Δεν είναι παράξενο που υπαρχει διαφορετική αντιμετώπιση στην Vt30 από την vt50;
Τουλάχιστον σε εμένα αυτή την εντυπωση μου εδωσε η περιπέτεια του polakis που χωρις πολλα πολλα του άλλαζαν τηλεοραση την μια μετα την άλλη ενώ στην Vt30 σου δείχνουν ψιλοαδιάφοροι
Εγώ νομίζω (εντελώς προσωπική εικασία) ότι και οι αντιπροσωπίες και η πανασόνικ γνωρίζουν τα πάντα. Αλλά έχει μεγάλο οικονομικό κόστος να παραδεχτούν το οτιδήποτε.
Αν βάλεις την τηλεόραση στο "κανονικό" με τις ρυθμίσεις της πανασόνικ (από το Ν στο τηλεχειριστήριο), οι γραμμές φαίνονται σε κανονική θέαση τηλεοπτικού;
Μπορείς να τις φωτογραφίσεις;
Τι θα πει "ριγμένο το white balance"; Με τις προκαθορισμένες τιμές του normal/cinema δεν φαίνονται;
Dear Mr.xxxxxxx,
Thank you for contacting Panasonic customer support.
We think that the solution for this issue might be that the service performe a firmware update on the TV and that should make the Dirty Screen Effect go away. We advise you to inquire the official Panasonic service in Greece if they could update this firmware for your TV.
With kind regards,
Οι κάθετη γραμμή στα δεξιά του πάνελ συνοδεύει και την δική μου 50vt30 , και στην μπάλα πλέον είναι ορατή. Επίσης η ευαισθησία στα λογότυπα βλέπω ότι αυξάνεται. Το fox life με συνοδεύει εδω και ένα μήνα και δεν λέει να φύγει.
Προχθές έμεινε στην οθόνη για ένα 20λεπτο το σήμα του play απο την οθόνη του ενίσχυτη που άκουγα ιντερνετικο ράδιο κι το τρίγωνακι έμεινε εκει. Με 20 λεπτά? έλεος....
Φυσικα στην κοινή θέαση τα χρώματα η κίνηση και φυσικοτητα του αποτελέσματος παραμένουν, αλλα και το ξενερωμα επίσης...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.