Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

H μετάδοση της ΝΕΤ, ήταν μία σχεδόν υποδειγματική μετάδοση σε PAL...

Η μετάδοση του mega, τουλάχιστον έτσι όπως εκπέμπονταν αναλογικά στις Σέρρες, είχε τα κλασικά κουσούρια μιας κακής μετατροπής NTSC -> PAL, δηλαδή λάσπωμα στις μέτριας ταχύτητας κινήσεις, διπλά είδωλα στις γρήγορες και πιο "χοντρό" σκαλοπάτι από το αναμενόμενο για PAL. Γεγονός περίεργο βέβαια, μιας και υποτίθεται ότι η πρωταρχική μήτρα θα πρέπει να ήταν 1080i50 ή 720p50... :chinscratch:

Συνεχίζοντας το στρώσιμο έχω διαπιστώσει σχετικα με το flickering: Σε σκοτεινό δωμάτιο είναι έντονο στην επιλογή κανονικό με το eco στο off, ενώ στο οn δεν είναι ορατό, ενώ σε φωτεινό τα πράγματα αντιστρέφονται. Στο cimena mode με το eco default στο off δεν φαίνεται καθόλου. Eπίσης έχω να πώ ότι τα χρώματα δεν είναι έντονα όπως σε μια Lcd (η άλλη μου τηλεόραση είναι μια samsung le40b620) αλλά όταν πας να δεις από την s20 στην samsung η εικονα της τελευταίας φαίνεται ψεύτικη (σαν playstation). Ενώ έχεις δει την s20,η εικόνα της samsung δείχνει εντυπωσιακή.

ρε παιδια επειδη κοντευω να το τελειωσω το στρωσιμο μετα τι??κανονικα στατικες εικονες κ αλλαγες ρυθμισεις??εχω παρει κ wd εκει υπαρχουν ρυθμισεις για καλυτερη αποδοση ταινιων mkv??

Θα καταλάβεις μόνος σου αν πρέπει να προσέχεις
Γενικά κινήσου ελεύθερα μετά τις 100-150 ώρες αλλά μην την αφήνεις πχ ανοιχτή όλο το βράδυ στο Star

Βάλε στο wd 1080p/23.976 (για τα περισσότερα mkv)
Στην TV δοκίμασε την εικόνα με διάφορες ρυθμίσεις
Παίξε με τις έτοιμες ρυθμίσεις και IFC on/off και δες τι σου αρέσει

Περί γούστου...

Θα καταλάβεις μόνος σου αν πρέπει να προσέχεις
Γενικά κινήσου ελεύθερα μετά τις 100-150 ώρες αλλά μην την αφήνεις πχ ανοιχτή όλο το βράδυ στο Star

Βάλε στο wd 1080p/23.976 (για τα περισσότερα mkv)
Στην TV δοκίμασε την εικόνα με διάφορες ρυθμίσεις
Παίξε με τις έτοιμες ρυθμίσεις και IFC on/off και δες τι σου αρέσει

Περί γούστου...

ok ευχαριστω..η τν περασε τις 200 ωρες..οποτε τερμα τα ζοομ κ οι στατικες εικονες..ωρα να απολαυσουμε την τηλεοραση που πηραμε..
κ κατι off topic υπαρχει θεμα σχετικο με το wd στο club??εψαξα κ δεν βρηκα κατι αναλογο..ευχαριστω..

Αλλος ενας κάτοχος της S20 στις 42 ίντσες! 650 euro απο το πλαίσιο την πήρα.Πιστεύω καλή τιμή. Ακόμα στο κουτί της είναι.Αυριο θα ανοιχτεί!!μόνο να μην εχει κανενα πρόβλημα.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αλλος ενας κάτοχος της S20 στις 42 ίντσες! 650 euro απο το πλαίσιο την πήρα.Πιστεύω καλή τιμή. Ακόμα στο κουτί της είναι.Αυριο θα ανοιχτεί!!μόνο να μην εχει κανενα πρόβλημα.

Πως και την πήρες σε αυτή τη τιμή? 699 την έχουν τιμή σαϊτ..

