Με την GT30 όμως.
Η ST30 δεν υποστηρίζει DLNA.
Ααα!! Τώρα εξηγείται... Ευχαριστώ για την πληροφορία. Το είχα ξεχάσει εντελώς ότι δεν διαθέτει αυτή τη δυνατότητα η περυσινή st.
Με την GT30 όμως.
Η ST30 δεν υποστηρίζει DLNA.
Κάποιες προσθήκες στο market έχω παρατηρήσει προς το παρόν (3d περιεχόμενο)Τι αλλάζει ξέρουμε?
Γεια σας! Εχω βρει τις τηλεορασεις 42ST30 και 42UT50 στα ιδια περιπου χρηματα, στα 695 . Η μεν UT ειναι της τελευταιας σειρας, μοντελο 2012, την εχω δει να παιζει και εμεινα πολυ ικανοποιημενος με κινηση, φωτεινοτητα (για plasma) κλπ η δε ST ειναι της ποηγουμενης γενιας, της 30, μοντελο 2011, δεν την εχω δει live αλλα ξερω οτι η σειρα ST ειναι πανω απο τη UT. Τι κανω;;; Καποια συμβουλη παρακαλω;;; Εχουν και οι 2 IFC? Οταν επαιζε η 42UT50 υπηρχε μια σχετικη επιδειξη απο φιλμακι στην οθονη αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι το διαθετει...
Συνέδεσα την 50st30 μέσω HDMI με laptop για να δω ταινία αλλά δεν κατάφερα να "γεμίσω" την οθόνη της tv. Δεν έβρισκα την κατάλληλη ρύθμιση (ανάλυση κτλ).
Το κατάφερα μόνο με το zoom2 στην τηλεόραση αλλά είχα το εξής πρόβλημα.
Το αρχείο που ήθελα να δω είναι video 3D sbs. Επειδή όμως δεν γεμίζει όλη η οθόνη της tv, προφανώς δεν αναγνωρίζει η tv ότι το σήμα είναι 3D και δεν μπορεί να κάνει αποκωδικοποίηση.
Ακόμα και βάζοντας την επιλογή zoom2 δεν λύθηκε το πρόβλημα πιθανότατα επειδή η πραγματική εικόνα που λαμβάνει η tv είναι η εικόνα του Η/Υ με μαύρο περίγραμμα γύρω γύρω επειδή δεν μπορώ να βρω τις σωστές ρυθμίσεις στην κάρτα γραφικών.
Καμιά βοήθεια από όσους έχουν συνδέσει επιτυχώς την st30 με pc;
Συνέδεσα την 50st30 μέσω HDMI με laptop για να δω ταινία αλλά δεν κατάφερα να "γεμίσω" την οθόνη της tv. Δεν έβρισκα την κατάλληλη ρύθμιση (ανάλυση κτλ).
Το κατάφερα μόνο με το zoom2 στην τηλεόραση αλλά είχα το εξής πρόβλημα.
Το αρχείο που ήθελα να δω είναι video 3D sbs. Επειδή όμως δεν γεμίζει όλη η οθόνη της tv, προφανώς δεν αναγνωρίζει η tv ότι το σήμα είναι 3D και δεν μπορεί να κάνει αποκωδικοποίηση.
Ακόμα και βάζοντας την επιλογή zoom2 δεν λύθηκε το πρόβλημα πιθανότατα επειδή η πραγματική εικόνα που λαμβάνει η tv είναι η εικόνα του Η/Υ με μαύρο περίγραμμα γύρω γύρω επειδή δεν μπορώ να βρω τις σωστές ρυθμίσεις στην κάρτα γραφικών.
Καμιά βοήθεια από όσους έχουν συνδέσει επιτυχώς την st30 με pc;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.