Panasonic Plasma S30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ειχα σκοπο να παρω την Panasonic TX-P42U30...τελικα αξιζει η Panasonic TX-P42s30;να αφησω στην ακρη την πρωτη επιλογη μου και να προχωρησω στην αγορα της s30;

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma S30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ειχα σκοπο να παρω την Panasonic TX-P42U30...τελικα αξιζει η Panasonic TX-P42s30;να αφησω στην ακρη την πρωτη επιλογη μου και να προχωρησω στην αγορα της s30;

βιάσου. αξίζει στην τιμή της προσφοράς. στα 799 προφανως αλλάζεις κατηγορία και budget και πάς για g30 και st30.

Η Κινα εκανε επιθεση και κατελαβε την Τσεχια?

Δεν το ηξερα αυτο , μαλλον σημερα θα εγινε.

http://www.hughsnews.ca/panasonic-shifts-more-plasma-production-to-china-008939
Μην εξιδανικευουμε τα πάντα μια χαρα πανελακια φτιάχνει και η Κίνα για την panasonic. Παγκοσμιοποίηση φίλε μου. Τώρα θα μου πεις να αλλα ελέγχονται απο superman made in Japan μηχανικούς ! Οκ. Αυτο όμως μπορούν να το ισχυριστουν και άλλοι! Ότι δλδ όπου κι αν φτιάχνονται κοντρολαρονται και ελέγχονται απο την "μαμά". Κακά τα ψέματα , όταν κάτι πουλάει πολυ παγκοσμίως αν δεν βάλει το χέρι της η παγκόσμια ατμομηχανή Κίνα απλά δεν μπορεί να πουλά παγκόσμια !

τσεχία για ευρώπη - μεξικό ή χιλή??? για αμερική. τα πανελς έρχονται από ιαπωνία (αμαγκασάκι).
Και σορυ για το συνεχές οφ τοπικ. Δλδ γιατι ντε και καλα να εμπιστευόμαστε τους Τσέχους και τους χιλιανους παραπάνω απο τους κινέζους, δεν το κατάλαβα!

Last edited by a moderator:
Και η Κίνα για ποιον συναρμολογει panasonic plasma?

Συναρμολογεί τηλεοράσεις και κατασκευάζει πάνελ για την αγορά της Ασίας.

Μέχρι στιγμής, οι Panasonic Plasma που πωλούνται στην Ευρώπη, συναρμολογούνται στην Τσεχία με πάνελ κατασκευασμένα στην Ιαπωνία, κάτι που είναι εύκολο να διαπιστωθεί, μιας και η προέλευση του πάνελ είναι ορατή από τις γρίλιες εξαερισμού.

Μελλοντικά βέβαια, δεν αποκλείεται να αρχίσουμε να βλέπουμε και κινέζικα πάνελ ή και εξ ολοκλήρου κατασκευασμένες στην Κίνα, Panasonic Plasma... ;)

Μέχρι στιγμής, οι Panasonic Plasma που πωλούνται στην Ευρώπη, συναρμολογούνται στην Τσεχία με πάνελ κατασκευασμένα στην Ιαπωνία, κάτι που είναι εύκολο να διαπιστωθεί, μιας και η προέλευση του πάνελ είναι ορατή από τις γρίλιες εξαερισμού.

Η πιο σωστή τοποθέτηση. :2thumb22sup:

Τα υπόλοιπα είναι απλά για να βρισκόμαστε σε κουβέντα.

Μελλοντικά βέβαια, δεν αποκλείεται να αρχίσουμε να βλέπουμε και κινέζικα πάνελ ή και εξ ολοκλήρου κατασκευασμένες στην Κίνα, Panasonic Plasma... ;)

στο λινκ που έβαλα πιο πάνω γράφει ότι ήδη οι κινέζοι κατασκευάζουν πάνελ για την πανασονικ! Για ποιο μέλλον μιλάμε?

