Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αντε και το αποφασίσαμε να την πάρουμε.
Απο που??
Ολοι μου απαντάνε ότι καταργήθηκα οι S20, Και υπάρχει μόνο η σειρά U.

Οπως μου απάντησε και η Ιντερτεκ, η τηλεόραση ΔΕΝ θα ξαναέρθει...

Και πέρυσι τα ίδια λέγανε για την S10, αλλά τελικά την ξαναέφεραν...

Μάλλον έχουν στοκ U20 και θέλουν να το διώξουν πρώτα...

Και πέρυσι τα ίδια λέγανε για την S10, αλλά τελικά την ξαναέφεραν...

Μάλλον έχουν στοκ U20 και θέλουν να το διώξουν πρώτα...

Δεν νομίζω ότι έχει κάν στοκ η intertek.
Οπως έμαθα, με τριγωνικές δουλεύει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πως και την πήρες σε αυτή τη τιμή? 699 την έχουν τιμή σαϊτ..

κάτι ακόμα. κάπου διάβασα πως η συγκεκριμένη είναι 'σαγρέ' το περίβλημά της, δεν είναι μαύρη όπως οι g & u??

την τιμη αυτη την είχε μονο το καταστημα της καλαμαριας.
Ναι οντως ειναι 'σαγρε'.

Θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο...όταν βλέπω με ταινία με πολλα σημεία στην οθονη με μάυρο ορισμένες φορές οταν ανοίγει το πλάνο με πιο φωτεινά σημεία φαίνεται να ανοίγει όλη φωτείνοτητα με αποτέλεσμα το μαύρο που φαινόταν πριν να γκριζάρει λίγο...λίγο πιο μετά ξανα πέφτει πάλι στο μαύριο...το εχώ στο cine mode with contrast 40 brightness -8 eco off color 30.

τι μπορεί να συμβαίνει ? υπάρχει κάτι που να κλείδώνει και να μην κάνει αυτό ασ πουμε αυτόματο μηχανισμό?

Γνωρίζει κανείς γιαυτό?

Είναι πρόβλημα των φετινών μοντέλων της πανασόνικ. Δεν φτιάχνει, εκτός και αν βγει κάποιο firmware, που δεν είναι και πολύ πιθανό...
Είναι το λεγόμενο "floating blacks"...

Είναι πρόβλημα των φετινών μοντέλων της πανασόνικ. Δεν φτιάχνει, εκτός και αν βγει κάποιο firmware, που δεν είναι και πολύ πιθανό...
Είναι το λεγόμενο "floating blacks"...

Ευχαριστώ πολύ! Δηλαδή το κάνει σε όλες τις σειρές? u/s/g/v?

Πάντως , για οποιον ενδιαφέρεται, όσα μαγαζιά πήρα τηλέφωνο, μου είπαν ότι η τηλεόραση ΔΕΝ θα ξαναέρθει , όπως και η αντιπροσωπεία.

Ευχαριστώ πολύ! Δηλαδή το κάνει σε όλες τις σειρές? u/s/g/v?

Φαντάζομαι ναι. Σίγουρα για την U & VT.

Πάντως , για οποιον ενδιαφέρεται, όσα μαγαζιά πήρα τηλέφωνο, μου είπαν ότι η τηλεόραση ΔΕΝ θα ξαναέρθει , όπως και η αντιπροσωπεία.

Καλύτερα. Εγώ θα περίμενα τα επόμενα μοντέλα...

S 20! Παραλήφθηκε σήμερα από ΠΛΑΙΣΙΟ κατόπιν συνεννόησης με την INTERTECH σε αντικατάσταση της U20 διότι όπως τους ανέφερα η U20 δεν είχε το IFC όπως διαφήμιζε επάνω στο κουτί και στο αυτοκόλλητο.
Αρχικά να εκφράσω την ικανοποίηση μου για την αντιμετώπιση από την INTERTECH, που μέσω ΠΛΑΙΣΙΟΥ αντικαταστάθηκε η προηγούμενη, με νέα, καλύτερης σειράς και χωρίς καμία επιβάρυνση μου.
Πρώτη εντύπωση μετά την τοποθέτηση και έναρξη λειτουργίας σε ρυθμίσεις στρωσίματος :
Καμία σχέση!!!! Π.Χ.
S20 Από το DVD με τους υπότιτλους διαβάζω καθαρά τις τρεις κάτω γραμμές και αν συγκεντρωθώ λόγο ταχύτητας βλέπω άνετα και την τέταρτη γραμμή απλά έχει ένα μικρό θόλωμα.
U20 Από το DVD με τους υπότιτλους διαβάζω καθαρά τις δύο κάτω γραμμές και αν συγκεντρωθώ βλέπω την Τρίτη με λίγη δυσκολία. Για την τέταρτη γραμμή δεν το συζητάμε.

Δοκίμαζα διαφορα firmware απο panasonic και λογο οτι εχω το 1012 το μήνυμα που πήρα ήταν οτι εχω το 1012 εγκαταστημένο .....ενο στα αλλα έπαιρνα μήνυμα λάθους αρχείου..

δηλαδη τελικα εβαλεσ το νεο firmware και ειναι ολα καλα? ποια ειναι το καινουργιο το 1012 ή άλλο?

δηλαδη τελικα εβαλεσ το νεο firmware και ειναι ολα καλα? ποια ειναι το καινουργιο το 1012 ή άλλο?

Το καινούργιο είναι το 1015 αλλα δεν υπάρχει για κατέβασμα στην panasonic ....η τν δεν με αφησε να το βάλω λέγοντας οτι εινα Ίδη ενημερωμένη με το 1012 :BDBDG54:
συνεχίζω να ψάχνω για κάποιο απο τα 1013,1014,1015 firmware :ADFAD2: