Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Συμφωνω με τον "apom",εψαχνα tv 6 μηνες,για καλη LCD επρεπε να δωσω 1600 ευρω κ μιλαω για την 55UE6530 που ειναι απο τα ποιο φτηνα μοντελα της samsung,η 6100 ηταν απλα χαλια κ η τιμη της στα 1440.Με 944ευρω πηρα την st30 σe 50 κ ειμαι μια χαρα,500 ευρω παραπανω δεν ειχα αυτη την στιγμη,ποιος μου λεει εμενα οτι σε 3-4 χρονια οι tv δεν θα κανουν παπαδες κ θα αναγκαστω παλι να ψαχνω για tv!! αλλο να κλαις τα 944 κ αλλο τα 1600.Σιγουρα το ματι μου ισως να μην ειναι τοσο εμπειρο οσο καποιον εδω μεσα,παντος ειμαι πολυ ευχαριστημενος κ η τηλεοραση παιζει μια χαρα τοσο σε Digea οσο κ σε HD ταινιες..Για μενα προσωπικα το μονο αρνητικο ειναι ο media player κ μετα η εξωτερικη εμφανιση της tv,κακα τα ψεματα σε αυτα τα σημεια η samsung ειναι ποιο μπροστα..

Πραγματικά ο media player της panasonic είναι για κλάματα... ενώ της samsung ( τον έχω χρησιμοποιήσει ) πολύ καλός... ευτυχώς το πρόβλημα το έλυσα πρίν 2 χρόνια με τον WDTV Live... ο οποίος συνεχίζει να λύνει τα "προβλήματα". Εχω δοκιμάσει και streaming ταινιών (Full HD) (προυπόθεση η ύπαρξη wi fi usb κλάση N και router κλάση Ν) και δεν κολάει.

Λοιπόον.. γύρισε η 42άρα μου.

Όλα όπως πριν (δηλαδή και τα pixel που αναβοσβήνουν, εκεί είναι ακόμα :P), εκτός ότι την γρατζούνισαν σε μια γωνία (στο πλαίσιο).
Ευτυχώς δε φαίνεται παρά μόνο στο φως.
Τέλος πάντων.

Στην αρχή μου έκανε κάτι κουλά με το HDMI (στιγμιαία ροζ τίντ η εικόνα και έχανε τον ήχο, αυτό για 0.2 sec. Το έκανε 4-5 φορές.), αλλά φαντάζομαι κάτι θα παίχτηκε με τους $@!@drivers της ΑΤΙ.
Τώρα 2 ώρες και παίζει μια χαρά.

Να ρωτήσω κάτι που παρατήρησα τώρα.

Όταν κοιτάζω την TV και κάνω γρήγορα αριστερά-δεξιά τα μάτια μου γύρω από την TV, αφήνει ένα πράσινο ίχνος στα μάτια μου.
Phosphor trails? Όταν την κοιτάζω κανονικά δε βλέπω τίποτα τέτοιο.. :P

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Phosphor trails....

... άμα θες να κάνεις κι άλλο ένα πείραμα κατέβασε το χρώμα μέχρι να γίνει ασπρόμαυρη η εικόνα, βάλε αντίθεση "δυναμική" και κάνε πάλι αυτό με τα μάτια ή κούνα το κεφάλι σου δεξιά-αριστερά κρατώντας το βλέμμα στην οθόνη.

λοιπον. Κανω ενα re-review της τηλεορασης μετα απο 302 ωρες. Η Τηλεοραση ειναι φανταστικη η εικονα σε hd και σε ps3 ειναι εξαιρετικη.

Παμε να δουμε τα αρνητικα.... Δεν το αγαπαει το φως και εχει και καποιες ανταλακλασεις οχι πολλες αλλα εχει. Δηλαδη αν εχετε παραθυρα η δυνατα φωτα στο χωρο θα κανουν αντανακλαση στο πανελ, Το ποσο εντονο θα ειναι εξαρταται. Εμενα ο χωρος μου ειναι σχετικα σκωτεινος. απο πισω μου οταν βλεπω εχω καποια σποτακια και κανουν αντανακλαση. Αλλα δεν με ενοχλει. Σε πολυ φωτεινο χωρο παντος δεν θα την προτεινα

