Panasonic Plasma ST30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Με την GT30 όμως.
Η ST30 δεν υποστηρίζει DLNA.

Ααα!! Τώρα εξηγείται... Ευχαριστώ για την πληροφορία. Το είχα ξεχάσει εντελώς ότι δεν διαθέτει αυτή τη δυνατότητα η περυσινή st.

Καλησπέρα
Στις 29/05 αγόρασα την 50ST30 και απο χτές το βράδυ παρατήρησα έναν κίτρινο λεκέ στη μέση και αριστερά του panel.
Επισυναπτω και μια φωτο για να καταλάβετε τι εννοώ.
Μπορεί να μπου πει κάποιος τι είναι αυτό και απο που προήλθε;

Ευχαριστώ πολύ

Attachments

• IMG_0508.jpg
    IMG_0508.jpg
    26.6 KB · Views: 226
Γεια σας! Εχω βρει τις τηλεορασεις 42ST30 και 42UT50 στα ιδια περιπου χρηματα, στα 695 . Η μεν UT ειναι της τελευταιας σειρας, μοντελο 2012, την εχω δει να παιζει και εμεινα πολυ ικανοποιημενος με κινηση, φωτεινοτητα (για plasma) κλπ η δε ST ειναι της ποηγουμενης γενιας, της 30, μοντελο 2011, δεν την εχω δει live αλλα ξερω οτι η σειρα ST ειναι πανω απο τη UT. Τι κανω;;; Καποια συμβουλη παρακαλω;;; Εχουν και οι 2 IFC? Οταν επαιζε η 42UT50 υπηρχε μια σχετικη επιδειξη απο φιλμακι στην οθονη αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι το διαθετει...

Ανάμεσα 2 και 3 μέτρα. Την θέλω κυρίως για τη μητέρα μου αλλά θα βλέπω και εγώ στο εξοχικό. Σχεδόν καθόλου 3D.

ΑΝ λεω ΑΝ δεν θα βλεπεις καθολου 3D δες και την 42G30 αλλα αν θα βλεπεις σιγουρα παρε ποιο μεγαλη γιατι εγω εχω την 50GT30 στα 3 μετρα και ειναι μικρη.

Γεια σας! Εχω βρει τις τηλεορασεις 42ST30 και 42UT50 στα ιδια περιπου χρηματα, στα 695 . Η μεν UT ειναι της τελευταιας σειρας, μοντελο 2012, την εχω δει να παιζει και εμεινα πολυ ικανοποιημενος με κινηση, φωτεινοτητα (για plasma) κλπ η δε ST ειναι της ποηγουμενης γενιας, της 30, μοντελο 2011, δεν την εχω δει live αλλα ξερω οτι η σειρα ST ειναι πανω απο τη UT. Τι κανω;;; Καποια συμβουλη παρακαλω;;; Εχουν και οι 2 IFC? Οταν επαιζε η 42UT50 υπηρχε μια σχετικη επιδειξη απο φιλμακι στην οθονη αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι το διαθετει...

Έχουν IFC και οι δύο. Προτίμησε το καινούριο μοντέλο, αν η τιμή είναι η ίδια...

Συνέδεσα την 50st30 μέσω HDMI με laptop για να δω ταινία αλλά δεν κατάφερα να "γεμίσω" την οθόνη της tv. Δεν έβρισκα την κατάλληλη ρύθμιση (ανάλυση κτλ).
Το κατάφερα μόνο με το zoom2 στην τηλεόραση αλλά είχα το εξής πρόβλημα.
Το αρχείο που ήθελα να δω είναι video 3D sbs. Επειδή όμως δεν γεμίζει όλη η οθόνη της tv, προφανώς δεν αναγνωρίζει η tv ότι το σήμα είναι 3D και δεν μπορεί να κάνει αποκωδικοποίηση.
Ακόμα και βάζοντας την επιλογή zoom2 δεν λύθηκε το πρόβλημα πιθανότατα επειδή η πραγματική εικόνα που λαμβάνει η tv είναι η εικόνα του Η/Υ με μαύρο περίγραμμα γύρω γύρω επειδή δεν μπορώ να βρω τις σωστές ρυθμίσεις στην κάρτα γραφικών.

Καμιά βοήθεια από όσους έχουν συνδέσει επιτυχώς την st30 με pc;

Φίλε, δεν έχω συνδέσει με αυτόν τον τρόπο και δεν βλέπω ταινίες έτσι. Αν θέλεις για ευκολια και εχεις και τα ψιλα παρε ενα media player απλο με κατω απο 100 ευρω, στο Ebay βρισκεις και mini media player απο 22 ευρω. Μην ταλαιπωρεισαι πιστευω με laptop να καινε ρευμα και να φθειρονται, και εισαι και στον καναπε ξαπλα με το τηλεκοντρολ, εχει μια διαφορα. Αν μπορεις κανε το. Καλημερα.