κάτι ακόμα. κάπου διάβασα πως η συγκεκριμένη είναι 'σαγρέ' το περίβλημά της, δεν είναι μαύρη όπως οι g & u??

Καμιά καλή βάση για τον τοίχο έχετε να προτείνετε παιδιά???

Και μια ακόμα ερώτηση αν την βάλω την S20 στον τοίχο θα έχω προβλήματα υπερθέρμανσης της τηλεόρασης η να μαυρίσει τον τοίχο ???

Last edited:
Re: Απάντηση: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πως και την πήρες σε αυτή τη τιμή? 699 την έχουν τιμή σαϊτ..

κάτι ακόμα. κάπου διάβασα πως η συγκεκριμένη είναι 'σαγρέ' το περίβλημά της, δεν είναι μαύρη όπως οι g & u??

Μαυρη ειναι αλλα με "γραμμωσεις".

Οσο για την τιμη κανε κανενα παζαρι , αν πεσεις σε καλο πωλητη θα σου το κοψει το 50αρικο.

Την παρήγγειλα σήμερα την 42άρα :ernaehrung004:
...αλλά θα πρέπει να κάνω υπομονή 7-10 μέρες :furious3:
Το Πλαίσιο λέει οτι παραλαμβάνει στις 18 Οκτωβρίου...
Η αλλαγή από 22" στις 42" στο υπνοδωμάτιο μου θα είναι τρομακτική!:worshippy:

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma S20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Την παρήγγειλα σήμερα την 42άρα :ernaehrung004:
...αλλά θα πρέπει να κάνω υπομονή 7-10 μέρες :furious3:
Το Πλαίσιο λέει οτι παραλαμβάνει στις 18 Οκτωβρίου...
Η αλλαγή από 22" στις 42" στο υπνοδωμάτιο μου θα είναι τρομακτική!:worshippy:

Με το καλό να την παραλάβεις....:2thumb22sup:

Όσο για το μέγεθος....σε μια δυο μέρες θα το συνηθίσεις ¨επικίνδυνα¨...;)

Καμιά καλή βάση για τον τοίχο έχετε να προτείνετε παιδιά???

Και μια ακόμα ερώτηση αν την βάλω την S20 στον τοίχο θα έχω προβλήματα υπερθέρμανσης της τηλεόρασης η να μαυρίσει τον τοίχο ???

κ εγω θελω να το κανω αυτο..καλη ερωτηση πιστευω να το κοιταξουμε αυτο το θεμα..αλλα δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα..μια καλη βαση κινητη ειχα δει στα public αλλα μαρκα δεν θυμαμαι κ τιμη κοντα στα 170..ιταλικη πρεπει να ηταν..για 50αρα μιλαω..

κ εγω θελω να το κανω αυτο..καλη ερωτηση πιστευω να το κοιταξουμε αυτο το θεμα..αλλα δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα...

Από προσωπική εμπειρία, με τηλεόραση την οποία έχω κρεμασμένη στον τοίχο εδώ και τρία χρόνια περίπου,δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα ¨λερώματος στον τοίχο¨.

Θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο...όταν βλέπω με ταινία με πολλα σημεία στην οθονη με μάυρο ορισμένες φορές οταν ανοίγει το πλάνο με πιο φωτεινά σημεία φαίνεται να ανοίγει όλη φωτείνοτητα με αποτέλεσμα το μαύρο που φαινόταν πριν να γκριζάρει λίγο...λίγο πιο μετά ξανα πέφτει πάλι στο μαύριο...το εχώ στο cine mode with contrast 40 brightness -8 eco off color 30.

τι μπορεί να συμβαίνει ? υπάρχει κάτι που να κλείδώνει και να μην κάνει αυτό ασ πουμε αυτόματο μηχανισμό?

Αντε και το αποφασίσαμε να την πάρουμε.
Απο που??
Ολοι μου απαντάνε ότι καταργήθηκα οι S20, Και υπάρχει μόνο η σειρά U.

Όταν συνδέω πάνω της το WD TV Live μου βγάζει το μήνυμα EC/HDMI 1.Ti σημαίνει άραγε αυτό γιατί μέχρι τώρα το μνμ ήταν μόνο HDMI 1.