Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια επειδη την εχω στειλει για service την δικια μου τι νεο δίνει το Update? σχετικα δηλαδη με το media player?? εχουμε υποστηριξη ελληνικων???
φορτωνει πιο γρηγορα τα δεδομενα ενος δισκου? αναγνωριζει και φορτωνει και αναπαραγει καλυτερα μεγαλυτερα σε μεγεθος αρχεια mkv χωρις να κολαει η να κανει χαζομαρες στην οθονη?

Παιδια επειδη την εχω στειλει για service την δικια μου τι νεο δίνει το Update? σχετικα δηλαδη με το media player?? εχουμε υποστηριξη ελληνικων???
φορτωνει πιο γρηγορα τα δεδομενα ενος δισκου? αναγνωριζει και φορτωνει και αναπαραγει καλυτερα μεγαλυτερα σε μεγεθος αρχεια mkv χωρις να κολαει η να κανει χαζομαρες στην οθονη?

Για Ελληνικούς υπότιτλους δεν ξέρω, καθώς παίζω μόνο με Αγγλικούς (μου φαίνεται ευκολότερο να διαβάζω αυτά που ακούω χωρίς να προσπαθεί το μυαλό μου να μεταφράσει). Παρόλα αυτά ακόμα και στα Αγγλικά, κάποια srt από αυτά που δοκίμασα δεν τα είδε χωρίς να το έχω ψάξει παραπάνω όμως.
Όσο για το γρήγορα, όλα τα 720p που δοκίμασα, τα έπαιξε απροβλημάτιστα, γρήγορα και δεν κόλλαγε ακόμα και με πάρα πολύ μπρος πίσω. Δοκίμασα μέχρι 3Gb mkv.
Όλα αυτά τα δοκίμασα από ενα 32Gb Kingston USB Stick.

Καλησπέρα στην παρέα. Μολις παρέλαβα την 46st30e , έγινε η αναβάθμιση και ξεκίνησε το στρώσιμο. Αυτό που με ανησύχησε λίγο είναι ότι παρατηρώ κάποια μικρά χιονάκια σε μερικά χρώματα πχ. στο break in στο πράσινο ανοιχτο, στο γκρι σκούρο και σε κάποια άλλα. Οχι σε όλα. Είναι κάτι σαν ενα ψιλό βρασιματάκι στον φώσφορο. Θα στρώσει σε κάποιες ώρες η θα πάει πίσω για αλλαγή η tv?

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα στην παρέα. Μολις παρέλαβα την 46st30e , έγινε η αναβάθμιση και ξεκίνησε το στρώσιμο. Αυτό που με ανησύχησε λίγο είναι ότι παρατηρώ κάποια μικρά χιονάκια σε μερικά χρώματα πχ. στο break in στο πράσινο ανοιχτο, στο γκρι σκούρο και σε κάποια άλλα. Οχι σε όλα. Είναι κάτι σαν ενα ψιλό βρασιματάκι στον φώσφορο. Θα στρώσει σε κάποιες ώρες η θα πάει πίσω για αλλαγή η tv?

Το πιθανότερο είναι να είναι PWM noise, φαινόμενο που εξαρτάται από την τιμή της φωτεινότητας,παρουσιάζεται πιο εύκολα όταν αυτή είναι υψηλή, αλλά και σε τι πάνελ θα πέσεις.

Δώσε λίγο χρόνο για να στρώσει η τηλεόραση και ίσως το φαινόμενο να μειωθεί.

Καλορίζικη.....-bye-

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το πιθανότερο είναι να είναι PWM noise, φαινόμενο που εξαρτάται από την τιμή της φωτεινότητας,παρουσιάζεται πιο εύκολα όταν αυτή είναι υψηλή, αλλά και σε τι πάνελ θα πέσεις.

Δώσε λίγο χρόνο για να στρώσει η τηλεόραση και ίσως το φαινόμενο να μειωθεί.

