Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

κατι που έχω προσεξει, τα μικρα κινουμενα γραμματα στις διαφημισεις (αυτα που γραφουνε συνηθως τους ορους) δεν διαβαζονται. σαν γρηγορη κινηση και να μην προλαβαινει η TV να τα δειξει. φαινονται χαλια! και δεν νομιζω να αλλαξει αυτο με το στρωσιμο.
αυτόν τον σκοπό έχουνε τα μικρά γραμματάκια, να μη διαβάζονται..

Στην 9731 που έχω δεν υπάρχει διαφήμιση με μικρά γράμματα τα οποία να μην διαβάζονται. Για αυτό ρωτάω αν έχετε υπ' όψιν συγκεκριμένη διαφήμιση, για να το ψάξω περισσότερο...

Πολλές φορές, η κίνηση των μικρών γραμματακίων με τους όρους στις διαφημίσεις, είναι "λάθος" κατασκευασμένη, με αποτέλεσμα να μη φαίνονται καθαρά σε κανενός είδους display, ούτε καν σε απλές, πλεκτής σάρωσης CRT...

Την τελευταία ώρα, έχω περάσει όλα τα διαφημιστικά brake που έγιναν. Δεν μπόρεσα να πετύχω κάποια διαφήμιση που να μην διαβάζονται τα μικρά γράμματα στη U10...

Στο παρελθόν πάντως, υπήρξαν κάποιες διαφημίσεις, κυρίως από πιστωτικές κάρτες, που τα crowl τους δεν διαβάζονταν σε κανένα μέσο απεικόνισης...

Κάτι τέτοια γράφεις, και αναρωτιέμαι αν η U10 έχει καλύτερη κίνηση από την U20... -bye-
[Ένα θέμα με τα ψιλά κινούμενα γράμματα το έχει η U20...]

Κι εμένα εκείνο το τρεμόπαιγμα που είχες αναφέρει με παραξένεψε... :chinscratch:

Πες μου συγκεκριμένη διαφήμιση που βλέπεις πρόβλημα στο crawl για να την τσεκάρω...

Υπόψην, εδώ μόνο αναλογική μετάδοση...

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Την τελευταία ώρα, έχω περάσει όλα τα διαφημιστικά brake που έγιναν. Δεν μπόρεσα να πετύχω κάποια διαφήμιση που να μην διαβάζονται τα μικρά γράμματα στη U10...

Μια από τα ίδια στην G10, ποτέ και πουθενά δεν έχω παρατηρήσει δυσκολία/αδυναμία σε 'πέρασμα' γραμμάτων (είτε ψιλών - είτε χοντρών)....βούτυρο, νερό, όπως θέλετε πέστε το.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επειδη καμια φορα παω σε ξαδερφο μου που εχει CRT 25" εχω δει σε αναλογικα καναλια γραμματα που δεν κινουνται ομαλα ...προφανως αν απο την εκπομπη ειναι ετσι τοτε η U20 (που κατα τα φαινομενα δεν εχει IFC) θα τα δειξει οπως ειναι...

Moλις την παρελαβα, κι αρχισε το ψαξιμο! Πρωτη εντυπωση: θελει...pixel plus! To hd μεσω δορυφορου ειναι καλυτερο στην 32" Φιλιπς - πιθανως λογω μικροτερης διαστασης και ρυθμισεων. Ειδομεν..

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Με τον ορο "pixel plus" εννοεις τα ξεβαμενα χρωματα , την ανυπαρκτη αντιθεση και την μπλεδιζουσα αποχρωση?:p

Τοσο χαλια αποκλειεται ποτε να δειξει η S20...

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Με τον ορο "pixel plus" εννοεις τα ξεβαμενα χρωματα , την ανυπαρκτη αντιθεση και την μπλεδιζουσα αποχρωση?:p

Μην παίρνεις όρκο. :flipout:
Και για να συνεχίσω το αστειάκι, με τον όρο "pixel plus" εννοεί να δει τηλεοπτικό, όχι την περίληψη του τηλεοπτικού... :flipout:

ποιες ειναι οι καλες ρυθμισεις για καθε μερα?
και σε αναλογικα και σε ψηφιακα?
μπορουμε να κανουμε update το firmware? πως?? και απο που το κατεβαζουμε?

Aυτό που πίστευαν ο petasis και ο czoun ότι δεν γίνεται... :p :flipout:

Μπορείς να ορίσεις ένα πρόγραμμα σε μεταγενέστερο χρόνο, που θέλεις να παρακολουθήσεις και όταν έρθει η ώρα, η τηλεόραση να σε ειδοποιήσει και να γυρίσει στο συγκεκριμένο κανάλι...

Always RTFM... :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φαινετα οτι "αλλα" βλεπεις!

Aυτό που πίστευαν ο petasis και ο czoun ότι δεν γίνεται... :p :flipout:

Μπορείς να ορίσεις ένα πρόγραμμα σε μεταγενέστερο χρόνο, που θέλεις να παρακολουθήσεις και όταν έρθει η ώρα, η τηλεόραση να σε ειδοποιήσει και να γυρίσει στο συγκεκριμένο κανάλι...

Always RTFM... :ernaehrung004:

Ναι σωστά, κάτι έχει. Έχει εγγραφή και υπενθύμιση. Κάπως δύσχρηστο, αλλά υπάρχει... -bye-
(το είχα δει αλλά που να σκεφτείς να πατήσεις το βελάκι για να αλλάξει η λειτουργία... Πρέπει να παρακολουθήσουν κανένα μάθημα χρηστικότητας οι προγραμματιστές της πανασόνικ...)

ποιες ειναι οι καλες ρυθμισεις για καθε μερα?
και σε αναλογικα και σε ψηφιακα?
μπορουμε να κανουμε update το firmware? πως?? και απο που το κατεβαζουμε?

Ναι σωστά, κάτι έχει. Έχει εγγραφή και υπενθύμιση. Κάπως δύσχρηστο, αλλά υπάρχει... -bye-
(το είχα δει αλλά που να σκεφτείς να πατήσεις το βελάκι για να αλλάξει η λειτουργία... Πρέπει να παρακολουθήσουν κανένα μάθημα χρηστικότητας οι προγραμματιστές της πανασόνικ...)

Πως φαίνεται ο μακροχρόνιος χρήστης μίας συγκεκριμένης μάρκας... :grinning-smiley-043

Εμένα μου πήρε περίπου 1,5 μήνα για να αρχίσουν να μου αρέσουν κάπως τα μενού της Panasonic (αυτό το σκούξιμο του κουμπιού return στο τηλεκοντρόλ να έλειπε μόνο... :flipout: :flipout: ).

Τα μενου στις Panasonic ειναι ψιλοχαλια αλλα εχουν το πλεονεκτημα της αμεσης αποκρισης...δοκιμαστε να πιαστε τηλεκοντρολ απο αλλες μαρκες στο καταστημα να δειτε ποση ωρα κανουν να ανταποκριθουν στις εντολες...

Μονο στις Sony εχω δει τοσο καλη αποκριση...

Αυτό γίνεται μόνο στην S20 και πάνω ή υπάρχει η δυνατότητα και στην U10 μου?
πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, αν θυμάμαι καλά στην samsung 40B530 ενός φίλου, είχε προγραμματισμό EPG και ήταν το low end μοντέλο της σειράς...