Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μήπως θες αυτό;
1- Press TV button on your dream remote
2- Press on SHIFT/Set-up button for 3 seconds and TV button will blink twice
3- Enter the suitable code that match your TV
4- When u finish the remote will be ready to use for both Dreambox and the Tv

Panasonic codes: 0680 0138 0256 0391 0397 0546 0067 0586 0193 0578

Αυτό είναι ευχαριστώ

σήμερα κατάφερα να πάω και να παραλάβω. από την επόμενη βδομάδα που θα καταφέρω να συνδέσω θα πω και εγώ τις εντυπώσεις μου. τελικά πολύ μεγάλη κούτα, είδα και έπαθα να κουβαλήσω, με fiat pounto τελικά.
και μια απορία αυτό με το πλάγιασμα της tv τι είναι? όντως δεν κάνει να κάθετε έτσι ή για λίγο δεν πειράζει.

Last edited:
Απάντηση: Re: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

σήμερα κατάφερα να πάω και να παραλάβω. από την επόμενη βδομάδα που θα καταφέρω να συνδέσω θα πω και εγώ τις εντυπώσεις μου. τελικά πολύ μεγάλη κούτα, είδα και έπαθα να κουβαλήσω, με fiat pounto τελικά.
και μια απορία αυτό με το πλάγιασμα της tv τι είναι? όντως δεν κάνει να κάθετε έτσι ή για λίγο δεν πειράζει.

H οθόνη μιας τηλεόρασης πλάσμα μπροστά είναι γυαλί,οπότε σε κραδασμούς κατά την μεταφορά,όταν είναι ξάπλα, είναι πιο εύκολο να γίνει ζημιά,

Ο πωλητής μου είπε κάτι για για τον φώσφορο και ότι μπορεί να πέσει η επίστρωσή του αλά δεν τον έκοψα και πολύ γνώστη του αντικείμενου.
Οπότε την μετέφερα με μια ελαφριά κλίση. Ελπίζω να μην πάθει κάτι.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ο πωλητής μου είπε κάτι για για τον φώσφορο και ότι μπορεί να πέσει η επίστρωσή του αλά δεν τον έκοψα και πολύ γνώστη του αντικείμενου.

Ουδέν σχόλιο.....:D

Μάλλον δούλευε σε ζαχαροπλαστείο πριν, και του έχει μείνει από τη ζάχαρη στους κουραμπιέδες...:chef:

Και αν απο το κατάστημα που την πήρες πρίν την είχαν κουβαλήσει πλάγια πώς θα το ξέρεις. Απλα επειδή στο πλάι μπορεί να στιβάξουν την μια πάνω στην άλλη και να τις κάνουν βουνό υπάρχει κίνδυνος αυτές που είναι κάτω να σπάσουν το γυαλί τους μπροστά ή να πιεστούν. κανονικά σε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές μπορείς να δείς τέτοια προειδοποίηση. Εμένα την είχε και το πλυντήριο να φανταστείς αλλά και το ψυγείο για να μην γυρίσουν τα υγρά του.

Μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει με την SD card, δεν εχω καταφέρει ακόμα να καταλάβω πως (ή αν) γράφει σε μια 2GB που έχω βάλει

Μπορείτε να προτείνετε τις βελτιστες ρυθμίσεις για μετά το στρωσιμο;τώρα εγώ τα έχω όλα αρκετά χαμηλά κ στο cinema mode!επιπλέον τα ψηφιακά τις ΕΡΤ πως τα πιάνω;όλα τα τις digea τα πιάνω!!·

Καλησπερα παιδια κι ευχαριστω για την βοηθεια σας στην αγορα της S20 την οποια μολις καταφερα κι εστρωσα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος

Ομως δεν ειχα προσεξει οτι δεν παιρνει usb και θελω να ρωτησω...εχω καποιες ταινιες στο pc σε μορφη avi. Το sd card ειναι μονο για φωτος, το usb του dvd player μου ειναι επισης μονο για φωτος, υπαρχει καποιος πιο ευκολος τροπος απο το να γραφω καθε φορα dvd για να δω την ταινια?

Ευχαριστω!

Καλησπερα παιδια κι ευχαριστω για την βοηθεια σας στην αγορα της S20 την οποια μολις καταφερα κι εστρωσα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος

Ομως δεν ειχα προσεξει οτι δεν παιρνει usb και θελω να ρωτησω...εχω καποιες ταινιες στο pc σε μορφη avi. Το sd card ειναι μονο για φωτος, το usb του dvd player μου ειναι επισης μονο για φωτος, υπαρχει καποιος πιο ευκολος τροπος απο το να γραφω καθε φορα dvd για να δω την ταινια?

Ευχαριστω!

Μπορείς να πάρεις ένα media player που να παίζει τα πάντα. Γιατί δε ρίχνεις μια ματιά στην αντίστοιχη κατηγορία εδώ στο φόρουμ;

Panasonic TX-P42S20 Plasma TV

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΗΡΑ ΤΗΝ Panasonic TX-P42S20 Plasma TV. ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ TV?

