Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πήρα τηλ. στο κατάστημα και μου είπε να πάρω στην αντιπροσωπεία, επειδή τους έχουν απαγορεύσει να κάνουν αλλαγές από μόνοι τους.. :smash:

Επίσης μου είπε ότι κάνουν αλλαγές εύκολα και θα μου την αλλάξουν σίγουρα.
Το ελπίζω.

Άντε, αύριο το πρωί θα πάρω να δω τί θα μου πουν!

Μήπως ξέρει κανείς πως συμπεριφέρονται σε τέτοιες περιπτώσεις?
Θα μου στείλουν άλλη (καινούρια ή refurbished?) και θα δώσω την παλιά ή πρέπει να τη δουν πρώτα?
Θα πληρώσω τίποτα μεταφορικά?

Πάρε τηλέφωνο το πρωί στην αντιπροσωπεία και θα σου τα πουν όλα...

.... μην ξεχάσεις να τους πεις αυτό που σου είπαν από το κατάστημα, για να επιβεβαιώσεις το ότι απαγορεύουν να κάνουν αλλαγές τα καταστήματα απ' όπου γίνετε η αγορά ;)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πάρε τηλέφωνο το πρωί στην αντιπροσωπεία και θα σου τα πουν όλα...

.... μην ξεχάσεις να τους πεις αυτό που σου είπαν από το κατάστημα, για να επιβεβαιώσεις το ότι απαγορεύουν να κάνουν αλλαγές τα καταστήματα απ' όπου γίνετε η αγορά ;)

Καλά μη νομίζεις ότι το πίστεψα. :p

Δεν ξέρω όμως τί να κάνω.
Πχ. δε θέλω να μου την αλλάξουν με μεταχειρισμένη/refurbished!
Επίσης δεν μου αρέσει η ιδέα του να τη στείλω για έλεγχο κλπ., κλπ.

Θα προτιμούσα ανταλλαγή με καινούρια, αλλά μου φαίνεται απίθανο.
Άντε στη χειρότερη να τη στείλω για αλλαγή του panel.

αυτό θα το καταλάβεις από το serial number που θα κρατήσεις. ή θα πάρεις κανούργια- δεν το νομίζω εκτός αν είναι πολύ πρόφατη- οπότε θα πάρεις μια του κουτιού ή θα πάρεις τη δική σου επισκευασμένη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις -

Θα προτιμούσα ανταλλαγή με καινούρια, αλλά μου φαίνεται απίθανο.
Άντε στη χειρότερη να τη στείλω για αλλαγή του panel.

Γιατί τέτοιος φόβος?

Δεν θα προτιμήσεις...θα απαιτήσεις αλλαγή με καινούρια και τελειώνει η υπόθεση (αν και πιστεύω ότι θα στο πουν από μόνοι τους, οπότε τζάμπα αγχώνεσαι μέχρι το πρωί, δεν έχει αναφερθεί ποτέ στο forum αλλαγή με μεταχειρισμένη από την Intertech).

Υ.Γ.:Εγώ στη θέση σου θα πρότεινα στην Intertech να κάνω την αλλαγή στο κατάστημα και να πάρω μια καινούρια από εκεί και μετά ας τα βρουν στην επόμενη μεταξύ τους συνεργασία/παραλαβή/αποστολή τους (ποιος ξέρει μιας και είσαι στη Σητεία μπορεί να τους συμφέρει καλύτερα ;) )

Θέλουν να την πάρουν για έλεγχο.. χμμ.
Δεν μου είπαν καθαρά αν θα την επισκευάσουν ή θα την αντικαταστήσουν, πρέπει να τη δουν πρώτα.

Πάντως σίγουρα δε θα παιχτεί τίποτα με μεταχειρισμένη.

Τί κάνω? Να τη δώσω?
Φοβάμαι μήπως μου τη γυρίσουν πίσω, αφού δε φαίνεται σε κανονική θέαση, μόνο στα slides.. :bigcry:

Τώρα που την άνοιξα το πρωί δεν φαίνονταν τα pixels, την άφησα 30 λεπτά να παίξει και εμφανίστηκαν, 8 στο μπλε!

Άνοιξα κι έστησα κι εγώ σήμερα τη 42άρα.