Image retatnion. Υπαρχει, αλλα ειμαι gamer το 80% της χρησης που εχω κανει τις πρωτες 300 ωρες ειναι ps3 και δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ακομα και επιμονο image retantion φευγει. Εκανα καφριλες επαιζα dark souls απο την πρωτη ωρα και εχει 3 τεραστιες στατικες εικονες στο HUD δεν εχω κανενα ιχνος μετα απο 40 περιπου ωρες παιχνιδιου(2-3 ωρες sessions) πριν η τηλεοραση κλεισει 200. απλα αλλαζα και επαιζα για καποιες ωρες καποιο αλλο παιχνιδι. Eχω 40 ωρες modern warfare 3 παλι κανενα ιχνος. Εχω παιξεις deus ex, tekken 6, wipeout, star dust δεν εχω κανενα ιχνος. Δεν αναφερω 15 ωρες uncharted 3 γιατι απλα δεν εχει hud.

Ακομα η κοπελα μου βλεπει tv χωρις ζουμ χωρις τιποτα και δεν προσεχει καθολου βλεπει το πρωι και σκαι και αλφα και μαλιστα σημερα εβλεπε 3 ωρες μες την καλη χαρα που εχει κατι απαραδεκτα ουρανια τοξα για σημα δεν εχω ιχνος. Εχω τις ρυθμισεις που προτεινουν τα παιδια cinema ή true cinema

Προσοχη δεν λεω οτι δεν υπαρχει Image retantion ΥΠΑΡΧΕΙ απλα φευγει μετα απο πολυ λιγο στις περισσοτερες περιπτωσεις και μετα απο καποιες ωρες στις πιο δισκολες. Για μονημο Burn in δεν ξερω αλλα απο αυτα που βλεπω πρεπει να εχεις κατι στατικο για πολυυυυυυυυυυυυυυ ωρα.

Τηλεοπτικο εχω απο νοβα και digea και ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ πριν ειχα μια 40αρα sony kdl-lw2000, η πανυ ειναι καλυτερη στο ιδιο σημα. Εξαρταται και απο το καναλι βεβαια ο αντ1 ας πουμε ειναι ΤΡΑΓΙΚΟΣ. Δεν μπορουμε να κανουμε συγκριση τηλεορασεων σε τηλεοπτικο απο διαφορετικες πηγες ειναι απλα αστοχο και ακυρο. ειναι σαν να παρεις μια ferari και να την βαλεις σε χωραφι και να λες οτι φταιει η ferari.

Γενικα η τηλεοραση ειναι παρα πολυ καλη θελω να δω και την 46-nx720 που πηρε ενας φιλος και θα σας πω γιατι με την πρωτη ματια που φανικε πολυ καλη η sony θελω να δω αν αξιζει 1300 ευρω 500 ευρω πανω απο την 46st30.

θελει λιγο προσοχη με το image retantion και δεν αγαπαει το φως σε σκοτεινα μερη ειναι καλυτερη αλλα overall η τηλεοραση ειναι παρα πανω απο καλη. Εγω ημουν ατυχως γιατι αγορασα την 46αρα λιγο πριν βγαλει την προσφορα η ηλεκτρονικη για την 50αρα. Αυτο ειναι και το μονο για το οποιο μετανοιωνω την αγορα μου δλδ οτι δεν πηρα την 50αρα

λοιπον. Κανω ενα re-review της τηλεορασης μετα απο 302 ωρες. Η Τηλεοραση ειναι φανταστικη η εικονα σε hd και σε ps3 ειναι εξαιρετικη.

Παμε να δουμε τα αρνητικα.... Δεν το αγαπαει το φως και εχει και καποιες ανταλακλασεις οχι πολλες αλλα εχει. Δηλαδη αν εχετε παραθυρα η δυνατα φωτα στο χωρο θα κανουν αντανακλαση στο πανελ, Το ποσο εντονο θα ειναι εξαρταται. Εμενα ο χωρος μου ειναι σχετικα σκωτεινος. απο πισω μου οταν βλεπω εχω καποια σποτακια και κανουν αντανακλαση. Αλλα δεν με ενοχλει. Σε πολυ φωτεινο χωρο παντος δεν θα την προτεινα

