Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

:flipout: Ελπίζω να μην το εννοείς...

Ε ναι βρε φίλε αφού την εκλεισες 20%κάτω απο την τρέχουσα τιμη και ρωτάς ποια η γνώμη μας! Τι θες να πούμε? Τα Χριστούγεννα βέβαια αυτή θα είναι η τιμη που θα την παντού αλλα ΕΣΥ την πήρες απο τώρα. Μεγειες

Ερωτηση προς κατοχους:

Κανει streaming mkv απο lan; Απο wifi;

Αν ναι, εχει κανενα προβλημα με header compression στις ματροσκες;

Ή η τηλεοραση δεν το κανει ή οι κατοχοι της! :)

Τοσοι "απαντησαν" στο "ελαφρυ" αν ειναι καλη η τιμη (για την οποια ηδη ειχε ενημερωσει στην προηγουμενη σελιδα ενας αλλος φιλος), στην απορια για την λειτουργια της tv κανενας.

Οσο αναφορα την St30 δεν εχω βρει κατι τετοιο streaming mkv...μεσω lan διοτι μπαινω στο Viera μενου κ οι μονες επιλογες ειναι να κατεβασεις εφαρμογες ..να δεις τα νεα..να ακουσεις ραδιο.. αλλα δεν εχει ιντερνετ εxplorer η κατι τελος παντων που μου δινει προσβαση στο pc

Παιδιά διαβάζοντας αυτό το review (http://www.televisioninfo.com/content/Panasonic-TC-P50ST30-Plasma-3D-HDTV-Review/Motion.htm) ψιλοτρόμαξα. Αν και η αλήθεια είναι ότι εμπιστεύομαι καλύτερα τις εμπειρίες των κατόχων από κάποιον συντάκτη.
Αλήθεια έχει παρατηρήσει κανείς τα προβλήματα που αναφέρει (κίνηση-scaling κ.α.) ???

το συγκεκριμένο σαιτ είναι παντελώς αναξιόπιστο. οι μετρήσεις του δεν συμφωνούν με κανένα άλλο. δεν μπορεί σε 2 τηλεοράσεις να βγάζουν 10 σαιτς 120nits φωτεινότητα και αυτός να βγάζει 60!!!!! δεν θυμάμαι τα μοντέλα. στην τιμή ειδικά που την πήρες μην ψάχνεις τίποτε άλλο.

Τα 887 ειναι χωρις γυαλια ε; Ουτε εγω νομιζω οτι κανει streaming χωρις να ειμαι και σιγουρος...

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

το συγκεκριμένο σαιτ είναι παντελώς αναξιόπιστο. οι μετρήσεις του δεν συμφωνούν με κανένα άλλο. δεν μπορεί σε 2 τηλεοράσεις να βγάζουν 10 σαιτς 120nits φωτεινότητα και αυτός να βγάζει 60!!!!!

Και μονο που μολις μπαινεις στο site βλεπεις μια τεραστια διαφημιση της Sony (τουλαχιστον ετσι ηταν μεχρι προσφατα που μπηκα τελευταια φορα) δεν χρειαζεται τιποτε αλλο.

Να υποθέσω λοιπόν ότι είμαι ο μόνος (τουλάχιστον στο forum) που την πρόλαβα στα 887 ? Δευτέρα παραλαμβάνω μου είπαν από το κατάστημα σε επικοινωνία που είχα χθες. Μάλλον πρέπει να θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό!

Να υποθέσω λοιπόν ότι είμαι ο μόνος (τουλάχιστον στο forum) που την πρόλαβα στα 887 ? Δευτέρα παραλαμβάνω μου είπαν από το κατάστημα σε επικοινωνία που είχα χθες. Μάλλον πρέπει να θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό!

Ωραίος, απλά πρόσεξε μην είναι κανά εκθεσιακό κομμάτι και έχει γράψει άπειρες ώρες!

Ωραίος, απλά πρόσεξε μην είναι κανά εκθεσιακό κομμάτι και έχει γράψει άπειρες ώρες!
Προφανώς και δε θα δεχτώ να είναι, καθώς δεν έχει αναφερθεί πουθενά.
Αλλά με την κουβέντα που είχα με τους υπεύθυνους για τη μεταφορά δεν κατάλαβα πουθενά κάτι τέτοιο.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

το συγκεκριμένο σαιτ είναι παντελώς αναξιόπιστο. οι μετρήσεις του δεν συμφωνούν με κανένα άλλο. δεν μπορεί σε 2 τηλεοράσεις να βγάζουν 10 σαιτς 120nits φωτεινότητα και αυτός να βγάζει 60!!!!! δεν θυμάμαι τα μοντέλα. στην τιμή ειδικά που την πήρες μην ψάχνεις τίποτε άλλο.
πάντως δέ παραλείπει να βάζει αυτό:
Panasonic-TC-P50ST30-viewingangle.jpg