Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εμενα μου καναν δωρο με την tv, 2 γυαλια.

απο την πανασονικ ηταν το δωρο ομως η απο το μαγαζι που την αγορασες? γιατι δεν βλεπω πουθενα οτι στην συσκευασια περιλαμβανονται και γυαλια

ευχαριστω!

ειμαι πολυ κοντα να την αγορασω και εγω...η καλυτερη τιμη που βλεπω σημερα μεσω σκρουτζ ειναι στον σαμαρα 811 ευρω η 46''

http://www.samarasae.gr/index.php?target=products&product_id=32593

Απ' το καταστημα. Περιμενα η tv να εχει τουλαχιστον το avatar 3d αλλα μπα. Και γω χθες την πηρα και ομολογω αν και εχω τις παραπανω ρυθμισεις για στρωσιμο ειμαι πολυ ικανοποιημενος.

απο που την πηρες και ποσο ??

ταινια να εχει δεν με ενδιαφερει αλλα δυο γυαλακια 3δ δεν με χαλανε καθολου

Electronet Τρικαλων στα 1080. Την 50αρα ομως.

Δες λιγο τις ιντσες. Γιατι ενω ειχα 32'', εβαλα την 50αρα και στην αρχη ελεγα τι θηριο ειναι αυτο. Παρακολουθωντας ομως το βραδυ σιγα σιγα διαπιστωσα αυτο που λενε και τα παιδια εδω στο φορουμ: με το καιρο παρακολουθωντας θες μεγαλυτερη!!!!

Last edited:
εχεις ενα δικιο...απλα η 50αρα ξεφευγει λιγο απο τα χρηματα μου..θα δουμε ομως σε ευχαριστω για τις πληροφοριες!

Απο καταναλωση τι λεει??

Ονομαστική κατανάλωση 355 W
Κατανάλωση (μέση, σε λειτουργία)*** 178 W

τα παραπανω αναφερονται στα χαρακτηριστικα της..

Λοιπον πηρα την 46αρα.... την εχω σπιτι και εχω μεινει λαλακας.....

Απλα μην το σκεφτεστε ειχα μια 40αρα σονυ και η διαφορα ειναι απειρη η ποιοτητα εικονας για την τιμη τις ειναι απιστευτη....

Εγω απλα δεν βλεπω μειονεκτηματα, ΙR δεν υπαρχει, θορυβος buzzing δεν υπαρχει, ζεστη απο πισω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

εικονα σε SD και digea και Nova ειναι μια χαρα Βλεπω μπαλα τωρα στο mega και μια χαρα ειναι η κινηση

Στο cinema η ρυθμισεις για το στωσημο που λενε τα παιδια ειναι ΤΕΛΕΙΕΣ δεν ειναι καθολου σκοτεινη και στον χωρο μου που εχει αρκετα φωτα δεν εχω αντανακλασεις πολλες εχω καποιες αλλα τιποτα το ενοχλητικο

καλα σε hd δεν παιζεται η tv.

Το 3δ ειναι πολυ καλο δεν με κουραζει και εχω και υπερμετροπια και δεν φοραω γυαλιο που ειναι οτι χειροτερο για το 3d και παρολα αυτα δεν με κουρασε επαιξα οτι παιχνιδι ειχα σε 3δ στο ps3. οχι βεβαια για πολυ ωρα 1-1.30 περιπου.

Kαι το conversion αξιοπρεπεστατο..

Λοιπον ΠΑΡΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΝΕΤΑΙ η 46 στα 2μ που φαινεται μικρη καλη ειναι δλδ αλλα θελω ακομα πιο μεγαλη ειδικα για το 3δ . εγω θοβηθηκα τα sd καναλια και δεν πειρα 50αρα αλλα μαλλον τελικα επρεπε εχασα βεβαια και την προσφορα τεσπα

το μονο μειον αλλα θα φτιαξει απο οτι εχω διαβασει ειναι ενα πρασινο tint σε δυο σημεια σε ασπρο η γκρι φοντο

γενικα οποιος παρει led lcd ας προσεχε

ευχαριστω πολυ τα παιδια στο φορουμ για ολες τις πληροφοριες με βοηθησαν απειρα

κλασσική πλασματοπληξία β βαθμού. προτείνω να αφήσεις τη νόσο να εξελιχθεί την περίοδο του στρωσίματος και μετά τα μέλη θα σου δώσουν την κατάλληλη θεραπεία. cinema ή trucinema με κάποιες ενέσεις από dark night - van helsing - xmen κλπ κλπ.

καλορίζικη.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

το σαββατο παω να χτυπησω την 50'' (2,70 απ.θεασης) στα 949 απο ηλεκτρονικη!

Καλη τιμη και καλη αποσταση! Θα βλεπεις και σχετικα ανετα το 3D. Σου εγραφα παραπανω για τις ιντσες αν θυμασαι. Εγω στα 3,50μ και κατι μετα απο 5 ημερες χρησης ειδα οτι θελω 60 ιντσες!!! Ειδικα για το 3D βαζω πιο μπροστα καρεκλα για να δω. Και ας σου φαινεται θηριο η TV.
Εδω θα πρεπει να ευχαριστησω τα παιδια του forum και ειδικα τους VAS-PARAVAS και YPERION για τις συμβουλες τους και την επιμονη τους σε καποια πραγματα που αν δεν τα εχεις δει δεν μπορεις να εκφρασεις αποψη. Γιατι εχεις να αντιμετωπισεις και τους πωλητες -και φιλους LCDκηδες- που σε πειθουν για το αντιθετο (αλλωστε αυτη ειναι η δουλεια τους -πωλητες).
Ευχαριστω και παλι.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλη τιμη και καλη αποσταση! Θα βλεπεις και σχετικα ανετα το 3D. Σου εγραφα παραπανω για τις ιντσες αν θυμασαι. Εγω στα 3,50μ και κατι μετα απο 5 ημερες χρησης ειδα οτι θελω 60 ιντσες!!! Ειδικα για το 3D βαζω πιο μπροστα καρεκλα για να δω. Και ας σου φαινεται θηριο η TV.
Εδω θα πρεπει να ευχαριστησω τα παιδια του forum και ειδικα τους VAS-PARAVAS και YPERION για τις συμβουλες τους και την επιμονη τους σε καποια πραγματα που αν δεν τα εχεις δει δεν μπορεις να εκφρασεις αποψη. Γιατι εχεις να αντιμετωπισεις και τους πωλητες -και φιλους LCDκηδες- που σε πειθουν για το αντιθετο (αλλωστε αυτη ειναι η δουλεια τους -πωλητες).
Ευχαριστω και παλι.

Σε οποιον ειπα για πλασμα μου ειπε οτι θα ειμαι μαμακας αν δεν παρω λεδ αλλα οντως μεσα απο δω εμαθα πολλα μεχρι πριν νομιζα οτι απλα ειναι παλαια τεχνολογια η πλασμα :)

Οπως αναφερθηκε και στο thread της vt30 εχει και η δικια μας αναβαθμιση

Ήρθε επιτέλους σήμερα η μεταφορική και παρέλαβε την τηλεόραση.
Βέβαια δε μου έδωσαν κάποιο χαρτί για την παραλαβή, παρά το ότι τους το ζήτησα.. χμμ.

Να θυμίσω ότι την Intertech την είχα πάρει τηλ. στις 4 του μήνα και σήμερα έχουμε 19. :smash:

Άντε να δούμε με τις απεργίες και τα λοιπά πότε θα φτάσει.

Παιδια βλεπω η συγκεκριμενη ειναι σε πολυ κλαη τιμη. Πιο φθηνη απο UT και κατω των 1000 για 50αρα. Αξιζει σαν 3D και σε σχεση με την σειρα U?