Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αυτό γίνεται μόνο στην S20 και πάνω ή υπάρχει η δυνατότητα και στην U10 μου?
πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, αν θυμάμαι καλά στην samsung 40B530 ενός φίλου, είχε προγραμματισμό EPG και ήταν το low end μοντέλο της σειράς...

Aπ' ό,τι βλέπω στις οδηγίες χρήσης, αποτελεί χαρακτηριστικό όλης της φετινής σειράς.

Για εμάς τους περυσινούς, μάλλον ζήλεια-ψώρα... :flipout: :flipout:

Όχι βρε JL_ , μου ´κανες την καρδιά περιβόλι.....Πώς θα ζήσω τώρα εγώ χωρίς αυτό το future στην U10? Πώς?
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:
Μάλλον θα την "πετάξω" απο το μπαλκόνι και θα πάω να πάρω την φετεινή για να μπορώ να.... τί είπαμε ότι κάνει αυτη η λειτουργία? Προγραμματίζει τις εκπομπές? Μα αφού δεν βλέπω τηλεόραση, απλά την αφήνω να παίζει για να μου κάνει παρέα στο σπίτι και να μήν χρειάζεται να λέω πολλά-πολλά με την γυναίκα μου! Ααααααα θα την κρατήσω τελικά, μάγκες άκυρο, μήν περιμένεται απο κάτω, δεν έχει U10 στα σκουπίδια :slapface:

Σήμερα την παρέλαβα, είναι ακόμη στο κουτί. Να την ανοίξω η θα απογοητευτώ????:laugh:

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σήμερα την παρέλαβα, είναι ακόμη στο κουτί. Να την ανοίξω η θα απογοητευτώ????:laugh:

Ξεσκισε την:award:

Απλά είναι για το καινούργιο διαμέρισμα και είπα να την κάνω δώρο στον εαυτό μου πριν μου τελειώσουν τα λεφτά! Σε ένα μήνα υπολογίζω να είναι έτοιμο αλλά γμτ είναι κρίμα να είναι κλειστή στη σοφίτα:)

εγώ έκανα το αντίθετο και περίμενα να μπω στο νέο σπίτι και μετά να δω για να την πάρω. τελικά έχει τελειώσει το χρήμα και είμαι με μια 14" απέναντι απο τον καναπέ μου στο 2,5 μέτρα!!!!! δεν μπορώ ούτε σαν κουτί να την βλέπω και δεν την έχω βάλει ακόμα στην πρίζα να φανταστεις......
Μήπως να μου δώσεις την δική σου μέχρι να μπεις εσύ και να την χρειαστείς.......-bye--bye--bye-

Ευτυχης κατοχος μιας 50αρας :award:
μετακομιζω σε 1 μηνα περιπου και μεχρι τοτε.......την απολαμβανω στο παλιο-bye-

Απλά είναι για το καινούργιο διαμέρισμα και είπα να την κάνω δώρο στον εαυτό μου πριν μου τελειώσουν τα λεφτά! Σε ένα μήνα υπολογίζω να είναι έτοιμο αλλά γμτ είναι κρίμα να είναι κλειστή στη σοφίτα:)

καλοριζικι φίλε! καλυτερα ανοιξε την να δεις μηπως εχει καποιο προβλημα. Να την στρεψεισ πισω αν εχει κατι τωρα που ειναι αρχη! Βεβαια μακρια απο τετοια!

Ακόμη υπάρχει αυτό το φαινόμενο σε δορυφορική λήψη. Σε ψηφιακή λήψη (Digea) φαίνεται αλλα όχι τοσο εντονα οπως στην δορυφορική. υπάρχει καποιος τρόπος για να φύγει?? Η τηλεόραση έχει δουλέψει περίπου 60 ώρες. Το φαιόμενο αυτό φαίνεται γενικά στην εικόνα και όχι μονο σε υποτίτλους και στα κουτάκια με τους χρόνους (F1). Ακόμη και στα αμάξια φαίνεται.

Attachments

• DSC00705.jpg
    DSC00705.jpg
    67.8 KB · Views: 305
Last edited:
Τι εννοείς δορυφορική; Νόβα (δηλαδή SD);
Νομίζω ότι αυτά που φαίνονται στην φωτογραφία είναι απλά τεχνουργήματα του αλγόριθμου συμπίεσης. Υπάρχουν στο σήμα, και φυσικά τα δείχνει η τηλεόραση.
Φαντάζομαι στην αναλογική λήψη δεν θα τα βλέπεις. Δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει κάτι η τηλεόραση για να τα καλύψει...
(Μερικές τηλεοράσεις έχουν "φίλτρα μείωσης τεχνουργημάτων mpeg", αλλά δεν έχω δει αν κάνουν κάτι στην πράξη...)