στο λινκ που έβαλα πιο πάνω γράφει ότι ήδη οι κινέζοι κατασκευάζουν πάνελ για την πανασονικ! Για ποιο μέλλον μιλάμε?

Tης Ευρώπης... Αν σκοπεύεις να αγοράσεις Panasonic Plasma από Κίνα, Ινδία, Μαλαισία, κτλ. φυσικά θα είναι Made In China (εδώ και χρόνια κιόλας).

Last edited:

Panasonic Corporation announced that the company will move a part of plasma display panel (PDP) production facilities at its third Japanese PDP plant in Amagasaki City, near Osaka, to Panasonic Plasma Display (Shanghai) Co., Ltd. (PPDS) in Shanghai, China, to better respond to demand for flat-panel TVs in China.

Will move=θα μετακινησει (μελλοντικος χρονος)

to better respond to demand for flat-panel TVs in China=για να ανταποκριθει καλυτερα στην ζητηση για επιπεδου πανελ τηλεορασεις στην Κινα (για την τοπικη αγορα της Κινας δηλαδη)

Δεν ειναι κακο να μην ξερει καποιος καλα Αγγλικα βεβαια αλλα να ξερουμε τι διαβαζουμε αλλη φορα.

Αυτος ο διαχωρισμος ειναι αυθαίρετος.

Προφανως βεβαια οι τριτοτεταρτες μαρκες οσο ακριβες και αν ειναι δεν θα φτασουν ποτε αυτες που ειναι πρωτης διαλογης.

Το Ssangyong Kyron μπορει να εχει 36,000 ευρω αλλα ποτε δεν θα γινει BMW και ας εχει η X1 27,000 ευρω.

Ο διαχωρισμός αυτός είναι της πανασόνικ. Και σε τιμή, και σε τεχνολογία πάνελ, και σε ποιότητα απεικόνισης. :flipout:

http://www.newscenter.philips.com/main/corpcomms/news/press/2011/20110418_tpv_jointventure.wpd

Γι'αυτο εχουν γεμισει τα νηματα των Panasonic απο απογοητευμενους κατοχους Κινεζο-τηλεορασεων.

Ότι να ναι... :flipout:
Ποιοι είναι αυτοί;

Συγνώμη, κάθεστε και ασχολείστε με τις εμμονές ορισμένων;

α) Όλη η παγκόσμια παραγωγή γίνεται σε μεγάλο ποσοστό στην Κίνα πλέον.
β) Τι ρατσισμός είναι αυτός; Και η Ιαπωνία ήταν η Κίνα του 80...

Οι αναφορές στην Κίνα έγιναν για να γίνει έμμεση αναφορά στην Philips, που είναι "Κινέζικη" άρα "χαμηλής ποιότητας".

Η τεχνική γνωστή: υποδαυλίζουμε το νήμα, και αν υπάρξει αντίδραση κατηγορούμε για χάλασμα νημάτων και τρολάρισμα.
Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης... :flipout:
Μην ασχολείστε...

Last edited by a moderator:
Γράψτε μου και το link του νήματος στο οποίο θέλετε να μεταφέρω τα off topic μηνύματα... :chinscratch::chinscratch::chinscratch:

....καλημέρα :flipout::flipout::flipout:

Η τεχνική γνωστή: υποδαυλίζουμε το νήμα, και αν υπάρξει αντίδραση κατηγορούμε για χάλασμα νημάτων και τρολάρισμα.
Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης... :flipout:
Μην ασχολείστε...

Ευχαριστουμε που μας αναλυεις την τακτικη σου τοσο καλα.

Αλλωστε τι καλυτερο απο το να αγοραζει καποιος τηλεοραση και πριν την ανοιξει να διαβαζει ποσο "προσιτη" υποτειθεται οτι ειναι απο τον γνωστο "νοικοκυρη" του φορουμ.

Συγνώμη, κάθεστε και ασχολείστε με τις εμμονές ορισμένων;

α) Όλη η παγκόσμια παραγωγή γίνεται σε μεγάλο ποσοστό στην Κίνα πλέον.
β) Τι ρατσισμός είναι αυτός; Και η Ιαπωνία ήταν η Κίνα του 80...

