Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

η τηλεοραση οσο παει μου αρεσει ολο κ περισσοτερο..το μονο πραγμα που δεν ξερω ειναι απο θεμα καταναλωσης..ολοι με φοβιζουν λεγωντας οτι καει παρα πολυ ρευμα κ θα μου ερθει χαρατσι απο την δεη..για να δουμε...

Περί κατανάλωσης ρεύματος.....

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1091283&postcount=27

Σχετικά με το flickering, σε ξένο forum και για το συγκεκριμένο μοντέλο τηλεόρασης δίαβασα ότι προτείνεται όχι αναπαραγωγή σε 24p αλλά σε 1080p 60hz. Ήθελα να ρωτήσω αν βλέπω λάθος από τη μη χρήση 24p σε αναπαραγωγή mkv.

Τα περισσότερα mkv είναι στα 23.976 fps άρα ναι βλέπεις λάθος

Τόσο πολύ είναι το flickering ή το έβαλες στα 60 επειδή το διάβασες ?

Τα περισσότερα mkv είναι στα 23.976 fps άρα ναι βλέπεις λάθος

Τόσο πολύ είναι το flickering ή το έβαλες στα 60 επειδή το διάβασες ?

είναι αρκετό αλλά αν διαβάσεις το βλέπεις περισσότερο :)

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

είναι αρκετό αλλά αν διαβάσεις το βλέπεις περισσότερο :)

Nα διαβάζουμε από αυτή την πλευρά του ατλαντικού, τότε, για να μην οδηγούμαστε σε λάθος συμπεράσματα... -bye-

Η αμερικάνικη S2 ανανεώνει με σήματα 24p στα 48Hz, με αποτέλεσμα έντονο flickering και δικαιολογημένη γκρίνια και προτίμηση των αμερικλάνων στα 60Hz.

H ευρωπαϊκή S20, με σήματα 24p ανανεώνει στα 96Hz...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Nα διαβάζουμε από αυτή την πλευρά του ατλαντικού, τότε, για να μην οδηγούμαστε σε λάθος συμπεράσματα... -bye-

Η αμερικάνικη S2 ανανεώνει με σήματα 24p στα 48Hz, με αποτέλεσμα έντονο flickering και δικαιολογημένη γκρίνια και προτίμηση των αμερικλάνων στα 60Hz.

H ευρωπαϊκή S20, με σήματα 24p ανανεώνει στα 96Hz...
με δεδομένο όμως ότι έχω αρκετό flickering, το οποίο εξαφανίζεται στα 60hz, τι θα χάσω αν το βάλω κ εγώ στα 60hz?

Aν η οδήγηση του πάνελ της S20 γίνεται όπως των περυσινών Panasonic, αναπαράγωντας βίντεο των 24p στα 60p, θα έχεις telecine judder και ελαφρώς χειρότερο μαύρο...

Είσαι σίγουρος πως βλέπεις flickering και όχι κάτι άλλο; Αν ενεργοποιήσεις το 24p Playback Plus, τί γίνεται με το flickering;

Βλέπω το τρεμόπαιγμα του λευκού ναι. Αν ενεργοποιήσω το 24p Playback Plus κάνει παραμορφώσεις στα πρόσωπα σε γρήγορες σκηνές και το έχω μόνιμα στο off. Στο flickering δεν είδα καμία διαφορά.

Περίεργο να παρατηρείς τέτοια διαφορά στο flickering μεταξύ των δύο modes.

Θα σου πρότεινα να προσπαθήσεις να δεις κι άλλη μία S20 και τη συμπεριφορά της σε αυτόν τον τομέα...

Ερώτηση

Πως μπορώ να ενεργοποιήσω το 24p Playback Plus

ΑΑΑΑ βάλτε με και μένα στην λίστα έχω και εγώ μια S20

Περίεργο να παρατηρείς τέτοια διαφορά στο flickering μεταξύ των δύο modes.

Θα σου πρότεινα να προσπαθήσεις να δεις κι άλλη μία S20 και τη συμπεριφορά της σε αυτόν τον τομέα...
δύσκολο να βρω κάποιον με τέτοια τηλεόραση εδώ που είμαι.. πάντως στα 24p το flickering είναι ορατό ακόμη κ στο menu του media player,χωρίς να παίζει ταινία.

Γεια σας
Τι σκεφτεσται για την TX-P46S20 στα 900 ??
Αξιζερι την δεδομενη χρονικη στιγμη ή να περιμεένω τα Χριστουγεννα και μετά ??

Βρε φίλε, που την βρήκες ψάχνω εδώ και 1 εβδομάδα.

Αν θέλεις πες μου.

Ακυρο τώρα είδα ότι γράφεις για την 46.

Αν καποιος βρει την 50αρα πουθενα και εχει αρκετο stock αν κανει ενα post :)

Να ρωτησω βρε παιδια ξερει κανεις αν αγορασω απο το amazon.co.uk θα εχω εγγυηση απο την ελληνικη αντιπροσωπεια ? . τους πειρα τηλεφωνο και μου ειπαν πως αν το amazon εχει προμηθευτει απο την επισημη αγγλικη αντιπροσωπεια τοτε ναι εχω και στην ελλαδα γιατι ειναι πανευρωπαικη η εγγυηση.

το θεμα ειναι πως μπορω να μαθω αν το amazon προμηθευεται απο την αγγλικη panasonic και πως μετα αυτο θα φαινεται στην τηλεοραση ?

Αισίως έφτασε τις 205 ώρες το panel μου.

Τι ρυθμίσεις βάζουμε τώρα παιδιά; Το είχα τόσο καιρό σε cinema mode βάσει των υποδείξεων του czoun. Για πείτε. :D

Να ρωτησω βρε παιδια ξερει κανεις αν αγορασω απο το amazon.co.uk θα εχω εγγυηση απο την ελληνικη αντιπροσωπεια ? . τους πειρα τηλεφωνο και μου ειπαν πως αν το amazon εχει προμηθευτει απο την επισημη αγγλικη αντιπροσωπεια τοτε ναι εχω και στην ελλαδα γιατι ειναι πανευρωπαικη η εγγυηση.

το θεμα ειναι πως μπορω να μαθω αν το amazon προμηθευεται απο την αγγλικη panasonic και πως μετα αυτο θα φαινεται στην τηλεοραση ?

επικοινωνισε με την αντιπροσωπεια της αγγλιας..με ενα mail λογικα θα γινεται...απο που αλλου να μπορουν να προμηθευονται δηλ τηλεορασεις??

Αισίως έφτασε τις 205 ώρες το panel μου.

Τι ρυθμίσεις βάζουμε τώρα παιδιά; Το είχα τόσο καιρό σε cinema mode βάσει των υποδείξεων του czoun. Για πείτε. :D

εγω συνεχιζω να τις ιδιες η τις true cinema..δεν θυμαμαι..

Η 46S20 εχει μια χαρα τιμουλα στα 750 ευρω...
την 42S20 γιατι την πουλανε τοσο ακριβα ρε παιδια? 700?
Προσπαθω να αποφυγω την αγορα της U20 για να μη ρισκαρω τα προβληματα που λενε τα παιδια, αλλα 200+ ευρω διαφορα ειναι πολλα ρε γμτ...και 46" δε μου χρειαζονται...