προσπαθώ στην TV μου να το δώ κανενα τρίμηνο με διάφορες ρυθμίσεις και δεν τα έχω καταφέρει παρα μόνο στις πρώτες ώρες με την μαμίσια έκδοση
Αμα για τέτοια "προβλήματα" απέσυραν οι κατασκευαστές τις TV θα ήταν πιο σπάνιες και απο την μεσογειακή φώκια...

3) Στην πρώτη σελίδα του νήματος

Εκανες πολύ σωστή επιλογή :a0210:

Τελευταία φορά που είδα εμφανές floating blacks, ήταν στον άρχοντα στο σταρ. Σε κάποιες στιγμές ήταν πολύ εύκολο να το δεις...
Αλλιώς πρέπει να δεις ταινία με μπάρες...

Φίλε petasis δεν βλέπω τηλεοπτικό , σε DVD με μπάρες το είχα δει απλά στην υψηλή ανάλυση PS3/BR/MKV αδυνατώ να το δώ με μπάρες η χωρίς

Λες να τυφλώθηκα :flipout:

Μούφα τα μαγαζιά και στην Ολλανδία τελικά. Υποτίθεται ότι θα μου άλλαζαν την ελαττωματική P50S20 (χαλασμένο pixel) με καινούρια και τελικά μου έφεραν την ίδια πίσω!

Φυσικά έκαναν λάθος και θα μου την αλλάξουν και πάλι αλλά το θέμα είναι αλλού. Όταν άνοιξα την κούτα, είχαν αλλάξει το περιτύλιγμα στην TV, στη βάση, και τα υπόλοιπα εξαρτήματα, πράγμα που σημαίνει ότι η τηλεόραση πήγαινε και πάλι για πούλημα! Άσχετα αν έκαναν το λάθος και την ξαναέστειλαν πάλι σε μένα. Όλο και κάποιος θα βρισκόταν που να μην τον πείραζε το χαλασμένο pixel (αν το παρατηρούσε κιόλας) και θα την κρατούσε.

Κι εγώ που νόμιζα ότι θα την επέστρεφαν πίσω στην Panasonic...

Η αλήθεια είναι ότι δεν τα έχω δει αλλά τρόμαξα λίγο διαβάζοντας τα σχόλια χρηστών στο Internet καθώς και κάποια videos στο U-tube. Ωστόσο, οι υπόλοιπες καλές κριτικές της TV μαζί με την χαμηλή τιμή της με οδήγησαν να προχωρήσω στην αγορά και να πάρω το όποιο ρίσκο.

Μέχρι στιγμές με έχει κερδίσει η TV αλλά τρομάζω να την συνηθίσω σε απόσταση περίπου 3μέτρα...

Ωστόσο ρε παιδιά η απορία μου παραμένει...

Γιατί έφυγαν από την αγορά τα φτηνά μοντέλα PANASONIC στις 50 ίντσες μέσα σε τόσους λίγους μήνες από το λανσάρισμά τους και αν θα ξαναβγούν;

Μέχρι στιγμές με έχει κερδίσει η TV αλλά τρομάζω να την συνηθίσω σε απόσταση περίπου 3μέτρα...

Kαι εγω περιπου στην ιδια αποσταση ειμαι με 50" οποτε σου λεω οτι μετα απο ενα μηνα θα σου φαινεται μικρη.

Καλησπέρα!
Είμαι ανάμεσα στην 50pk550 και στην panasonic 50s20.
Πέρα απο το γεγονός ότι έχουν 150ευρω διαφορά, με ενδιαφέρει και το θέμα της εμφάνισης.
Το γεγονός ότι έχει και media player η LG δεν με αφήνει αδιάφορο.
Υπόψιν ότι στην τηλεόραση θα συνδέω και laptop για να την χρησιμοποιώ σαν monitor.
Θα έχει πρόβλημα με αποτυπώματα απο τις μπάρες των windows λόγο ότι είναι Plasma?
Ενα συν ακόμα ειναι ότι την LG την εκτιμώ σαν αντιπροσωπεία.

Ωστόσο ρε παιδιά η απορία μου παραμένει...

