apom
Established Member
τελικά η 55'' που αναφέρω ήταν η 55D6100. είχα ανοίξει κι αυτό το νήμα http://www.avclub.gr/forum/showthre...-55-μέχρι-1500-ευρω...-λίγη-βοήθεια-προτάσεις
Last edited:
Phosphor trails....
λοιπον. Κανω ενα re-review της τηλεορασης μετα απο 302 ωρες. Η Τηλεοραση ειναι φανταστικη η εικονα σε hd και σε ps3 ειναι εξαιρετικη.
Παμε να δουμε τα αρνητικα.... Δεν το αγαπαει το φως και εχει και καποιες ανταλακλασεις οχι πολλες αλλα εχει. Δηλαδη αν εχετε παραθυρα η δυνατα φωτα στο χωρο θα κανουν αντανακλαση στο πανελ, Το ποσο εντονο θα ειναι εξαρταται. Εμενα ο χωρος μου ειναι σχετικα σκωτεινος. απο πισω μου οταν βλεπω εχω καποια σποτακια και κανουν αντανακλαση. Αλλα δεν με ενοχλει. Σε πολυ φωτεινο χωρο παντος δεν θα την προτεινα
Image retatnion. Υπαρχει, αλλα ειμαι gamer το 80% της χρησης που εχω κανει τις πρωτες 300 ωρες ειναι ps3 και δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ακομα και επιμονο image retantion φευγει. Εκανα καφριλες επαιζα dark souls απο την πρωτη ωρα και εχει 3 τεραστιες στατικες εικονες στο HUD δεν εχω κανενα ιχνος μετα απο 40 περιπου ωρες παιχνιδιου(2-3 ωρες sessions) πριν η τηλεοραση κλεισει 200. απλα αλλαζα και επαιζα για καποιες ωρες καποιο αλλο παιχνιδι. Eχω 40 ωρες modern warfare 3 παλι κανενα ιχνος. Εχω παιξεις deus ex, tekken 6, wipeout, star dust δεν εχω κανενα ιχνος. Δεν αναφερω 15 ωρες uncharted 3 γιατι απλα δεν εχει hud.
Ακομα η κοπελα μου βλεπει tv χωρις ζουμ χωρις τιποτα και δεν προσεχει καθολου βλεπει το πρωι και σκαι και αλφα και μαλιστα σημερα εβλεπε 3 ωρες μες την καλη χαρα που εχει κατι απαραδεκτα ουρανια τοξα για σημα δεν εχω ιχνος. Εχω τις ρυθμισεις που προτεινουν τα παιδια cinema ή true cinema
Προσοχη δεν λεω οτι δεν υπαρχει Image retantion ΥΠΑΡΧΕΙ απλα φευγει μετα απο πολυ λιγο στις περισσοτερες περιπτωσεις και μετα απο καποιες ωρες στις πιο δισκολες. Για μονημο Burn in δεν ξερω αλλα απο αυτα που βλεπω πρεπει να εχεις κατι στατικο για πολυυυυυυυυυυυυυυ ωρα.
δοκίμασες και το break in image?
............... το 80% της χρησης που εχω κανει τις πρωτες 300 ωρες ειναι ps3 και δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ακομα και επιμονο image retantion φευγει. Εκανα καφριλες επαιζα dark souls απο την πρωτη ωρα και εχει 3 τεραστιες στατικες εικονες στο HUD δεν εχω κανενα ιχνος μετα απο 40 περιπου ωρες παιχνιδιου(2-3 ωρες sessions) πριν η τηλεοραση κλεισει 200. απλα αλλαζα και επαιζα για καποιες ωρες καποιο αλλο παιχνιδι. Eχω 40 ωρες modern warfare 3 παλι κανενα ιχνος. Εχω παιξεις deus ex, tekken 6, wipeout, star dust δεν εχω κανενα ιχνος. Δεν αναφερω 15 ωρες uncharted 3 γιατι απλα δεν εχει hud......
για image retention?
Προσοχη δεν λεω οτι δεν υπαρχει Image retantion ΥΠΑΡΧΕΙ απλα φευγει μετα απο πολυ λιγο στις περισσοτερες περιπτωσεις και μετα απο καποιες ωρες στις πιο δισκολες. Για μονημο Burn in δεν ξερω αλλα απο αυτα που βλεπω πρεπει να εχεις κατι στατικο για πολυυυυυυυυυυυυυυ ωρα.
εφανίζονται λογότυπα από κανάλια?
Ακομα η κοπελα μου βλεπει tv χωρις ζουμ χωρις τιποτα και δεν προσεχει καθολου βλεπει το πρωι και σκαι και αλφα και μαλιστα σημερα εβλεπε 3 ωρες μες την καλη χαρα που εχει κατι απαραδεκτα ουρανια τοξα για σημα δεν εχω ιχνος. Εχω τις ρυθμισεις που προτεινουν τα παιδια cinema ή true cinema
δοκίμασες και το break in image? για image retention? εφανίζονται λογότυπα από κανάλια?
εχω φτιαξει εγω ενα στικακι με photos μονο χρωματα ''stills'' και απο εκει τα τσεκαρω. Αν και εχω την εντυπωση οτι full ασπρη και full μαυρη εικονα τα δειχνουν ολα αν δλδ υπαρχει κατι
Πώς πάει ρε παιδιά απο crosstalk ? Έχει δεί κανείς ολόκληρη ταινία 3d ? Είναι κουραστική ?
ένα δικό μου αχνό αποτύπωμα απο σκαι το εντόπισα με πράσινη εικόνα...
μια χαρά είσαι... εμένα μετά από κυλιόμενες μπάρες κι εναλλαγή τηλεοπτικού έχει φύγει σχεδόν... ελπίζω να μην το εντοπίσω πάλι. είμαι στις 250 ώρες. πάντως σε θέαση FullHD είναι όντως καταπληκτική... κρίμα που δεν είχα αρκετά χρήματα να έπαιρνα σε 65''
...και οπως της εβλεπες, ελεγες στην αρχη τη θηριο ειναι! Και γω τωρα θελω 65αρα. Παντως καποια μωβ πιξελ που ειχα εντοπισει στις 250 ωρες περιπου εξαφανιστηκαν. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την 50αρα και αυτα που διαβασα τελευταια για το τηλεοπτικο σε θεαση νομιζω πρεπει να εισαι πολυ απαιτητικος για να τα λες! Και αν εισαι τοσο απαιτητικος(!) δεν νομιζω να καλυπτει κανενα το ελευθερο τηλεοπτικο προγραμμα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.