Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ρε παιδιά η τηλεόραση δεν υποτίθεται ότι έχει mpeg4;; Πήγα να πιάσω τη digea σήμερα το πρωί, και σε όλα τα κανάλια έχω μόνο ήχο. Είπαν στην τηλεόραση ότι αυτό σημαίνει ότι έχω mpeg2 μόνο. Είναι δυνατόν, καινούριας τεχνολογίας τηλεόραση; Εκτός των άλλων, κόβω το κεφάλι μου ότι το είχα κοιτάξει πριν την αγοράσω και έλεγε ότι έχει κανονικά mpeg4!!

exei 4
ξανακοιτα τις ρυθμίσεις που έχουν γραψει τα παιδια και στα θεματα των u20/g20

Ρε παιδιά η τηλεόραση δεν υποτίθεται ότι έχει mpeg4;; Πήγα να πιάσω τη digea σήμερα το πρωί, και σε όλα τα κανάλια έχω μόνο ήχο. Είπαν στην τηλεόραση ότι αυτό σημαίνει ότι έχω mpeg2 μόνο. Είναι δυνατόν, καινούριας τεχνολογίας τηλεόραση; Εκτός των άλλων, κόβω το κεφάλι μου ότι το είχα κοιτάξει πριν την αγοράσω και έλεγε ότι έχει κανονικά mpeg4!!

Μην ανησυχείς, έχει δέκτη mpeg-4. Η λύση στο πρόβλημα:

Πάτα "εισαγωγή HD καναλιών" στο μενού DVB-T...

Κατοχος απο 16/06 μιας P50S20E.Το πρωι απογοητευτηκα που δεν εβλεπα τα νεα ψηφιακα καναλια αλλα διαβαζοντας εδω βρηκα τη λυση και επανηλθα.Ευχαριστω.

Ευχαριστώ για την απάντηση, το βρήκα το πρωί και μόνος μου αλλά δεν είχα χρόνο να μπω να το γράψω!

ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Πριν ρωτήσετε για DIGEA διαβάστε τα links της αντίστοιχης ενότητας στην 1η σελίδα του νήματος, υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για τον τρόπο λήψης.

Καλησπερα και απο μενα, απο σημερα κατοχος μιας 42S20.Οι πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες αν και θελει γυρισμα η κεραια γιατι τα περισσοτερα καναλια τα βλεπω μα χιονια αλλα μες στο σκ θα το κανω.Θελω επισης να ευχαριστησω δημοσια τον Yperion και τον Γιωργο Petasi τους οποιους αν και δεν τους ηξερα (τους επρηξα στην κυριολεξια) με βοηθησαν παρα μα παρα πολυ!! Αυτα απο μενα περαιτερω εντυπωσεις τις επομενες μερες

Τελικά μου την αλλαξανε σημερα και ολα καλα!! Ελειπε και το χαρτονακι απο την γωνια, φοραει firmware 1013 (αν το εγραψα καλα). Καταπληκτικη εικονα απο την αρχη. έχω εντυπωσιαστει. εβλεπα και Eurosport HD και ηταν φοβερο. και για το μεγεθος στην αρχη ειχα λιγους ενδοιασμους αλλα μια χαρα ειναι. Παρακαλω να μπω στους κατοχους και μαλιστα διπλα αφου πήρα 2 (την επομενη την παραλαμβανω την δευτερα). :award:

Attachments

• DSC00697.jpg
    DSC00697.jpg
    72 KB · Views: 119
  • DSC00695.jpg
    DSC00695.jpg
    66.7 KB · Views: 109
Απάντηση: Re: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τελικά μου την αλλαξανε σημερα και ολα καλα!! Ελειπε και το χαρτονακι απο την γωνια, φοραει firmware 1013 (αν το εγραψα καλα). Καταπληκτικη εικονα απο την αρχη. έχω εντυπωσιαστει. εβλεπα και Eurosport HD και ηταν φοβερο. και για το μεγεθος στην αρχη ειχα λιγους ενδοιασμους αλλα μια χαρα ειναι. Παρακαλω να μπω στους κατοχους και μαλιστα διπλα αφου πήρα 2 (την επομενη την παραλαμβανω την δευτερα). :award:

