Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καταπληκτικη εικονα απο την αρχη. έχω εντυπωσιαστει. εβλεπα και Eurosport HD και ηταν φοβερο. και για το μεγεθος στην αρχη ειχα λιγους ενδοιασμους αλλα μια χαρα ειναι.

Τελικα απο οτι βλεπεις ξερουμε τι προτεινουμε...:award:

Αντε καλες θεασεις...-bye-

Τελικα απο οτι βλεπεις ξερουμε τι προτεινουμε...:award:

Αντε καλες θεασεις...-bye-

Για να ειμαι ειλικρινης φιλε Yperion,:grinning-smiley-043 εσυ μου ειχες πει για 50'' και εσενα ειχα στο μυαλο οταν αγορασα το συγκεκριμενο μεγεθος!! Χιλια ευχαριστω φιλε!!! Τελικα το μεγεθος μετραει!!! :award:

Κατι που ηθελα να ρωτησω. Εχω συνδεδεμενο το DM800HD με HDMI. Οταν επιλεγω την εισοδο που ειναι ο δεκτης μου λεει 1080p/50hz. Τα Hz δεν μπορω να τα ανεβασω??

Last edited:
Αυτο ειναι το σημα εισοδου , η τηλεοραση εσωτερικα το μετατρεπει και το προβαλει στα 100 Hz αν αυτο ειναι που σε απασχολει...

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

...........

ευχαριστω φιλε!! Τοσο απλο!! θα φύγουν όμως τα καναλια που ειναι ήδη αποθηκευμενα??

Αυτο ειναι το σημα εισοδου , η τηλεοραση εσωτερικα το μετατρεπει και το προβαλει στα 100 Hz αν αυτο ειναι που σε απασχολει...

οχι δεν ειναι θεμα. απλα ρωταω γιατι απο οτι καταλαβα στα 100hz η εικονα ειναι πιο ομαλη!! ευχαριστω παντως.

Τσεκαρε αν το IFC ειναι ενεργοποιημενο...

Μενου-> ρυθμισεις-> αλλες ρυθμισεις

Καπου εκει ειναι γιατι δεν ειμαι κοντα στην τηλεοραση τωρα...

Τσεκαρε αν το IFC ειναι ενεργοποιημενο...

Μενου-> ρυθμισεις-> αλλες ρυθμισεις

Καπου εκει ειναι γιατι δεν ειμαι κοντα στην τηλεοραση τωρα...

είναι ενεργοποιημενο. τι κανει αυτο??

κατι που έχω προσεξει, τα μικρα κινουμενα γραμματα στις διαφημισεις (αυτα που γραφουνε συνηθως τους ορους) δεν διαβαζονται. σαν γρηγορη κινηση και να μην προλαβαινει η TV να τα δειξει. φαινονται χαλια! και δεν νομιζω να αλλαξει αυτο με το στρωσιμο.

Όχι δεν θα αλλάξει... Ο χειρισμός της κίνησης δεν μεταβάλετε με το στρώσιμο...

κατι που έχω προσεξει, τα μικρα κινουμενα γραμματα στις διαφημισεις (αυτα που γραφουνε συνηθως τους ορους) δεν διαβαζονται. σαν γρηγορη κινηση και να μην προλαβαινει η TV να τα δειξει. φαινονται χαλια! και δεν νομιζω να αλλαξει αυτο με το στρωσιμο.

Πολλές φορές, η κίνηση των μικρών γραμματακίων με τους όρους στις διαφημίσεις, είναι "λάθος" κατασκευασμένη, με αποτέλεσμα να μη φαίνονται καθαρά σε κανενός είδους display, ούτε καν σε απλές, πλεκτής σάρωσης CRT...

καταλαβα! μια ζωη χαμενοι με τους όρους!! Αχ ρε marketing τι μας κανεις!!!

Πολλές φορές, η κίνηση των μικρών γραμματακίων με τους όρους στις διαφημίσεις, είναι "λάθος" κατασκευασμένη, με αποτέλεσμα να μη φαίνονται καθαρά σε κανενός είδους display, ούτε καν σε απλές, πλεκτής σάρωσης CRT...

καταλαβα! μια ζωη χαμενοι με τους όρους!! Αχ ρε marketing τι μας κανεις!!!

Για ποια διαφήμιση μιλάμε; Πάντως στην δική μου U20 τα ψιλά γράμματα υποφέρουν, ενώ στην CRT/LCD τα βλέπω.

νομιζω ηταν του 11888! Τυχαιο? Δεν νομιζω!!! :award:

Παρατηρησα οτι στην δορυφορικη λήψη (DM800HD) στα καναλια της ακατονομαστης οι υποτιτλοι φαινονται λίγο χάλια!! τι μπορει να φταιει? Ο δέκτης, η λήψη ή η τηλεοραση??

Βαζω και μια φωτογραφια απο το National Geographic HD για να δειτε χρωμα!! (ακομα στις 50 ωρες λειτουργιας ειναι)

Attachments

• IMG_3251.jpg
    IMG_3251.jpg
    100.6 KB · Views: 92
  • IMG_3252.jpg
    IMG_3252.jpg
    64 KB · Views: 70
  • IMG_3260.jpg
    IMG_3260.jpg
    61.2 KB · Views: 94
  • IMG_3259.jpg
    IMG_3259.jpg
    51.7 KB · Views: 85
παντως εμενα τα subs απο το AC Ryan HD σε ταινια μεσω HDMI μια χαρα φαινονται...

Παρατηρησα οτι στην δορυφορικη λήψη (DM800HD) στα καναλια της ακατονομαστης οι υποτιτλοι φαινονται λίγο χάλια!! τι μπορει να φταιει? Ο δέκτης, η λήψη ή η τηλεοραση??

Garbage in , garbage out που λενε και οι Αγγλοι...

Αν το bitrate ειναι μικρο λογω συμπιεσης καμια τηλεοραση δεν μπορει να κανει τιποτα...

νομιζω ηταν του 11888! Τυχαιο? Δεν νομιζω!!! :award:

Βαζω και μια φωτογραφια απο το National Geographic HD για να δειτε χρωμα!! (ακομα στις 50 ωρες λειτουργιας ειναι)

Ο δέκτης μάλλον. Ποια συσκευή έχει αναλάβει το upscaling;

Ο δέκτης μάλλον. Ποια συσκευή έχει αναλάβει το upscaling;

ποιό Upscaling?? Εχω τον Dreambox DM800HD συνδεδεμενο στην τηλεοραση με HDMI. Στα HD καναλια η ποιοτητα είναι τελεια. Στα άλλα καναλια όπως αυτο (Discovery) φαίνονται όπως στις φωτο. Δεν εχω δοκιμασει άλλο καναλι γιατι η ακατονομαστη μας εκλεισε έξω! :rifle:

ποιες ειναι οι καλες ρυθμισεις για καθε μερα?
και σε αναλογικα και σε ψηφιακα?
μπορουμε να κανουμε update το firmware? πως?? και απο που το κατεβαζουμε?