music_lover
Senior Member
- 5 November 2007
- 412
Έχει εγκαταστήσει κανείς την αναβάθμιση 2,070;;;;
http://www2.panasonic.com/consumer-...el-HDTVs/Drivers-Downloads/model.TC-P46ST30.D
Μπορούμε να την εγκαταστήσουμε; Η δικιά μου δεν βρίσκει τέτοια αναβάθμιση όταν την συνδέω στο διαδίκτυο.
Τι κάνει;;;
Οσον αφορά τους υπότιτλους έχω δοκιμάσει με εξωτερικούς και τους παίζει αφού πρώτα ενεργοποιήσω την αντίστοιχη επιλογή... ( @ toreto την ενεργοποίησες? πρέπει κάθε φορά να το κάνεις που παίζεις μία ταινία...+ να έχουν ίδιο ακριβώς όνομα + κατάληξη srt) δεν έχω δοκιμάσει ενσωματώμενους.
Δεν το έψαξα περισσότερο γιατί ο ενσωματωμένος media player είναι είναι δύσχρηστος και παραμένω προσκολημένος στον WD TVlive που παίζει τα πάντα...
" αφού πρώτα ενεργοποιήσω την αντίστοιχη επιλογή " αυτο γινετε απο την τηλεοραση? κ αν ναι που το κανω αυτο?
Αυτος ο media που εχεις περνει κ ενισχυτη πανω? ξερεις ποσο εχει αυτη την στιγμη?
πηγα πριν λιγο κ το βρηκα σε μαγαζι,εχει 94 ευρω!!,το απογευμα λεω να παω να το παρω, ειναι καλη η τιμη του (γυρο εκει εψαχνα)...να σε ρωτισω..εχεις παιξει ποτε αρχειο 3D ? το παιζει ξερεις?
Καλημέρα, κάτοχος εδώ και μια εβδομάδα μιας ST30 42 ιντσών, η τηλεόραση δείχνει πραγματικά πολύ καλά...! Δυστυχώς έχω και εγώ 2-3 pixels που δεν "ανάβουν" σε κόκκινο και πράσινο κατά το στρώσιμο, αλλά δεν ασχολήθηκα...Ευχαριστώ για τις πληροφορίες και τα σχόλια σας, τόσο εδώ όσο και στο "Αγορά νέας τηλεόρασης" :worshippy:
πως εντοπίζω προβληματικά pixels? κάποιος έυκολος και γρήγορος τρόπος με το μάτι η οτιδήποτε άλλο? είμαι λίγο πάνω από τις 200 ώρες.
εγώ τα εντόπισα εξαρχής κατά το στρώσιμο με τα γνωστά 20 slides σε κάρτα SD...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.