Image retatnion. Υπαρχει, αλλα ειμαι gamer το 80% της χρησης που εχω κανει τις πρωτες 300 ωρες ειναι ps3 και δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ακομα και επιμονο image retantion φευγει. Εκανα καφριλες επαιζα dark souls απο την πρωτη ωρα και εχει 3 τεραστιες στατικες εικονες στο HUD δεν εχω κανενα ιχνος μετα απο 40 περιπου ωρες παιχνιδιου(2-3 ωρες sessions) πριν η τηλεοραση κλεισει 200. απλα αλλαζα και επαιζα για καποιες ωρες καποιο αλλο παιχνιδι. Eχω 40 ωρες modern warfare 3 παλι κανενα ιχνος. Εχω παιξεις deus ex, tekken 6, wipeout, star dust δεν εχω κανενα ιχνος. Δεν αναφερω 15 ωρες uncharted 3 γιατι απλα δεν εχει hud.

Ακομα η κοπελα μου βλεπει tv χωρις ζουμ χωρις τιποτα και δεν προσεχει καθολου βλεπει το πρωι και σκαι και αλφα και μαλιστα σημερα εβλεπε 3 ωρες μες την καλη χαρα που εχει κατι απαραδεκτα ουρανια τοξα για σημα δεν εχω ιχνος. Εχω τις ρυθμισεις που προτεινουν τα παιδια cinema ή true cinema

Προσοχη δεν λεω οτι δεν υπαρχει Image retantion ΥΠΑΡΧΕΙ απλα φευγει μετα απο πολυ λιγο στις περισσοτερες περιπτωσεις και μετα απο καποιες ωρες στις πιο δισκολες. Για μονημο Burn in δεν ξερω αλλα απο αυτα που βλεπω πρεπει να εχεις κατι στατικο για πολυυυυυυυυυυυυυυ ωρα.

δοκίμασες και το break in image? για image retention? εφανίζονται λογότυπα από κανάλια?

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

δοκίμασες και το break in image?

...... το 80% της χρησης που εχω κανει τις πρωτες 300 ωρες ειναι ps3 και δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ακομα και επιμονο image retantion φευγει. Εκανα καφριλες επαιζα dark souls απο την πρωτη ωρα και εχει 3 τεραστιες στατικες εικονες στο HUD δεν εχω κανενα ιχνος μετα απο 40 περιπου ωρες παιχνιδιου(2-3 ωρες sessions) πριν η τηλεοραση κλεισει 200. απλα αλλαζα και επαιζα για καποιες ωρες καποιο αλλο παιχνιδι. Eχω 40 ωρες modern warfare 3 παλι κανενα ιχνος. Εχω παιξεις deus ex, tekken 6, wipeout, star dust δεν εχω κανενα ιχνος. Δεν αναφερω 15 ωρες uncharted 3 γιατι απλα δεν εχει hud......
.........

για image retention?

.........

εφανίζονται λογότυπα από κανάλια?

........

Σαν να έχει απαντήσει μου φαίνεται ....

Ευχαριστούμε για τις εντυπώσεις jimmius , καλά παιχνίδια (κρίμα που δεν πρόλαβες τη 50άρα).

Μην στεναχωριεσαι "jimmius" την προλαβα εγω χαχαχαχα :PP....να σας ρωτησω,εγω μενω Πετρουπολη,μενει καποιος απο εσας εδω κοντα μου?αν ναι θα ηθελα αν μπορει να ερθει μια βολτα απο το σπιτι μου για να δει αυτα ολα τα παραπανω που λετε,γιατι πραγματικα νομιζω οτι εχω μεσανυχτα.

toreto καλορίζικη. αν μιλάς για το ir δεν χρειάζεται να στο δείξει κανένας. αν για κάποιο λόγο υπάρξει σε ένα μέρος της οθόνης και δεν το βλέπεις θα εισαι ένας ευτυχής άνθρωπος.

δοκίμασες και το break in image? για image retention? εφανίζονται λογότυπα από κανάλια?