Οι αναφορές στην Κίνα έγιναν για να γίνει έμμεση αναφορά στην Philips, που είναι "Κινέζικη" άρα "χαμηλής ποιότητας".
.

+1000

Πήγα και την είδα θέλοντας να την πάρω. Το πρώτο που πρόσεξα είναι πως το panel, αν και η τηλεόραση ήταν κλειστή, δεν ήταν μαύρο, αλλά ένα σκούρο γκρι συγκρινόμενο με τις διπλανές lcd και led. Μάλιστα είχε μια ελαφρά κόκκινη απόχρωση, ενώ οι υπόλοιπες μια (πιο έντονα) μπλέ βέβαια, δηλαδή μαύρο πραγματικό δύσκολα βρίσκεις.

Και σε λειτουργία δεν άλλαξε αυτό και αναρωτιέμαι πώς θα αποδώσει καλύτερο μαύρο από τις lcd, όταν και εκτός λειτουργίας έχει χειρότερο μαύρο.

Αντίθετα η 46st30 που είχε πιο πέρα είχε πράγματι άριστο μαύρο και αντίστοιχα contrast. Η διαφορά τους πρόσεξα πως είναι το neoplasma το οποίο έχει η st σε αντίθεση με την s.
Ήμουν ψημένος να την πάρω, τώρα το σκέφτομαι. :chinscratch:

Πήγα και την είδα θέλοντας να την πάρω. Το πρώτο που πρόσεξα είναι πως το panel, αν και η τηλεόραση ήταν κλειστή, δεν ήταν μαύρο, αλλά ένα σκούρο γκρι συγκρινόμενο με τις διπλανές lcd και led. Μάλιστα είχε μια ελαφρά κόκκινη απόχρωση, ενώ οι υπόλοιπες μια (πιο έντονα) μπλέ βέβαια, δηλαδή μαύρο πραγματικό δύσκολα βρίσκεις.

Και σε λειτουργία δεν άλλαξε αυτό και αναρωτιέμαι πώς θα αποδώσει καλύτερο μαύρο από τις lcd, όταν και εκτός λειτουργίας έχει χειρότερο μαύρο.

Αντίθετα η 46st30 που είχε πιο πέρα είχε πράγματι άριστο μαύρο και αντίστοιχα contrast. Η διαφορά τους πρόσεξα πως είναι το neoplasma το οποίο έχει η st σε αντίθεση με την s.
Ήμουν ψημένος να την πάρω, τώρα το σκέφτομαι. :chinscratch:

Όταν την πάρεις και δείς την πρώτη ταινία θα τις ξεχάσεις όλες τις άλλες ;)

Παιδιά από Θεσσαλονίκη τη πήρε κανείς να μου πει σε ποια καταστήματα υπάρχει ακόμη η προσφορά? Θα κάνω και κανένα τηλέφωνο βέβαια.

ελπιζω ο διαλογος για το πιο πανω θεμα να σταματησει ή να μεταφερθει αλλου και να επικεντρωθούμε μονο στην λειτουργια της τηλεορασης...
απορια: κατεβασα το αρχειο για το στρωσιμο υπαρχει καποιος χρονικος περιορισμος δηλαδή ποσες ώρες μπορει να παιζει συνεχομενα την ημέρα?

δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός. απλώς άμα είναι να το βάλεις σε dvd μην το αφήνεις και φέυγεις / κοιμάσε μπας και κολήσει και έχεις τα ανάποδα αποτελέσματα.

εγώ προσωπικά έχω χαμηλώσει τις ρυθμίσεις στο κανονικό (-10 σε αντίθεση / φωτεινότητα 0 η οξύτητα) και βλέπω σε zoom 1. όταν δεν βλέπω και είμαι σπίτι την βάζω σε ένα κανάλι με ζοομ 3.

Last edited: