Κοίτα, η οθόνη είναι καλιμπραρισμένη άψογα, έλιωσα στα φόρουμ για να την στρώσω και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος και η αλήθεια είναι ότι έχω δει ελάχιστες τηλεοράσεις να παίζουν καλύτερα. Το μαύρο είναι αρκετά σκούρο (αλλά όχι και σαν πλάσμα). Απλά... σωστά μάντεψες, το θέμα είναι ότι θέλω μεγαλύτερη τηλεόραση. Ιδιαίτερα από τότε που πήρε ένας γνωστός μου μια Kuro και είδα μαύρο από plasma, έχω πάθει. Εντάξει, δεν περιμένω να είναι η Panasonic και Kuro αλλά σίγουρα τελευταία γενιά plasma με τριετίας lcd σίγουρα έχει διαφορά...
..και επανέρχομαι σε κάτι που προανέφερα ο ίδιος. Διάβαζα παλιά οδηγούς ότι και η 656 έχει lag και μάλιστα μεγάλο (100ms), εγώ προσωπικά δε συνάντησα ποτέ πρόβλημα και είμαι αρκετά τιτίζης gamer...οπότε panasonic με 30ms... απλά διαβάζω reviews και όλοι γκρινιάζουν.. βέβαια έχω δει να γκρινιάζουν και γιατί το bluray του ps3 'δεν είναι αρκετά καλό' και θέλω standalone pioneer. Τεσπά...
Απλά αυτό το θέμα με το burn-in με καίει λιγάκι, έτσι όπως είμαι κι εγώ τέτοιος θα πάθω κάνα εγκεφαλικό αν δω τίποτα να μενει σταθερό στην τηλεόραση...