apom
Established Member
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
-10 σε εμένα. έπρεπε να είμαι πιο συγκεκριμένος για τις συνθήκες... θα δοκιμάσω και σε επίγεια κανάλια και θα επανέλθω. ελπίζω να οφείλεται μόνο στην πηγή... το θετικό είναι οι ταινίες που με ενδιαφέρει είτε από WDTVLIVE είτε από τον ενσωματωμένο player παίζουν τέλεια....
Τόσες ώρες που λέμε τηλεοπτικό εγώ εννοώ τα επίγεια κανάλια που πιάνει ο δέκτης της τηλεόρασης και εναλλάσσεται από ψηφιακά σε αναλογικά με το κουμπί ΤV....
....και όχι την είσοδο SCART με player τον δέκτη της NOVA που δείχνει τηλεοπτικά προγράμματα και επιλέγεται με το κουμπί ΑV.
Δεν έχω συνδέσει τίποτα με SCART στην δική μου Panasonic, από αναλογικές χρησιμοποιώ μόνο την component για το DVD και οι ρυθμίσεις ισχύουν όπως περιγράφω πριν.
Δεν έχω NOVA και δεν ξέρω αν μπορεί να παίζουν ρόλο οι ρυθμίσεις του δέκτη σου.
Υ.Γ.: Πάρε και ένα τηλέφωνο το service αύριο.
-10 σε εμένα. έπρεπε να είμαι πιο συγκεκριμένος για τις συνθήκες... θα δοκιμάσω και σε επίγεια κανάλια και θα επανέλθω. ελπίζω να οφείλεται μόνο στην πηγή... το θετικό είναι οι ταινίες που με ενδιαφέρει είτε από WDTVLIVE είτε από τον ενσωματωμένο player παίζουν τέλεια....