Καλορίζικη.....-bye-

Ευχαριστώ αλλα με χάλασε κάπως. Η εγγύηση το καλύπτει? Η δεν αποτελεί ''πρόβλημα''? Σε μερικές σκηνες πάντως είναι αρκετά έντονο το φαινόμενο.Στο άσπρο και στο κιτρινο που είναι φωτεινα χρώματα δεν το κάνει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστώ αλλα με χάλασε κάπως. Η εγγύηση το καλύπτει? Η δεν αποτελεί ''πρόβλημα''? Σε μερικές σκηνες πάντως είναι αρκετά έντονο το φαινόμενο.Στο άσπρο και στο κιτρινο που είναι φωτεινα χρώματα δεν το κάνει.

Δεν γνωρίζω εάν κάτι τέτοιο το καλύπτει η αντιπροσωπεία.Δεν χάνεις κάτι πάντως να τους ενοχλήσεις.

Σαν φαινόμενο είναι πιο έντονο στα χαμηλά ire γι´αυτό δεν το παρατηρεί κάποιος στα φωτεινά χρώματα.

Άφησέ την λίγες ημέρες να στρώσει κάπως, και μετά κάνε μια υποτυπώδη ρύθμιση φωτεινότητας να δεις εάν το φαινόμενο συνεχίζει να είναι τόσο έντονο

Χμμ..

Την είχα αφήσει τώρα 3+ ώρες και έπαιζε το break-in DVD (είσοδος AV2 από DVD player) και ξαφνικά έκλεισε μόνη της.
Να πω ότι η εικόνα είναι στο "κανονική", 30 contrast, 0 brightness, 30 χρώμα, 5 οξύτητα και είχε P-NR, Eco και βελτίωση χρώματος ανοιχτά (είχα ξεχάσει ότι έχει διαφορετικές ρυθμίσεις ανά είσοδο).

Την άνοιξα αμέσως κανονικότατα, αλλά τι μπορεί να ήταν αυτό?

Χθες που την είχα πάλι και έπαιζε από το πρωί ως το βράδυ (τηλεοπτικό, λίγο break-in DVD, λίγο HDMI), δεν έκλεισε καθόλου..

μάλλον υπάρχει ρύθμιση για να κλείνει μόνη της μετά από κάποιο διάστημα. νομίζω ότι το default είναι 4 ώρες. τσεκαρέ το στις ρυθμίσεις. αν αλλάζεις κανάλια κλπ δεν κλείνει.

οσο για να μην γυρίζει αυτόματα στο hdmi στην δική μου 42s30 ότι υπάρχει στο hdmi1 γυρίζει αυτόματα όταν το ανοίγεις. στα 2 και 3 οχι. πρέπει και σε αυτό να υπάρχει ρύθμιση αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Last edited:
μάλλον υπάρχει ρύθμιση για να κλείνει μόνη της μετά από κάποιο διάστημα. νομίζω ότι το default είναι 4 ώρες. τσεκαρέ το στις ρυθμίσεις. αν αλλάζεις κανάλια κλπ δεν κλείνει.

οσο για να μην γυρίζει αυτόματα στο hdmi στην δική μου 42s30 ότι υπάρχει στο hdmi1 γυρίζει αυτόματα όταν το ανοίγεις. στα 2 και 3 οχι. πρέπει και σε αυτό να υπάρχει ρύθμιση αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Σ'ευχαριστώ πολύ!

Λογικά είναι το "Αυτόματη αναμονή" που ήταν στις 2 ώρες.

Χμμ..

Την είχα αφήσει τώρα 3+ ώρες και έπαιζε το break-in DVD (είσοδος AV2 από DVD player) και ξαφνικά έκλεισε μόνη της.
Να πω ότι η εικόνα είναι στο "κανονική", 30 contrast, 0 brightness, 30 χρώμα, 5 οξύτητα και είχε P-NR, Eco και βελτίωση χρώματος ανοιχτά (είχα ξεχάσει ότι έχει διαφορετικές ρυθμίσεις ανά είσοδο).

Την άνοιξα αμέσως κανονικότατα, αλλά τι μπορεί να ήταν αυτό?

Χθες που την είχα πάλι και έπαιζε από το πρωί ως το βράδυ (τηλεοπτικό, λίγο break-in DVD, λίγο HDMI), δεν έκλεισε καθόλου..

Το ίδιο έκανε και η δικιά μου ακριβώς μετά απο 4ώρες break in. Η HDMI 4 που είναι στα πλάγια δεν ξεκινάει αυτόματα.