Γιατί έφυγαν από την αγορά τα φτηνά μοντέλα PANASONIC στις 50 ίντσες μέσα σε τόσους λίγους μήνες από το λανσάρισμά τους και αν θα ξαναβγούν;

επειδη ειναι να παρω την s20 σε 50 μου εχουν πει οτι θα εχουν τελη σεπτεμβρη..απλα εχει ελλειψη η αντιπροσωπια..σε καποια καταστηματα ακομα υπαρχουν..εαν εισαι κ απο αθηνα μπορεις να βρεις ακομα πιο ευκολα πιστευω μεσω κ του skroutz..

Ισχύει αυτό που λες φίλε Lento. Εγώ την πήρα την τηλεόραση την περασμένη Πέμπτη από το ΠΛΑΙΣΙΟ. Ωστόσο δεν υπήρχε πουθενά αλλού (Κωτσόβολο, Multirama, Ηλεκτρονική) ενώ και στο ΠΛΑΙΣΙΟ ήταν τελευταίο κομμάτι.

Επιτέλους η panny μπήκε στη θέση της. Με δεδομένο ότι μέχρι τώρα είχα μόνο lcd φοβόμουνα για τη στιγμή που θα την ανοίξω για πρώτη φορά. Οι εντυπώσεις θετικότατες. Στα κανάλια που έχω καλό σήμα η εικόνα είναι άψογη για τα δεδομένα μου κ η κίνηση φυσικότατη. Μετά το στρώσιμο θα ξαναγράψω εντυπώσεις. (πάντως δεν μου φαίνεται να θέλει στρώσιμο)

κ ναι κυριες κ κυριοι......μολις εφερα σπιτι μου την 50 μου....πηγα στα public 9παρα 5...ισως κ το τελευταιο κομματι σε ολη την Ελλαδα...χαχαχαχαχα...τελικα ειχαν εκθεσιακη την 42 κ την 50 στο κουτι...εκανα παζαρι για την τιμη ουτε ευρω δεν την εριξαν..889.99 κ επεκταση εγγυησης 150..πιστευω οτι αξιζει...καλως ηρθα λοιπον κ επισημα στο κλαμπ της panny...

Χτες βγήκε ένα update αλλά ενώ λέεει ότι είναι για S20B, S20BA, δεν αναφέρει πουθενά την S20E. Η σειρά G όμως αναφέρει και την G20E. Είναι παράλειψη της panasonic μια κ το update είναι το ίδιο για όλες της τηλεοράσεις ή το update δεν κάνει για την S20;
http://panasonic.jp/support/global/cs/tv/download/2010/down_eug20.html

Last edited:
Το update δεν κάνει για την S20E. Αφορά τα μοντέλα με ethernet.

Tα firmwares για τα υπόλοιπα, είναι του τύπου 1.xxx.

Το update δεν κάνει για την S20E. Αφορά τα μοντέλα με ethernet.

Tα firmwares για τα υπόλοιπα, είναι του τύπου 1.xxx.
Ευχαριστώ για την απάντηση, δηλαδή από ότι κατάλαβα βγάζουν update μόνο για τα καλα τους μοντέλα.

Ευχαριστώ για την απάντηση, δηλαδή από ότι κατάλαβα βγάζουν update μόνο για τα καλα τους μοντέλα.

Αν σκεφτείς ότι περιμένω απάντηση στο θέμα του IFC από την πανασόνικ από τις 26/7, ναι δεν ασχολούνται με τα φθηνά μοντέλα. Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι μια καταγγελία ίσως επιταχύνει τα πράγματα... :furious3:

Yποθέτω πως θα βγάζουν και για τα άλλα, αν μη τι άλλο, έχουμε κατόχους με συσκευές με πιο πρόσφατο firmware από άλλους.

Για κάποιον λόγο που μόνο η Panasonic γνωρίζει, δεν τα διαθέτει επίσημα για κατέβασμα, πρέπει όμως να υπάρχουν στα service οι τελευταίες εκδόσεις. Πέρσι, μπορούσες να ζητήσεις και σου στέλνανε σε κάρτα SD το νεώτερο firmware, σε άλλες χώρες (π.χ. Γερμανία) στέλνουν δωρεάν και τεχνικό για να κάνει την αναβάθμιση.

Με λίγο ψάξιμο, ίσως βρείτε κάπου κάποιον που να το έχει ανεβάσει κάπου (έτσι βρήκαμε το τελευταίο για τις 10άρες). S20E και U20E, φοράνε το ίδιο...

Last edited: