Αντε και το αποφασίσαμε να την πάρουμε.
Απο που??
Ολοι μου απαντάνε ότι καταργήθηκα οι S20, Και υπάρχει μόνο η σειρά U.
Οπως μου απάντησε και η Ιντερτεκ, η τηλεόραση ΔΕΝ θα ξαναέρθει...
Και πέρυσι τα ίδια λέγανε για την S10, αλλά τελικά την ξαναέφεραν...
Μάλλον έχουν στοκ U20 και θέλουν να το διώξουν πρώτα...
Μάλλον έχουν στοκ U20 και θέλουν να το διώξουν πρώτα...
Πως και την πήρες σε αυτή τη τιμή? 699 την έχουν τιμή σαϊτ..
κάτι ακόμα. κάπου διάβασα πως η συγκεκριμένη είναι 'σαγρέ' το περίβλημά της, δεν είναι μαύρη όπως οι g & u??
Θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο...όταν βλέπω με ταινία με πολλα σημεία στην οθονη με μάυρο ορισμένες φορές οταν ανοίγει το πλάνο με πιο φωτεινά σημεία φαίνεται να ανοίγει όλη φωτείνοτητα με αποτέλεσμα το μαύρο που φαινόταν πριν να γκριζάρει λίγο...λίγο πιο μετά ξανα πέφτει πάλι στο μαύριο...το εχώ στο cine mode with contrast 40 brightness -8 eco off color 30.
τι μπορεί να συμβαίνει ? υπάρχει κάτι που να κλείδώνει και να μην κάνει αυτό ασ πουμε αυτόματο μηχανισμό?
Είναι πρόβλημα των φετινών μοντέλων της πανασόνικ. Δεν φτιάχνει, εκτός και αν βγει κάποιο firmware, που δεν είναι και πολύ πιθανό...
Είναι το λεγόμενο "floating blacks"...
Ευχαριστώ πολύ! Δηλαδή το κάνει σε όλες τις σειρές? u/s/g/v?
Πάντως , για οποιον ενδιαφέρεται, όσα μαγαζιά πήρα τηλέφωνο, μου είπαν ότι η τηλεόραση ΔΕΝ θα ξαναέρθει , όπως και η αντιπροσωπεία.
Καλύτερα. Εγώ θα περίμενα τα επόμενα μοντέλα...
Firmware update news!!!S20Ε και Χ20Ε εχουν το ιδιο firmware... :slapface: :furious3:
δηλαδη τελικα εβαλεσ το νεο firmware και ειναι ολα καλα? ποια ειναι το καινουργιο το 1012 ή άλλο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.