Last edited:
Το ίδιο έκανε και η δικιά μου ακριβώς μετά απο 4ώρες break in. Η HDMI 4 που είναι στα πλάγια δεν ξεκινάει αυτόματα.

απο το ρυθμίσεις πας στο αλλες ρυθμίσεις και στο εξοικονόμηση ενέργειας απενεργοποιείσε το 3 ώρες!!

Δε θα σας αφήσω σε ησυχία σήμερα.. :p

Λοιπόοον..
Βάζω ένα USB φλασάκι (8άρι toshiba) στην TV, βγάζει κάτω δεξιά "Εντοπίστηκε συσκευή USB", πατάω AV και επιλέγω SD/USB και εκεί μου πετάει "Δεν έχει εισαχθεί SD/USB".

Το φλασάκι έχει μέσα ένα mkv (720p) και ένα avi (divx) χύμα.
Είναι φορμαρισμένο σε FAT32 (δοκίμασα και exFAT και NTFS) μέσα από Win7.

Επίσης δοκίμασα και στις 2 USB.

Τι γίνεται?
Πως θα παίξω τα αρχεία?

Θα με τρελάνει τελείως.. :p

Δοκίμασα με ένα άλλο 8άρι της Kingston και παίζει κανονικά και στις 2 USB με FAT32.

edit: Αν και το mkv δεν το βλέπει.. hm

Last edited:
Η τηλεόραση δεν έχει επιλογή "custom" για ρύθμιση της εικόνας;

Μπα, δε βλέπω τέτοιο preset.
Αλλά μπορείς να ρυθμίσεις τα βασικά (contrast/brightness/sharpness/color και λοιπά)

Τελικά τα βλέπει και τα mkv και τα παίζει κιόλας (1 720p που δοκίμασα) :p

Αλλά μπορείς να ρυθμίσεις τα βασικά (contrast/brightness/sharpness/color και λοιπά)

Παίζει τα πάντα, και 1080p και ότι αλλο θες.Εχει ενα θέμα με τους υποτιτλους όμως. Εγώ δεν κατάφερα ακόμη να δω υποτιτλους που είναι σε ξεχωριστώ αρχείο και αναγκάζομαι να τους ενσωματώνω με το mkvmerge GUI.

Αν δεις εδω http://3d-tvbuyingguide.com/panasonic-3d-tv/panasonic-tcp50st30-p2.html#page2 φαινεται οτι εχει custom mode.. πως ενεργοποιειται ομως;

Αν δεις εδω http://3d-tvbuyingguide.com/panasonic-3d-tv/panasonic-tcp50st30-p2.html#page2 φαινεται οτι εχει custom mode.. πως ενεργοποιειται ομως;

Περίεργο.

Δεν έχω δει πουθενά αλλού (σε άλλα reviews) να υπάρχει τέτοιο πράγμα και ειδικά τόσο advanced settings!
Παντού αναφέρουν ότι έχουν αφαιρέσει τα advanced ρυθμιστικά..

Μήπως στην Αμερική την έχουν έτσι ξεκλείδωτη, επειδή έχουν άλλα firmware?
Και πάλι αμφιβάλλω.. :p

edit:
Έχει δοκιμάσει κανείς WD Passport στην TV?
Τον δουλεύει κανονικά?

Περίεργο.

Δεν έχω δει πουθενά αλλού (σε άλλα reviews) να υπάρχει τέτοιο πράγμα και ειδικά τόσο advanced settings!
Παντού αναφέρουν ότι έχουν αφαιρέσει τα advanced ρυθμιστικά..

Μήπως στην Αμερική την έχουν έτσι ξεκλείδωτη, επειδή έχουν άλλα firmware?

Και πάλι αμφιβάλλω.. :p

edit:
Έχει δοκιμάσει κανείς WD Passport στην TV?
Τον δουλεύει κανονικά?

Δεν έχω ιδέα..
Το έχω δει και αλλού πάντως..
Πχ εδώ στο πρώτο post: http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1338491

ή εδώ: http://www.soundadviceblog.com/panasonic-st30-plasma-picture-settings/ (μάλιστα έχει και φωτογραφίες και το menu φαίνεται διαφορετικό)