Re: Panasonic TX-P42S20 Plasma TV

Για δοκιμασε κατι τετοιο για τηλεοπτικο...

Mode: Normal
Contrast 40
Brightness: 0
Colour: 34
Sharpness: 5
Vivid colours Off
Eco-format Off
P-NR low
Intelligent Frame Creation On

Για HD (Bluray κτλ)...

Mode: cinema
Contrast 36
Brightness: 0
Colour: 30
Sharpness: 0
Vivid colours Off
Eco-format Off
P-NR off
Intelligent Frame Creation off

Οι ρυθμισεις εξαρτωνται απο το φως που εχει ο χωρος και τα συγκεκριμενα μηχανηματα που χρησιμοποιουνται οποτε μονο χονδρικα μπορει να γινει καποια προταση.

Να ρωτήσω κάτι? Οταν επιλέξουμε στο τηλεοπτικό κάποιες ρυθμίσεις και πιο συγκεκριμένα το Inteligent Frame Creation πχ στο On μπορούμε να έχουμε άλλη ρύθμιση σ αυτήν την παράμετρο στην HDMI Input πχ στο Off ή πρέπει να το αλλάζουμε κάθε φορά χειροκίνητα?

ερωτήση ξέρουμε αμα εχει βγει κανενα καινούργιο fw ? και γενικα αξίζει να κανεις upgrade?

πάντως πληροφοριακά πρέπει να παίζει freebsd ( like linux) μεσα στην πλακέτα του!!

ρε παιδία να ρωτήσω κάτι...με την παλία τηλεόραση μια 32 crt panasonic τα αναλογικά τα επιάνα "καμπανα"...με το που έβαλα την καινούργια τα αναλόγικα τα πιάνω με πολύ χίονι!! ενω τα digea τα πιάνω τέλεια!! μπορεί να οφείλεται κάπου? δεν εχω γυρίσει κεραια ή κάτι τέτοιο όπως ήταν το βύσμα το εβάλα στην νέα!

Το είχα πάθει κι εγώ όταν πρωτοπήγα από crt σε flat πριν από χρόνια. Με την crt έβλεπα κανονικά τα αναλογικά, κάποια με χιονάκια αλλά δεν με πείραζε. Με το που έβαλα την flat υπήρχαν κανάλια που έβγαιναν μαυραάσπρα!!! Τότε ψιλιάστηκα ότι κάτι δεν πήγαινε σωστά με το σήμα.

Φυσικά φώναξα τεχνικό και υπήρχε βραχυκύκλωμα κάπου στον ενισχυτή της κεραίας στο καλώδιο που πήγαινε στην δική μου TV . Σίγουρα παίζει ρόλο και η ευαισθησία του δέκτη της κάθε TV. Αλλά φαντάσου είναι αυτό που λέμε το πόσο κρύβει τα ελλατώματα του σηματος μιας παλιάς τεχνολογίας τηλεόραση.

Οι καινούργιες τα βγάζουν όλα στην φόρα. Για τσέκαρε την καλωδίωσή σου.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το είχα πάθει κι εγώ όταν πρωτοπήγα από crt σε flat πριν από χρόνια. Με την crt έβλεπα κανονικά τα αναλογικά, κάποια με χιονάκια αλλά δεν με πείραζε. Με το που έβαλα την flat υπήρχαν κανάλια που έβγαιναν μαυραάσπρα!!! Τότε ψιλιάστηκα ότι κάτι δεν πήγαινε σωστά με το σήμα.

Φυσικά φώναξα τεχνικό και υπήρχε βραχυκύκλωμα κάπου στον ενισχυτή της κεραίας στο καλώδιο που πήγαινε στην δική μου TV . Σίγουρα παίζει ρόλο και η ευαισθησία του δέκτη της κάθε TV. Αλλά φαντάσου είναι αυτό που λέμε το πόσο κρύβει τα ελλατώματα του σηματος μιας παλιάς τεχνολογίας τηλεόραση.

Οι καινούργιες τα βγάζουν όλα στην φόρα. Για τσέκαρε την καλωδίωσή σου.

Τα καταλαβαίνω αυτά που λες ...αλλα δεν καταλαβαίνων πως μια καινούργια τεχνολογια δείχνει τα χιονια κ γενικα ελλείψεις σήματος και μια παλια τεχνολογια δεν τις δείχνει? (υπόψη η τηλεόραση δεν ειναι και πολύ παλία είναι τουλαχιστον μιας 8-9 χρόνια) αλλα τέλοσ παντων...δεν με πείραζει και πολύ απλα ηθέλα να ξέρω μήπως και φταέι ο αναλόγικος δέκτης μιας και δεν βλέπω τα περισσότερα αναλόγικα παρα μόνο τα μεγάλα κανάλια. Βέβαια δεν βλέπω τα της ΕΡΤ που δεν τα πιάνω με το ψηφιακό της! Θα τσεκάρω και την κεραια να δω τι παίζει!