Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι αλλά το θέμα είναι να διορθώνει και τίποτα. Π.χ. να βάλουν το IFC που είπαν ότι έχει. Αλλιώς τι νόημα έχει; Να βλέπουμε μεγαλύτερο νούμερο στο σχετικό μενού;

Π.χ. μία διόρθωση της αναπαραγωγής των 24p θα σε χάλαγε;

Οι 10άρες, αρχικά το έπαιζαν σωστά στα 96Hz, στο 1203 έκαναν γκάφα και το γύρισαν στα 3:2 pulldown και στο 1209 (ή 1213, δε θυμάμαι τώρα ακριβώς) μας ξαναγύρισαν στα 96Hz... :flipout:

Eπίσης, με το 1216, το θόλωμα στα σήματα 480/576i διατηρήθηκε μόνο στο αναλογικό (ενώ μέχρι τότε εφαρμόζονταν και στο ψηφιακό).

Φημολογείται πως από G20 και άνω τα floating blacks και το line bleeding έχουν μειωθεί, αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, θεωρώ πολύ πιθανό οι ίδιες ρουτίνες να έχουν περάσει και στα τελευταία firmwares των U/S20E...

Ναι, μου είναι αδιάφορο. Θέλω σωστή απόπλεξη στο τηλεοπτικό. Ταινίες βλέπω κάθε ποτέ στην γιου... :flipout:

Ναι, μου είναι αδιάφορο. Θέλω σωστή απόπλεξη στο τηλεοπτικό. Ταινίες βλέπω κάθε ποτέ στην γιου... :flipout:

Ε, τότε έχεις δύο δρόμους:

α) Κάνεις καταγγελία.

β) Βρίσκεις έναν τρόπο να συγκρίνεις τις τιμές του Memory Editor της δικής σου με μίας 50S20E και ελπίζεις να είναι το IFC απλώς κλειδωμένο μέσω software για να μη βρεθείς με ένα τούβλο 50"... :flipout:

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν σκεφτείς ότι περιμένω απάντηση στο θέμα του IFC από την πανασόνικ από τις 26/7, ναι δεν ασχολούνται με τα φθηνά μοντέλα. Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι μια καταγγελία ίσως επιταχύνει τα πράγματα... :furious3:

Για προσπάθησε στο ελληνικό site : www.panasonic.gr (!!!) :jester:

Ε, τότε έχεις δύο δρόμους:

α) Κάνεις καταγγελία.

β) Βρίσκεις έναν τρόπο να συγκρίνεις τις τιμές του Memory Editor της δικής σου με μίας 50S20E και ελπίζεις να είναι το IFC απλώς κλειδωμένο μέσω software για να μη βρεθείς με ένα τούβλο 50"... :flipout:

Ναι, έχω αρχίσει να καταλαβαίνω ότι ελπίδα από πανασόνικ δεν υπάρχει.
Θα περιμένω μέχρι τέλος του μήνα, και μετά βλέπουμε...

Για προσπάθησε στο ελληνικό site : www.panasonic.gr (!!!) :jester:

Να κάνω τι εκεί; Μαθήματα σχεδιασμού ιστοσελίδας; :flipout:

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Περυσι ολες οι Panasonic ετρεχαν το ιδιο. πχ. 1216 ηταν η τελευταια εκδοση.

Φετος αναρωτιεμαι να υπαρχουν "3 ταχυτητες".

Φαντάζομαι,ότι ο αριθμός του firmware,μπορεί να είναι κοινός και να τον δέχονται όλες οι συσκευές,αλλά να μην επεμβαίνει απαραίτητα,το ίδιο,στο λογισμικό της κάθε τηλεόρασης......

παιδια λιγο μια ερωτηση..η τηλεοραση ηταν ρυθμισμενη για στρωσιμο το μονο που εκανα ηταν το ζοομ επι3..το dvd στρωσιματο μολις το εγραψα κ το εβαλα να παιζει..ειδα οτι ο χρονος του ειναι 2μισι λεπτα..οποτε λογικα κανει repeat μονο του???να αφηνω την νυχτα δηλαδη η οχι..??υπαρχει φοβος??στο οτι ειναι συνεχεια στο ζοομ δεν πειραζει???ξερω ειπα μια ερωτηση αλλα εχω παραπανω τελικα...

Περυσι ολες οι Panasonic ετρεχαν το ιδιο. πχ. 1216 ηταν η τελευταια εκδοση.

Φετος αναρωτιεμαι να υπαρχουν "3 ταχυτητες".

3 "ταχύτητες" στα FullHD μοντέλα πέρυσι, 2 "ταχύτητες" φέτος...

Όχι, δεν ήταν ένα, ήταν τρία: ένα των U/S/G10, ένα της GW10 και ένα των G15/V10/Z11.

Φέτος, είναι δύο: ένα για τις U/S20E και ένα για όλες τις υπόλοιπες...

Όχι, δεν ήταν ένα, ήταν τρία: ένα των U/S/G10, ένα της GW10 και ένα των G15/V10/Z11.

Φέτος, είναι δύο: ένα για τις U/S20E και ένα για όλες τις υπόλοιπες...

Έχει και κάτι χαμηλότερα μοντέλα (Χ, κλπ) που έχουν ένα ακόμα ξεχωριστό firmware...

Ακλομη είμαι στο στρώσιμο, οι εντυπώσεις μου για την τηλεόραση εξακολοθούν να είναι θετικές, άψογο μαύρο και άψογη κίνηση, πλέον πιστεύω ότι η εικόνα που έβλεπα σε lcd ήταν λάθος, το μόνο που έχω παρατηρήσει ένα μικρό τρεμόπαιγμα του άσπρου όταν οι σκηνές είναι πολυ φωτεινές, βέβαια δεν ξέρω αν είναι από τις ρυθμίσεις, η αν θα στρώσει μετά από 200 ώρες.

Πέρσι, πώς είχε επιλογές για gamma η G10 που οι U/S10 κανονικά δεν είχαν;

Διαφορετικές ρυθμίσεις στην eeprom, διαφορετικά μενού... ;)

Δεν θεωρώ απίθανο να υπάρχει δυνατότητα εμφάνισης της επιλογής 50/100Hz και στις 10άρες, με κατάλληλες επεμβάσεις στον memory editor...