Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φιλε μου σου απαντησα και στο pm. Μην το σκεφτεσαι ΚΑΝ για 42'' ειναι παρα πολυ μικρη για 3.5μ ακομα και η 46αρα ειναι μικρη οποτε ειναι κριμα να παρεις καινουρια τηλεοραση και να μην την ευχαριστηθεις. ΟΣΟ πιο μεγαλη τοσο πιο καλα ΠΟΤΕ μια τηλεοραση δεν ειναι πολυ μεγαλη ;)

παιδια η st30 γραφει μονο σε hdd η και σε sd card?
στην αμερικανικη αγορα βλεπω περιεχει δωρεαν wifi dongle. σε μας εχει?

Θα συμφωνησω με τον jimmius,θα πανε κριμα τα λεφτα σου στις 42" ,αλλα κ στις 46" παλι δεν θα εισαι ευχαριστημενος,με 3.5 μετρα πας αναγκαστικα σε 50,η τιμη της οπως ξερω ειναι στα 944 ευρω,τρεξε αν θελεις στην Ηλεκτρονικη ( ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ), απο εκει την πηρα κ εγω πριν 15 μερες,βαζει κ μεχρι 6 ατοκες (ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) ...

Ούτε σε sd γράφει, ούτε σε σκληρό και δεν έχει και δωρεάν wifi dongle μαζί.

μααα σε οσα review εχω διαβασει και video reviews λενε πως ειναι included και οτι κανει εγγραφη κανονικα σε hdd. μαλιστα εχει και φωτογραφια απο την usb θυρα που γραφει πανω καθαρα hdd.

μααα σε οσα review εχω διαβασει και video reviews λενε πως ειναι included και οτι κανει εγγραφη κανονικα σε hdd. μαλιστα εχει και φωτογραφια απο την usb θυρα που γραφει πανω καθαρα hdd.

Το wifi νομίζω έρχεται μόνο με την VT30, αλλιώς πρέπει να το αγοράσεις.

Η εγγραφή σε δίσκο/sd έχει αφαιρεθεί από την ST30, αν και όντως γράφει στη 2η USB HDD, δεν ξέρω γιατί.

Η αμερικάνικη ST30 ίσως έχει τα παραπάνω, όπως και έχει διαφορετικά menu/updates.

Ξέρει κανείς πως θα παίξω Bluray 3D iso (IMAX : Under the Sea (2009) Blu-ray 3D 1080p AVC DTS-HD 5.1) από το PC μέσω HDMI;
Αλλά φυσικά να δουλεύει το (frame-sequential !?) 3D!

εχει 679 και η αποσταση θεασης ειναι περιπου στα 3.5 m.

Και εγω στην ιδια φαση με σενα ειμαι φιλε μου.
Θελω να προβω σε αγορα για το σαλονι μου (3,5μ αποσταση θεασης) κ ειμαι μεταξυ 46αρας κ 50αρας.
Εχασα την προσφορα της 46αρας στα 812 κ τωρα κανω λιγο υπομονη μπας κ ξαναμπει τοσο, ειδαλλως παμε για 50αρα στα 949 .

έχει κανείς το wifi dongle? τι ταχύτητες υποστηρίζει (πραγματικές... όχι ονομαστικές)? streaming ταινιών? αξίζει η σύνδεση στο internet? έχει τίποτα ενδιαφέρον?

καλησπέρα ,μαζί με την st30 πήρα και το 310 br με τη σκέψη ότι έχει το wifi ενσωματωμένο οπότε έχω ακριβώς την ίδια πρόσβαση ,οι εφαρμογές λίγες ή τουλάχιστον εγώ δε ξέρω να τισ βρίσκω

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλησπέρα ,μαζί με την st30 πήρα και το 310 br με τη σκέψη ότι έχει το wifi ενσωματωμένο οπότε έχω ακριβώς την ίδια πρόσβαση ,οι εφαρμογές λίγες ή τουλάχιστον εγώ δε ξέρω να τισ βρίσκω

όταν λες 310 br ενοείς blu ray player? πόσο? το wi fi τι ταχυτητες υποστηρίζει?

Last edited:
bdt310 της panasonic το οποίο έχει 210Ε και η διαφορά του από το 110 είναι το wifi που έχει ενσωματωμένο αλλά δε χρειάζεσαι τον ανταπτορα για τη τηλεόραση.ταχύτητα δε ξέρω αλλά δε νομίζω μικρότερη απαυτή που σου παρέχει το δίκτυο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

streaming ταινιών απο το viera connect δε ξέρω αν γίνεται ,trailer είδα χωρίς πρόβλημα , θα το ψάξω περισσότερο αλλά free αξιόλογο υλικό δε νομίζω να έχει ,στο youtube τα βιντεακια παίζουν κανονικά ανεξάρτητα απτη ποιοτητά τους

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

εννούσα εάν έχεις κατεβάσει κάποια fullhd ταινία και προσπάθησες να την δεις συνδεόντας τον σκληρό σε κάποιο router κι επικοινωνόντας με το br

το εχω και εγω αυτο το bluray player. εννοεις οτι με καποιον τροπο μπορει να δωσει Internet στην τηλεοραση?
γιατι η τηλεοραση εχει παραπανω εφαρμογες απο το Player.

Για τον apom το blueray έχει sd και usb in οπότε δε το πας μέσω router και για τον predetor μετα το νεο firmware το player νομίζω ότι κάνει ακριβώς τα ίδια με τη tv.
Για τη τηλεόραση τώρα πρέπει να πω ότι για θέαση hd είναι δύσκολο νατη συγκρίνεις με οποιαδήποτε led ανεξαρτήτου τιμής ,η σχέση ποιότητας τιμής είναι κατά τη γνώμη μου αξεπέραστη εκτός εάν βλέπεις κατά 90% απλό τηλεοπτικό σήμα ή μόνιμα σε πολύ φωτεινό χώρο .

Last edited:
Re: Απάντηση: Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

δε νομιζω μαν να ειναι τα ιδια με την tv. τα μισα προγραμματα δε παιζουν πρεπει και καλα να εισαι στη γερμανια.
επισης δεν εχει τα games που εχει η tv (πχ asphalt 5 κλπ)