Καλα βρε φιλε, με το νάυλον τυλιγμενη εβλεπες HD q:drummer:

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το νάυλον είναι τυλιγμενο στο πλαισο γυρο γυρο στα πλαστικα. Δεν το βγαζω γιατι σε λιγες μερες η τηλεοραση θα φυγει για Κύπρο οποτε καλυτερα να μεινει για προστασια και απο το φελιζολ! Η τηλεοραση τα σπαει. Λιγο μπερδευτικα στο Menu αλλα οκ τα βρηκα στο τελος. Απορω πως θα ειναι μετα απο 100-200 ωρες λειτουργιας!!

Και εγω ακομα δεν εβγαλα τα ναυλον, αυριο μαλλον :grinning-smiley-043

GDem3685 καλως ηρθε, καλες θεασεις...

Το "κακο" για μενα ειναι οτι θα τη στρωσω και μετα θα παει στον νιοπαντρο υιο (θελει μια παρηγορια το παιδι, δεν θελει;;;)

Και εγω ακομα δεν εβγαλα τα ναυλον, αυριο μαλλον :grinning-smiley-043

GDem3685 καλως ηρθε, καλες θεασεις...

Ευχαριστω φιλε!! Επισης!!! :ernaehrung004:

Στα settings υπαρχει μια επιλογη 16:9 Overscan. Αυτο το εχω On ή Οff?? και τι κανει αυτο?

Στα settings υπαρχει μια επιλογη 16:9 Overscan. Αυτο το εχω On ή Οff?? και τι κανει αυτο?

Η 'Πλήρης κάλυψη οθόνης' είναι κατάλληλη μόνο για τηλεοπτικό σήμα....για ταινίες από DVD ή BD το Aspect πρέπει να είναι στο 16:9 και από το Μενού ρυθμίσεων το Μέγεθος Σάρωσης θα πρέπει να είναι στο Όχι, (για να ´φανεί' η επιλογή του overscan στις ρυθμίσεις θα πρέπει απαραίτητα να έχει γίνει επιλογή του Aspect σε 16:9)....

...το Aspect στο 'Αυτόματο' δουλεύει στο τηλεοπτικό και όταν ανιχνεύσει μπάρες ή μετάδοση 16:9 (συχνό φαινόμενο τώρα τελευταία στην ΕΤ) βγάζει το χαρακτηρισμό 'Ευρεία' πάνω αριστερά και προσαρμόζει την εικόνα στο panel εξαφανίζοντας τις μαύρες μπάρες.

Αν έχουμε επιλέξει 16:9 στο τηλεοπτικό και βάλουμε Όχι στο 'Μέγεθος Σάρωσης' θα εμφανιστεί μια λευκή γραμμή που τρεμοπαίζει στο πάνω μέρος της οθόνης.

Όλες οι ρυθμίσεις αποθηκεύονται ανά είσοδο, δλδ....

..Τηλεοπτικό --- Aspect 'Πλήρης κάλυψη οθόνης' --- Μέγεθος Σάρωσης>Ναι...

...HDMI 1 --- Aspect '16:9' --- Μέγεθος Σάρωσης>Όχι...

Υ.Γ.: Για σύνδεση με PS3 το RGB θα πρέπει να είναι στο Limitied (video levels) και όχι στο Full (pc levels)... ;)

...........

-bye-

τελικά με πείσατε κ μένα. panasonic 50s20 apo multirama, παραγγελία σήμερα, θα την έχω απο εβδομάδα.

πάντως στο multirama η 50s20 είναι 10 ευρώ φθηνότερη από την 50u20, τυχαίο? νομίζω :)

Πως μπορω να κανω επαναφορα ρυθμισεων? θελω να σβήσω τα καναλια που εχουν αποθηκευτει γιατι οπως ειπα θελω να παρω την τηελοραση στην Κυπρο. Με επαναφορα ρυθμισεων θα σβηστουνε τα ελληνικα καναλια για να μην ειναι περασμενα και αυτα?? Οσο αφορα τα ψηφιακα καναλια θα τα ψαξει μονη της η τηελοραση ξανα? στο αρχικο scan ειχα επιλεξει και τα 3 ειδη καναλιών.