Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Eρώτηση προς κατόχους: έχετε παρατηρήσει το παρακάτω φαινόμενο, που αναφέρεται εδώ, στη συσκευή σας;

IMG_4995.jpg

Δεν χρειαζεται τιποτα απο τα παραπανω..απλως βαζεις την τηλεοραση στο "κανονικο" (που φωτεινοτητα , χρωματα κτλ ειναι περιπου στην μεση ετσι και αλλιως) και στην "μεγεθυνση 1" (για να μην φαινονται λογοτυπα απο καναλια) και θα στρωσει μονη της...μετα τις 100-200 ωρες την βγαζεις απο την μεγεθυνση και τελος...

Τηλεοραση ειναι δεν ειναι πυρηνικος αντιδραστηρας που λεει και ο Χρηστος...:2thumb22sup:

χεχε ευχαριστω φίλε. Καθοτι νεος ειπα να μην κανω καμια στραβη μιας και θα παρω τις τηλεορασεις στην Κυπρο. :ernaehrung004:

Μολις παρελαβα και εγω! καλως τα δεκτηκα!!! Αντε τωρα τρεχαματα! :SFGSFGSF:

Attachments

• IMG_3237.jpg
    IMG_3237.jpg
    71 KB · Views: 271
Τους πηρα αμεσως τηελφωνο. Τους ειπα οτι μολις την ανοιξα ηταν ετσι και με πηρανε τηλεφωνο μετα απο 10 λεπτα και μου ειπανε θα 'ρθουνε την παρασκευη να μου την αντικαταστησουν. (μου ειπαν για αυριο αλλα επειδη παραλαμβανω και μια δευτερη την παρασκευη του ειπα να τα κανει όλα την παρασκευη). ελπιζω μεχρι εδω να ηταν το κακο.

Υ.Γ: παντως το φαινομενο με την γραμμη που λετε πιο πανω δεν το παρατηρησα :2thumb22sup: (εχω και χιουμορ μεσα στα νευρα μου:twoguns: καλο αυτο)

:bang:

Τι serial number έχει ;

( υποψιασμένος υποψήφιος μελλοντικός αγοραστής... ;) )

:bang:

Τι serial number έχει ;

( υποψιασμένος υποψήφιος μελλοντικός αγοραστής... ;) )

Σωστος ο φιλος!! Λοιπον βαζω εδω τον serial Number και οποιος αγορασει συντομα την 50S20 (τωρα απο Πλαισιο η γενικα δεν ξερω) να του ριξει μια ματια. Τους εχω ικανους να την επισκευασουν και να την ξαναπουλησουν.

SN: FH-0230717

Μεχρι την Παρασκευη παντως θα ειναι στο σπιτι μου οποτε μην ανυσηχειτε για την ωρα!! :ernaehrung004:

Γιατί όχι αύριο; Καλύτερα να το λύσεις το συντομότερο δυνατό...

Γιατί όχι αύριο; Καλύτερα να το λύσεις το συντομότερο δυνατό...

Επειδη παραλαμβανω και μια δευτερη την Παρασκευη. και αυριο δεν θα μπορω!! Μου είπε ο τυπος οτι η παραγγελια έχει ηδη καταχωρηθει οποτε δεν εχω κατι να φοβηθω για την ωρα. Ελπιζω δηλαδη.

Παιδες παρελαβα σημερα :SFGSFGSF::fahne90:

Πρωτες εντυπωσεις..τεραστιο το μεγεθος μετα απο μια Samsung 32" LCD πενταετιας (1300 ευρω τοτε!)...Καλη συσκευασια, χωρις εξωτερικα χτυπηματα, την ανοιξα μονος μου, η βαση σταθερη και σε λιγα λεπτα εισαι ετοιμος να εφαρμοσεις την οθονη..Καταφερα και την σηκωσα μονος μου, αν και με ενα 2ο ατομο θα ηταν πιο ευκολα. Στερεωσα και τις 4 βιδες στη πισω πλευρα, εβαλα το καλωδιο της TV και το HDMI απο το ΑC Ryan HD player για να δουμε τι λεει...