Τι εννοείς δορυφορική; Νόβα (δηλαδή SD);
Νομίζω ότι αυτά που φαίνονται στην φωτογραφία είναι απλά τεχνουργήματα του αλγόριθμου συμπίεσης. Υπάρχουν στο σήμα, και φυσικά τα δείχνει η τηλεόραση.
Φαντάζομαι στην αναλογική λήψη δεν θα τα βλέπεις. Δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει κάτι η τηλεόραση για να τα καλύψει...
(Μερικές τηλεοράσεις έχουν "φίλτρα μείωσης τεχνουργημάτων mpeg", αλλά δεν έχω δει αν κάνουν κάτι στην πράξη...)

Ναι μιλάω για νοβα SD. Στην αναλογική και ψηφιακή επίγεια δεν φαίνονται. Αρα δεν υπαρχει κατι που να μπορω να κανω? γιατι με άλλη τηλεόραση (CRT) δεν φαίνονται?

προσθεστε και μενα στους ευτυχισμενους κατόχους S20. Την εχω σε εντατικο προγραμμα στρωσιματος με το dvd στρωσιματος. Αν και την πρωτη μερα τα επαιξα που δεν ανοιγε, δεν ηξερα οτι το τηλεκοντρολ ηθελε διαρκες πατημα για να ανοιξει. Ξέρετε κανα καλο media player που να παιζει fullHD να την συνδιασω? Εχω δει της western digital, αλλα δεν καταλαβαινω τις διαφορες των μινι απο τα άλλα...

προσθεστε και μενα στους ευτυχισμενους κατόχους S20. Την εχω σε εντατικο προγραμμα στρωσιματος με το dvd στρωσιματος. Αν και την πρωτη μερα τα επαιξα που δεν ανοιγε, δεν ηξερα οτι το τηλεκοντρολ ηθελε διαρκες πατημα για να ανοιξει. Ξέρετε κανα καλο media player που να παιζει fullHD να την συνδιασω? Εχω δει της western digital, αλλα δεν καταλαβαινω τις διαφορες των μινι απο τα άλλα...

Καλορίζικη
Πάρε το Western Digital TV Live Είναι το πληρέστερο απο WD Για περισσότερες απορίες εδώ γιατί είμαστε :offtopic:

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Νομίζω ότι αυτά που φαίνονται στην φωτογραφία είναι απλά τεχνουργήματα του αλγόριθμου συμπίεσης.

+1

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

attachment.php

Νομίζω ότι αυτά που φαίνονται στην φωτογραφία είναι απλά τεχνουργήματα του αλγόριθμου συμπίεσης.

Aκριβώς! :a0210:

Είναι το διαβόητο mosquito noise... Στην επαρχία, φαίνεται και στην αναλογική μετάδοση των εθνικής εμβέλειας καναλιών, καθώς η αναμετάδοσή τους γίνεται δορυφορικά κατά mpeg2.

Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι όποτε βάζω το SKAI σε ψηφιακή λήψη τότε παέι σε ευρεία οθόνη (16:9) ενω το έχω ήδη ρυθμισμένο σε πληρη κάλυψη οθόνης και φαίνεται στην επάνω άκρη ότι η εικόνα δεν καλύπτει όλη την οθόνη (φαίνονται κατί άσπρα σημαδάκια. Αλλάζω κανάλι π.χ MEGA και είναι σε πλήρη κάλυψη οθόνης. Μόλις επιστρέψω στο SKAI πάλι πάει σε ευρεία. Μπόρω να κάνω κάτι??

Επειδή δεν τη έχω ανοίξει ακόμη, θέλω να διαβάζω μόνο καλά σχόλια :)

Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι όποτε βάζω το SKAI σε ψηφιακή λήψη τότε παέι σε ευρεία οθόνη (16:9) ενω το έχω ήδη ρυθμισμένο σε πληρη κάλυψη οθόνης και φαίνεται στην επάνω άκρη ότι η εικόνα δεν καλύπτει όλη την οθόνη (φαίνονται κατί άσπρα σημαδάκια. Αλλάζω κανάλι π.χ MEGA και είναι σε πλήρη κάλυψη οθόνης. Μόλις επιστρέψω στο SKAI πάλι πάει σε ευρεία. Μπόρω να κάνω κάτι??

Για να μη βλέπεις αυτά τα "άσπρα σημαδάκια", βάλε στο τηλεοπτικό το "Μέγεθος σάρωσης" στο "Ναι"...

Για να μη βλέπεις αυτά τα "άσπρα σημαδάκια", βάλε στο τηλεοπτικό το "Μέγεθος σάρωσης" στο "Ναι"...

Οκ φίλε θα το δοκιμάσω. Ευχαριστω!!