Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα και από εμένα , ευτυχής κάτοχος από αύριο μιας 42st30 την οποία παράγγειλα στα public.
Χρειάζεται να προσέξω κάτι στην παραλαβή;Πρέπει να είναι η σφραγισμένη μέσα σε ζελατίνα;Απλά θέλω να επιβεβαιώσω ότι θα είναι του "κουτιού"!
Και μια ερώτηση ακόμα:Στο Service menu πως μπαίνω και που κοιτάω για τις ώρες λειτουργίας;
Ευχαριστώ..

Βρε παλικάρια... Αναρωτιέμαι.... Μήπως υπάρχει κάτι σαν "Ασφαλή κατάργηση" όταν θέλουμε να αποσυνδέσουμε τον σκληρό ή το flash Memory από την τηλεόραση ή όχι;

Επαναφέρω το ερώτημα, γιατί προφανώς παράπεσε.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι ακόμα. Οταν βάζω το HD μέσω usb κι επιλέγω movies έχω την δυνατότητα να μου τα εμφανίζει κατά φακέλους κι όχι χύμα στο κύμα? υπάρχε κάτι που δεν πρόσεξα?

Βρε παλικάρια... Αναρωτιέμαι.... Μήπως υπάρχει κάτι σαν "Ασφαλή κατάργηση" όταν θέλουμε να αποσυνδέσουμε τον σκληρό ή το flash Memory από την τηλεόραση ή όχι;
Επαναφέρω το ερώτημα, γιατί προφανώς παράπεσε.

εγω δεν ειδα να υπαρχει κατι τετοιο

παιδια stereoscopic 3d μπορω να δω στην st ?
εκει που επσαχνα να κατεβασω να δω avatar σε 3d ειδα οτι το ειχε και σε stereoscopic 3d
η μηπως ειναι το ιδιο πραγμα stereoscopic 3d με 3d? (πεταξα πατατα ε)

??????????

Τελικά παρέλαβα χθές την 42 st30 , σήμερα την τοποθέτησα.
Καταρχήν να ενημερώσω ότι αναβαθμίστηκα από μια lcd philips 32 , και η τηλεόραση τοποθετήθηκε σε υπνοδωμάτιο , απόσταση θέασης 2μ.
Πρώτη εντύπωση ψιλοαπογοητευτική.
Τα κανάλια δείχνουν χάλια (μπορεί να παίζει ρόλο και η μεγέθυνση 1 που χρησιμοποιώ).Δείχνουν θολά & θαμπά καμία σχέση με της Lcd που ήταν καθαρά & φωτεινά.
Ξέρω ότι πάσχω ακόμα από το σύνδρομο της Lcdασης , πόσο χρόνο να μου πάρει λέτε για θεραπεία;
Σε θέαση HD υλικού(720p) από εξωτερικό player , τα πράγματα πολύ καλύτερα , αλλά περίμενα πολύ περισσότερα.
Παίζω με ρύθμιση εικόνας στο cinema (αντίθεση 20 , ζωντανό χρώμα όχι , χρώμα 30 , φωτεινότητα 0) και μεγένθυση 1.
Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο για τις πρώτες 300 ώρες;
Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη εάν αυτά που ανάφερα είναι χιλιοειπωμένα...

Αφου εχεις "μεγεθυνση" δεν εχει νοημα να εχεις τοσο χαμηλα την αντιθεση. Βαλε το κανονικο.

Για την εικονα δεν ξερω να σου πω. Γενικα θεωρω οτι οι Philips (ειδικα τα παλιοτερα μοντελα) απευθυνονται σε ενα κοινο που θελει να βλεπει μια εναλλακτικη εκδοχη της πραγματικοτητας με πολυ ψευτικη οξυτητα και εντονη μπλε αποχρωση.

Ισως ομως για τα δικα σου ματια η εκδοχη αυτη να φαινεται προτιμοτερη.

Εγω παντος με την 50αρα που εχω ολλα μια χαρα,η τηλεοραση αν κ σε φαση στρωσηματος ειναι μια χαρα!! πολυ καλη εικονα ,το μονο θεμα ειναι οτι δεν παιζει ολες μου τις ταινιες με Ελληνικους υποτιτλους κ οταν παιζω ταινια HD 7 GIGA κ πανω μου παιζει με ψιλοκοληματα η ταινια...YG.να ρωτησω εσας τους ειδικους,τι εξωτερικο media player να παρω?

