Tolakos1981
New member
- 16 December 2010
- 56
παιδια εχω 220 ωρες λειτουργιας.ποιες ειναι οι καλυτερες ρυθμισεις για καλυτερη εικονα?
καλη χρονια με υγεια!!!!!!!!!
καλη χρονια με υγεια!!!!!!!!!
Αυτοί ήθελαν δηλαδή με την τεχνική αυτή, να μην υπάρχει το Blur και κατ' επέκταση να υπάρχει μεγαλύτερη ευκρίνεια? Με την ανάλυση ως ανάλυση δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να έχει σχέση.Αρχικά, αυτά τα συστήματα είχαν χρησιμοποιηθεί για να βελτιώνουν την κίνηση αποπλεκτών που εστίαζαν στην ανάλυση και το soap-opera-effect στις κινηματογραφικές ταινίες αποτελούσε απλώς μια παρενέργεια. Στη συνέχεια, προτάθηκε η χρήση τους σε παλαιότερα μοντέλα της υψηλής κατηγορίας τιμής, για να χρυσώσει το χάπι της αδυναμίας απεικόνισης υλικού 24p σε ακέραια πολλαπλάσια.
Είδα για πρώτη φορά με Interpolation, μιας και η TV το υποστηρίζει, έτσι από περιέργεια, για να δω αν θα αντέξω.Τελικά, καλώς ή κακώς, η εξάπλωση αυτών των συστημάτων δημιούργησε μερικούς φανατικούς οπαδούς του frame interpolation, που δεν μπορούν να δουν πλέον ταινία στον κινηματογράφο...![]()
Διαφορά στο Flickering παρατήρησα στην επιφάνεια εργασίας και περισσότερο στο άσπρο.Επί τη ευκαιρία, όταν αναπαράγεις υλικό 24p στα 24Hz με το "24p Playback Plus" στο "Off", πώς σου φαίνεται η κίνηση σε σχέση με την αναπαραγωγή του ίδιου υλικού στα 60Hz; Διαφορά στο flickering ανάμεσα στους δύο χρονισμούς, παρατήρησες;
εγώ το έχω μακριάΓενικά η TV έχει ένα flickering και με χαλάει λίγο. Μέχρι που έχω σκεφτεί μήπως φταίει το Sub που είναι κοντά.
εγω δεν εχω δει flickering πουθενα.
φιλος εκανε παζαρι στο πλαισιο και την πηρε 699 , οσο την ειχαμε παρει και εμεις στις γιορτες.
Η χρηση σε HD απο media player ή sat ειναι οπως οταν ψαχνεις αμαξι για ταξιδια? :ernaehrung004:
Αγαπητοί,
Μετά από ώρες επί ωρών και επι ημερών διαβάσματος αποφάσισα και αγόρασα από Πλαίσιο μία panasonic S20 εκθεσιακή με 2200 ώρες σε εκλπηκτική τιμή 659 και αν και δεν είμαι μανιακός αλλά λόγω των δικών σας σχολίων νοιώθω ότι έκανα καλή αγορά. Δεν βλέπω να έχει πρόβλημα εύκολο να δείς ελπίζω να είναι και αλήθεια. Θα επανέλθω δριμύτερος
Εγώ πήρα την 46άρα πριν 15μέρες στα 699Ευρώ.Αγόρασα την 42 . Το ξανακοίταξα και λέει : Τιμε 02238:30 On/Οff 0000333
Και εμένα μου φάνηκε περίεργο αλλά και η τιμή και η κατάστασή της είναι άψογη / Εγγύηση 2 χρόνια και δυνατότητα επιστροφής εντός 15 ημερών κατόπιν ελέγχου
Βαλε χωρα Ισπανια οχι Ελλαδα
κ εγώ νόμιζα αυτό αλλά τελικά δεν πήγαινα δεξιά στο κενό για να πατήσω Mute.Επίσης δεν μπορώ να δώ τις ώρες λειτουργίας με το παρατεταμένο πάτημα του mute στο service menu, μάλλον η αλλαγή firmware έχει παίξει το ρόλο της.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.