@regbulk πρέπει κατ'αρχάς να ρυθμίσεις στην TV το overscan στο "όχι", νομίζω είναι στο μενού Εικόνα -> Για προχωρημένους ή κάπως έτσι, και το μέγεθος εικόνας στο 16:9. Στο laptop αν έχεις κάρτα nvidia απλά επιλέγεις ανάλυση 1920x1080@60p και θα είσαι ΟΚ. Αν έχεις ΑΤΙ δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνεις.

@abc827 αν και είμαστε λίγο offtopic ένα σωστά σεταρισμένο pc και με το κατάλληλο software (XBMC:p) παίρνεις εικόνα και interface/επιλογές/ευελιξία που μόνο σε πανάκριβα media players βρίσκεις, και αν. Επίσης μια χαρά τηλεκοντρόλ παίρνουν και τα pc.
Βέβαια και ένα pc κοστίζει, αλλά αν υπάρχει ήδη...

Συνέδεσα την 50st30 μέσω HDMI με laptop για να δω ταινία αλλά δεν κατάφερα να "γεμίσω" την οθόνη της tv. Δεν έβρισκα την κατάλληλη ρύθμιση (ανάλυση κτλ).
Το αρχείο που ήθελα να δω είναι video 3D sbs. Επειδή όμως δεν γεμίζει όλη η οθόνη της tv, προφανώς δεν αναγνωρίζει η tv ότι το σήμα είναι 3D και δεν μπορεί να κάνει αποκωδικοποίηση.
Ακόμα και βάζοντας την επιλογή zoom2 δεν λύθηκε το πρόβλημα πιθανότατα επειδή η πραγματική εικόνα που λαμβάνει η tv είναι η εικόνα του Η/Υ με μαύρο περίγραμμα γύρω γύρω επειδή δεν μπορώ να βρω τις σωστές ρυθμίσεις στην κάρτα γραφικών.

Αν έχεις κάρτα ΑΤΙ, βάλε το overscan στο 0.

Το μέγεθος της εικόνας που έπαιρνα στην tv ήταν αντίστοιχο του μεγέθους της οθόνης του laptop (15"). Το μαύρο περίγραμμα ήταν πολύ φαρδύ οπότε δεν ξέρω αν το λύσει το overscan. Πάντως θα το δοκιμάσω μόλις ξαναέρθει το laptop στο σπίτι.

Δήλωσε στον οδηγό της κάρτας γραφικών ότι έχεις 2 οθόνες, διαφορετικές. Έτσι θα σε αφήσει να ορίσεις διαφορετική ανάλυση στην τηλεόραση, άσχετη με την ανάλυση της οθόνης του λαπτοπ.

...αν είναι ορισμένες σαν επέκταση επιφάνειας εργασίας ή αν ορίσεις να λειτουργεί μόνο η TV. Αν τις ρυθμίσεις να δείχνουν και οι 2 το ίδιο (mirror) τότε θα έχουν και οι 2 την μικρότερη ανάλυση (του laptop προφανώς).

καλησπέρα και απο εμένα...ενδιαφέρομαι για αγορά τηλεόρασης και η st30 είναι μέσα στις επιλογές μου. ξέρω οτι έιναι περσινό μοντέλο αλλά υπάρχει σε κανα 2 καταστήματα ακόμα με τιμή να ξεκινάει στα 729 για τις 46" που ενδιαφέρομαι. για την tv έχω διαβάσει αρκετά σχόλια και για αυτά οπυ θέλω νομίζω είναι ιδανική. πιστεύετε αξίζει η αγορά της καθώς είναι περσινό μοντέλο ή να ψάξω για κάτι άλλο??

Έχω συνδέσει laptop με απόλυτη επιτυχία στην τηλεόραση..
Κατά τη γνώμη μου δύο πράγματα πρέπει να κοιτάξεις:
- Η τηλεόραση πρέπει να είναι το μοναδικό output από το laptop. Μην κάνεις κλώνο ή επέκταση γιατί πιθανόν να έχεις πρόβλημα
- Οι μόνες ρυθμίσεις που πρέπει να κοιτάξεις είναι οι ρυθμίσεις του player του laptop. Προσωπικά χρησιμοποιώ το media player classic το οποίο έχει άπειρες δυνατότητες και ρυθμίσεις έτσι ώστε να βρεις το ιδανικό μέγεθος.