1 Νοεμβριου θα πεσουν κι αλλο ...
Βρε παλικάρια... Αναρωτιέμαι.... Μήπως υπάρχει κάτι σαν "Ασφαλή κατάργηση" όταν θέλουμε να αποσυνδέσουμε τον σκληρό ή το flash Memory από την τηλεόραση ή όχι;
Επαναφέρω το ερώτημα, γιατί προφανώς παράπεσε.
παιδια stereoscopic 3d μπορω να δω στην st ?
εκει που επσαχνα να κατεβασω να δω avatar σε 3d ειδα οτι το ειχε και σε stereoscopic 3d
η μηπως ειναι το ιδιο πραγμα stereoscopic 3d με 3d? (πεταξα πατατα ε)
Εγω παντος με την 50αρα που εχω ολλα μια χαρα,η τηλεοραση αν κ σε φαση στρωσηματος ειναι μια χαρα!! πολυ καλη εικονα ,το μονο θεμα ειναι οτι δεν παιζει ολες μου τις ταινιες με Ελληνικους υποτιτλους κ οταν παιζω ταινια HD 7 GIGA κ πανω μου παιζει με ψιλοκοληματα η ταινια...YG.να ρωτησω εσας τους ειδικους,τι εξωτερικο media player να παρω?
παιδια stereoscopic 3d μπορω να δω στην st ?
εκει που επσαχνα να κατεβασω να δω avatar σε 3d ειδα οτι το ειχε και σε stereoscopic 3d
η μηπως ειναι το ιδιο πραγμα stereoscopic 3d με 3d? (πεταξα πατατα ε)??????????
Γενικά μου αρέσουν περισσότερο τα ψυχρά χρώματα , οπότε μάλλον η ρύθμιση cinema δεν μου πολυταιριάζει.
Να ρωτήσω κάτι για το ξακουστό "μαύρο" των plasma.
Όταν αλλάζω από tv σε av και για όσο χρόνο φορτίζει ο player και έχω μαύρη οθόνη , αυτή ξεχωρίζει αρκετά από το μαύρο του περιγράματος,
είναι πιο γκρί και όχι απόλυτα μαύρη όπως νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι στις plasma.
Μήπως κάνω λάθος και δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα από αυτήν την οθόνη (δηλ είναι μια black screen-σαν να μην έχει σήμα η οθόνη-όταν φορτώνει ο player).
Ναι είναι αναβαθμισμένη στο τελευταίο firmware.Δεν είναι όλες οι πλάσμα το ίδιο. Μην περιμένεις μαύρο επιπέδου κούρο σε πανασόνικ.
Έχεις περάσει όλες τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις;
WDTVLIVE το έχω 2 χρόνια και παίζει τα πάντα!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.