Δύο ερωτήσεις:

1) Πήγα να βάλω ένα avi μέσω USB. Το είδε το στικάκι, μετά όμως τίποτα, όπως και σε κάποιον άλλο σε προηγούμενο ποστ. Δεν αναγνώριζε καν ότι υπήρχε συνδεδεμένο USB. Κάνω κάτι λάθος;

2) Όταν την πρωτοάναψα, έκανε auto scan και βρήκε αρκετά κανάλια, αναλογικά και ψηφιακά, αλλά όχι όλα. Θέλω να ρυθμίσω χειροκίνητα κάποια ακόμα καθώς και να αλλάξω τη σειρά των προεπιλεγμένων. Γίνεται; Και αν ναι, πώς;

1) Πήγα να βάλω ένα avi μέσω USB. Το είδε το στικάκι, μετά όμως τίποτα, όπως και σε κάποιον άλλο σε προηγούμενο ποστ. Δεν αναγνώριζε καν ότι υπήρχε συνδεδεμένο USB. Κάνω κάτι λάθος;

Εγώ ήμουν.
Σ'εμένα έπαιξε.. αλλάζοντας usb stick.

Δοκίμασε όμως και re-format σε FAT32/exFAT, μήηηπως παίξει.. αν και μου έπαιζε και NTFS μια χαρά με το δεύτερο stick.

----------------------

$@)!$@*) μεταφορική.. ακόμα δε με πήραν τηλ. για να έρθουν να την πάρουν. Ελπίζω τη Δευτέρα να έρθουν επιτέλους, αλλιώς..:7SFGSFG:

Εγώ ήμουν.
Σ'εμένα έπαιξε.. αλλάζοντας usb stick.

Δοκίμασε όμως και re-format σε FAT32/exFAT, μήηηπως παίξει.. αν και μου έπαιζε και NTFS μια χαρά με το δεύτερο stick.

Δεν λέει να το κάνω format, έχει proprietary software για authentication, νομίζω ότι μπορείς να κάνεις boot από αυτό κλπ.
Και δεν έχω άλλο στικάκι να δοκιμάσω :frown:

Δηλαδή τελικά φταίει το FAT32; Έχει δοκιμάσει κάποιος να παίξει με τέτοιο στικάκι;

Επίσης αν ξέρει κάποιος να απαντήσει για το αν και πώς μπορώ να αλλάξω θέση στα κανάλια ή/και να προσθέσω νέα, θα το εκτιμούσα.

Επίσης αν ξέρει κάποιος να απαντήσει για το αν και 1) πώς μπορώ να αλλάξω θέση στα κανάλια ή/και 2) να προσθέσω νέα, θα το εκτιμούσα.

1) Mενού -> Ρυθμίσεις -> Μενού συντονισμού DVB-T ή Μενού αναλογικού συντονισμού -> Λίστα καναλιών

2) Mενού -> Ρυθμίσεις -> Μενού συντονισμού DVB-T ή Μενού αναλογικού συντονισμού -> Χειροκίνητος συντονισμός

Δηλαδή τελικά φταίει το FAT32; Έχει δοκιμάσει κάποιος να παίξει με τέτοιο στικάκι;

Και σε μένα δεν έπαιζε το δικό μου όταν ήταν σε Fat32 και μόλις το έκανα σε NTFS έπαιξε αμέσως. Άλλα μην πολύ ασχολήσε γιατι ο media player της τηλεόρασης είναι για κλάματα. Εγώ έχω πολλά και διάφορα προβλήματα με διάφορα στικάκια που δοκίμασα και πλέον δεν ασχολούμαι.

Νομίζω ότι το δικό μου ίσως δεν παίζει γιατί έχει το authentication. Και στο PC να το βάλω, το πρώτο που μου πετάει είναι το password prompt. Ϊσως κάποιος που έχει δοκιμάσει με απλό USB να μπορέσει να ρίξει φως στο μυστήριο :huh2:

FAT32 εννοείται.

Αχ αυτή η intertech..
"Μέσα στη 'βδομάδα" θα 'ρθει η μεταφορική.. κανείς δεν ξέρει.

Ό,τι να 'ναι τελείως.

Κάτι είπαν για αλλαγή της μεταφορικής που συνεργάζονται.. γι'αυτό μάλλον. :damnyou:

Κατοχος και γω πλεον της 50ST30 και ηθελα παραθεσω τις ρυθμισεις για στρωσιμο που εχω βαλει:
τηλεοπτικο χ1
εικονα: cinema
αντιθεση:25
φωτεινοτητα:-5
χρωμα:25
οξυτητα:1
ισορ. χρωματος:θερμο
ζωντανο χρωμα: ναι
Επειδη ειναι η πρωτη μου πλασμα θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι οκ.

Βαλε την στο tru cinema.Έτσι ''έρχεται'' καλύτερα χρωματικό.
Posted via Mobile Device