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γενικά μου αρέσουν περισσότερο τα ψυχρά χρώματα , οπότε μάλλον η ρύθμιση cinema δεν μου πολυταιριάζει.
Να ρωτήσω κάτι για το ξακουστό "μαύρο" των plasma.
Όταν αλλάζω από tv σε av και για όσο χρόνο φορτίζει ο player και έχω μαύρη οθόνη , αυτή ξεχωρίζει αρκετά από το μαύρο του περιγράματος,
είναι πιο γκρί και όχι απόλυτα μαύρη όπως νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι στις plasma.
Μήπως κάνω λάθος και δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα από αυτήν την οθόνη (δηλ είναι μια black screen-σαν να μην έχει σήμα η οθόνη-όταν φορτώνει ο player).

Εγω παντος με την 50αρα που εχω ολλα μια χαρα,η τηλεοραση αν κ σε φαση στρωσηματος ειναι μια χαρα!! πολυ καλη εικονα ,το μονο θεμα ειναι οτι δεν παιζει ολες μου τις ταινιες με Ελληνικους υποτιτλους κ οταν παιζω ταινια HD 7 GIGA κ πανω μου παιζει με ψιλοκοληματα η ταινια...YG.να ρωτησω εσας τους ειδικους,τι εξωτερικο media player να παρω?

WDTVLIVE το έχω 2 χρόνια και παίζει τα πάντα!!!!

παιδια stereoscopic 3d μπορω να δω στην st ?
εκει που επσαχνα να κατεβασω να δω avatar σε 3d ειδα οτι το ειχε και σε stereoscopic 3d
η μηπως ειναι το ιδιο πραγμα stereoscopic 3d με 3d? (πεταξα πατατα ε)??????????

Είχα κι εγώ την ίδια απορία... τελικά την έλυσα... ναι!!! παίζει stereoscopic 3D... είναι το ίδιο με το side by side.

Γενικά μου αρέσουν περισσότερο τα ψυχρά χρώματα , οπότε μάλλον η ρύθμιση cinema δεν μου πολυταιριάζει.
Να ρωτήσω κάτι για το ξακουστό "μαύρο" των plasma.
Όταν αλλάζω από tv σε av και για όσο χρόνο φορτίζει ο player και έχω μαύρη οθόνη , αυτή ξεχωρίζει αρκετά από το μαύρο του περιγράματος,
είναι πιο γκρί και όχι απόλυτα μαύρη όπως νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι στις plasma.
Μήπως κάνω λάθος και δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα από αυτήν την οθόνη (δηλ είναι μια black screen-σαν να μην έχει σήμα η οθόνη-όταν φορτώνει ο player).

Δεν είναι όλες οι πλάσμα το ίδιο. Μην περιμένεις μαύρο επιπέδου κούρο σε πανασόνικ.
Έχεις περάσει όλες τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις;

Δεν είναι όλες οι πλάσμα το ίδιο. Μην περιμένεις μαύρο επιπέδου κούρο σε πανασόνικ.
Έχεις περάσει όλες τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις;
Ναι είναι αναβαθμισμένη στο τελευταίο firmware.
Μάλλον βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα , μιας μέρας tv είναι!:BDGBDGB53:

Απ´ότι είχα διαβάσει, περίμενα ότι στο τηλεοπτικό θα δω χάλια εικόνα. Αλλά βλέπω μια χαρά, και ας έχω την τβ στα 3 μέτρα (θα την πάω στα 5). Ίσως και να μην είμαι πολύ απαιτητικός από την τβ, αλλά νομίζω ότι η CRT που είχα, είχε πιο κακή λήψη.

Υπάρχει η VT30 που είναι σε επίπεδο reference,το ίδιο και η 5090h (αλλά και η 500Α εάν την θυμάμαι σωστά).Οι υπόλοιπες plasma στην κατηγορία τιμής της ST.Σε κάθε περίπτωση,οι plasma έχουν άριστη ομοιομορφία,και πολύ καλή γωνία θέασης.Από εκεί και πέρα,είδα σε σπίτι φίλου,την 46C750 στο σαλόνι και την 42U20 στο υπνοδωμάτιο.Η C750 είχε ''by far'' καλύτερο μαύρο!

WDTVLIVE το έχω 2 χρόνια και παίζει τα πάντα!!!!

Με αυτο που εγραψες δεν με βοηθας!! μηπος αυτος τωρα ειναι παλιος? 2χρονια εχουν περασει..