εχω φτιαξει εγω ενα στικακι με photos μονο χρωματα ''stills'' και απο εκει τα τσεκαρω. Αν και εχω την εντυπωση οτι full ασπρη και full μαυρη εικονα τα δειχνουν ολα αν δλδ υπαρχει κατι

Πώς πάει ρε παιδιά απο crosstalk ? Έχει δεί κανείς ολόκληρη ταινία 3d ? Είναι κουραστική ?

εχω φτιαξει εγω ενα στικακι με photos μονο χρωματα ''stills'' και απο εκει τα τσεκαρω. Αν και εχω την εντυπωση οτι full ασπρη και full μαυρη εικονα τα δειχνουν ολα αν δλδ υπαρχει κατι

ένα δικό μου αχνό αποτύπωμα απο σκαι το εντόπισα με πράσινη εικόνα...

Πώς πάει ρε παιδιά απο crosstalk ? Έχει δεί κανείς ολόκληρη ταινία 3d ? Είναι κουραστική ?

Εχω δοκιμάσει λίγο ταινίες από avatar μέχρι ντοκυματέρ ( όχι όλη την διάρκεια ) και νομίζω ότι κατά ένα 80% έχει να κάνει με την ποιότητα της ταινίας το κατά πόσο κουραστική θα είναι. π.χ. το avatar μου προξένησε αμελητέα κούραση ενώ σε κάποια ντοκυματέρ ήταν πολύ κουραστικό.Υπόψιν ότι φοράω ταυτόχρονα και γυαλιά μυωπίας...

ένα δικό μου αχνό αποτύπωμα απο σκαι το εντόπισα με πράσινη εικόνα...

Λοιπον τωρα τσεκαρα ΟΛΑ τα χρωματα και ΤΙΠΟΤΑ κανενα ιχνος απο image retantion. 310 ωρες περιπου πρεπει να εχω. Αν συνεχισει ετσι στις 1000 ωρες δεν θα υπαρχει καν λογος ανυσηχιας

μια χαρά είσαι... εμένα μετά από κυλιόμενες μπάρες κι εναλλαγή τηλεοπτικού έχει φύγει σχεδόν... ελπίζω να μην το εντοπίσω πάλι. είμαι στις 250 ώρες. πάντως σε θέαση FullHD είναι όντως καταπληκτική... κρίμα που δεν είχα αρκετά χρήματα να έπαιρνα σε 65''

μια χαρά είσαι... εμένα μετά από κυλιόμενες μπάρες κι εναλλαγή τηλεοπτικού έχει φύγει σχεδόν... ελπίζω να μην το εντοπίσω πάλι. είμαι στις 250 ώρες. πάντως σε θέαση FullHD είναι όντως καταπληκτική... κρίμα που δεν είχα αρκετά χρήματα να έπαιρνα σε 65''

...και οπως της εβλεπες, ελεγες στην αρχη τη θηριο ειναι! Και γω τωρα θελω 65αρα. Παντως καποια μωβ πιξελ που ειχα εντοπισει στις 250 ωρες περιπου εξαφανιστηκαν. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την 50αρα και αυτα που διαβασα τελευταια για το τηλεοπτικο σε θεαση νομιζω πρεπει να εισαι πολυ απαιτητικος για να τα λες! Και αν εισαι τοσο απαιτητικος(!) δεν νομιζω να καλυπτει κανενα το ελευθερο τηλεοπτικο προγραμμα...

...και οπως της εβλεπες, ελεγες στην αρχη τη θηριο ειναι! Και γω τωρα θελω 65αρα. Παντως καποια μωβ πιξελ που ειχα εντοπισει στις 250 ωρες περιπου εξαφανιστηκαν. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την 50αρα και αυτα που διαβασα τελευταια για το τηλεοπτικο σε θεαση νομιζω πρεπει να εισαι πολυ απαιτητικος για να τα λες! Και αν εισαι τοσο απαιτητικος(!) δεν νομιζω να καλυπτει κανενα το ελευθερο τηλεοπτικο προγραμμα...

Εγώ πάντως από τηλεοπτικό είμαι πολύ ευχαριστημενος. τα λογότυπα με φοβίζουν λίγο.

παιδια πιστευετε οτι αξιζουν τα 300 γιουρια διαφορα για να παει κανεις απο την 42αρα στην 50αρα?
μιας και οι μερες ειναι λιγο δυσκολες και το ρευστο περιορισμενο...