Απο ανακλασεις, περιμενα περισσοτερα δεδομενο οτι εχω αριστερα της TV υαλοτουβλο και βαζει πολυ φως, μαλλον πρεπει να βαλουμε καμια κουρτινιτσα σιγα σιγα. Επισυναπτω φωτο με εικονα απο TV, καλυτερη εικονα εδω ο SKAI (οχι DVB-T, αναλογικο σημα).

Εβαλα απο ρυθμισεις Cinema, Zoom1, κατεβασα αντιθεση κλπ οπως στην φωτο, η εικονα μου φαινεται λιγο "μουντη", στο "κανονικο" ζωηρεψε παρα πολυ, αλλα ας περασουν οι πρωτες 200 ωρες και βλεπουμε :music-smiley-005:

Φυσικα θα προτιμουσα την U20 με τα 630, λογικα θα εχει λιγο καλυτερη εικονα για +259 (889ευρω απο Public).

Attachments

• IMG_0343.jpg
    IMG_0343.jpg
    54.6 KB · Views: 66
  • IMG_0342.jpg
    IMG_0342.jpg
    41.9 KB · Views: 58
  • IMG_0341.jpg
    IMG_0341.jpg
    58.4 KB · Views: 73
  • IMG_0340.jpg
    IMG_0340.jpg
    32.9 KB · Views: 67
  • IMG_0338.jpg
    IMG_0338.jpg
    33.1 KB · Views: 71
  • IMG_0337.jpg
    IMG_0337.jpg
    44.3 KB · Views: 96
  • IMG_0336.jpg
    IMG_0336.jpg
    45 KB · Views: 66
  • IMG_0335.jpg
    IMG_0335.jpg
    44.4 KB · Views: 86
Eρώτηση προς κατόχους: έχετε παρατηρήσει το παρακάτω φαινόμενο, που αναφέρεται εδώ, στη συσκευή σας;

Αν καταλαβα καλα μιλαμε για καποιες αχνες γκρι γραμμες που βλεπω αριστερα απο το μενου?

Παιδες παρελαβα σημερα :SFGSFGSF::fahne90:

Φυσικα θα προτιμουσα την U20 με τα 630, λογικα θα εχει λιγο καλυτερη εικονα για +259 (889ευρω απο Public).

S20>U20.

Τι εννοείς; Ποια έχει καλύτερη εικόνα;

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

PANASONIC TX-P42S20 στα 500 καλα ειναι;

ναι.. βουρ στον πατSά!
και δώσε και σήμα και για τους υπόλοιπους (πως, που, κλπ)

Μιας και δε μπορω να κανω edit το πανο ποστ συνεχιζω μερικες εντυπωσεις...Δεν ειδα μεχρι στιγμης καμενο, κολλημενο pixel με το break-in dvd, θα κοιταξω και καλυτερα. H ληψη των καναλιων καλη, για 50". Το remote μαλλον μετριο, το βρισκω λιγο αβολο αφου ολοι εχουν τα +/- volume/channels κατω απο τον σταυρο, εκει δηλαδη που παει το χερι ενω τωρα πρεπει να κοιταξω προς τα κατω τα βρω :nounder:

Καμια ιδεα βελτιωσης ρυθμησεων? Εχει η S20 κατι αντιστοιχο με τα 100-200hz των LCD η γινονται ολα αυτοματα?

Αυτο που ανεφεραν σαν "προβλημα" το βλεπω και εγω, πρεπει να ειναι εντονο το background να φανει και απο κοντα, απο τα 3-3.5μετρα δε φαινεται...

Attachments

• IMG_0344.jpg
    IMG_0344.jpg
    58.4 KB · Views: 61
Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ναι.. βουρ στον πατSά!
και δώσε και σήμα και για τους υπόλοιπους (πως, που, κλπ)

Σημα... δεν υπαρχει! Ηταν απο δημοπρασια, καινουργια σφραγισμενη εννοειται! Απο Δευτερα που θα´ρθει τα νεωτερα...