τι ακριβώς εννοείς???.
αν εννοείς το 24p smooth cinema θα το βρείς στη θέση του ifc αλλά πρέπει να έχεις δώσει 24p από πηγή (mplayer - htpc - bluray κλπ). σε άλλα refresh rates (πχ 50) το βρίσκεις σαν ifc.
Εχω κι εγώ nova αλλα δεν έχω παρατηρήσει καμία γραμμή. ο Panasat είναι ο δορυφόρος που εκπέμπει σωστα? Υπάρχει κι άλλος?
Γνωρίζει κανείς τον τρόπο εισαγωγής στο service menu της συγκεκριμένης; To κλασικό που βρήκα στο internet -Vol σε τηλεόραση και info με βγάζει σε μία τεστ σελίδα και μου φέρνει την τηλεόραση σε κατάσταση out of the box.
καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα...
σημερα αγορασα και εγω την συγκεκριμενη tv μετα απο πολυ ψαξιμο και με τη βοηθεια του φορουμ σας...
να ξεκινησω με μια απορεια,ο πωλητης μου ειπε οτι αν μπεις να δεις στο μενου των ωρων λειτουργειας της τηλεωρασης ειναι επιληψιμο απο την panasonic κ αν γινει κατι κ την πας κ το δουν χανεις την εγγυηση :BXVZCBXZ6:
ισχυει κατι τετοιο??
δεν υπάρχουν αυτά πουθενά στον κόσμο. ήξερες ότι ήταν εκθεσιακή όταν την πήρες???? προφανώς όχι. ή τα λεφτά σου πίσω ή καινούργια του κουτιού. εγώ θα τα έκανα όλα τάνα για να έπαιρνα τα λεφτά μου πίσω.
Λοιπον ειμαι στις 700 ωρες . Εχω την 46 αρα . Παιζω playstation σαν τρελος εχω τωρα μονο συνεχομενα 30 ωρες mass effect 2 και εχω παιξει μεχρι και 4 ωρο session με πολυ μικρα διαλειματα που τοτε εβαζα το scrolling Bar To mass effect εχει κατω αριστερα στο hud το οπλο ε μου εκανε image retantion αλλα ΟΧΙ BURN IN και το γραφω τωρα αυτο μετα απο περιπου 15-20 ωρες θεασης τηλεοπτικου με ζουμ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.