Panasonic Plasma ST50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Να τα και τα προβλήματα διαθεσιμότητας..
Από ποιο κατάστημα αν επιτρέπεται ;;
Απο τον Κωτσοβολο... Που αλλου τετοια εξυπηρετηση...Και με προκαταβολη για την υψηλη ποιοτητα υπηρεσιων!

Μάλλον θα παραδίδουν με μουλάρι, αλλά χωρίς το GPS της διαφήμισης.
Έτσι το μουλάρι έχασε το δρόμο.:flipout:
Αν είναι δυνατόν! Φυσικά και να ακυρώσεις και να πάρεις όποιο μοντέλο θες από άλλο κατάστημα! :2thumb22sup:
Το θεμα ειναι οτι εχω δωσει προκαταβολη και δεν ξερω τι γινεται σε τετοια περιπτωση.
Αnyway οι ανθρωποι ειναι μουλαρια περασε σχεδον ενας μηνας και αν δεν ειχα παρει εγω τηλεφωνο ακομα θα περιμενα...
Θα ψαχτω μηπως βρω αλλου στην 55st50 σε λογικο χρονο παραδοσης και σε αντιστοιχη τιμη.
Υπαρχει και η επιλογη τηw hx850 αλλα την εχω δει ελαχιστα. Την st ειδα η st μου αρεσε.

4) Προφανώς εσύ αποφασίζεις. -bye-

Αυτά είναι τα δύσκολα. Κοίτα, σήμερα στον Κωτσόβολο στο αεροδρόμιο που πήγα, είχε και τις δύο. Η ST30 φαινόταν από μακριά σαν LED. Δεν περίμενα τέτοια εικόνα σε Plasma μέσα σε μαγαζί. Η προηγούμενη πανασόνικ που είχα δει ήταν η GT30 σε δύο μαγαζιά, και μου φάνηκε κατώτερη. Θα μου πεις τώρα, είναι και οι ρυθμίσεις κτλ κτλ κτλ, αλλά η ST30 μου έδειξε εικόνα που δεν περίμενα να δω από πλάσμα μέσα σε τόσο φως. Προφανώς η Πανασόνικ έχει κάνει φοβερή δουλειά φέτος. Το κακό όμως ήταν ότι ο πωλητής ήταν λίγο άσχετος και δε με βοήθησε καθόλου. Στην αρχή ούτε καν ήξερε τι πλάσμα έχει και τι χαρακτηριστικά έχει το κάθε μοντέλο, και όταν τις βρήκε, άρχισε να μου εξηγεί τι είναι το HD και το 3D (ντρεπόμουν να τον διακόψω). Όταν μου τα εξήγησε, ξέμεινε και από γνώσεις και απλά τον ευχαρίστησα και έφυγε.

Από την άλλη, η Σάμυ είχε δικό της προσωπικό και το παλικάρι ήταν αρκετά επεξηγηματικός. Οπτικά η τηλεόραση δε συγκρινόταν με την Πανασόνικ και την είχε και στο δυναμικό ενώ είχε πιο πολύ flickering. Από την άλλη, όταν τόνισα τη διαφορά τους με την Πανασόνικ, μου είπε ότι είναι πιο σκοτεινή διότι η Σάμυ επιτυγχάνει καλύτερο μαύρο. Σίγουρα λοιπόν χάνει σε θέμα εικόνας, στα υπόλοιπα εξτρά καλούδια η μάχη είναι ίση όπως και στην εξωτερική εμφάνιση, ενώ η Πανασόνικ χάνει πόντους λόγο προβληματικών πάνελ. Αν δεν υπήρχαν αυτά τα θέματα, δε θα το συζητούσα καν.

Απο τον Κωτσοβολο... Που αλλου τετοια εξυπηρετηση...Και με προκαταβολη για την υψηλη ποιοτητα υπηρεσιων!
Το θεμα ειναι οτι εχω δωσει προκαταβολη και δεν ξερω τι γινεται σε τετοια περιπτωση.
Αnyway οι ανθρωποι ειναι μουλαρια περασε σχεδον ενας μηνας και αν δεν ειχα παρει εγω τηλεφωνο ακομα θα περιμενα...
Θα ψαχτω μηπως βρω αλλου στην 55st50 σε λογικο χρονο παραδοσης και σε αντιστοιχη τιμη.
Υπαρχει και η επιλογη τηw hx850 αλλα την εχω δει ελαχιστα. Την st ειδα η st μου αρεσε.

Με την προκαταβολή που λες όντως αλλάζει το θέμα..

Αυτά είναι τα δύσκολα. Κοίτα, σήμερα στον Κωτσόβολο στο αεροδρόμιο που πήγα, είχε και τις δύο. Η ST30 φαινόταν από μακριά σαν LED. Δεν περίμενα τέτοια εικόνα σε Plasma μέσα σε μαγαζί. Η προηγούμενη πανασόνικ που είχα δει ήταν η GT30 σε δύο μαγαζιά, και μου φάνηκε κατώτερη. Θα μου πεις τώρα, είναι και οι ρυθμίσεις κτλ κτλ κτλ, αλλά η ST30 μου έδειξε εικόνα που δεν περίμενα να δω από πλάσμα μέσα σε τόσο φως. Προφανώς η Πανασόνικ έχει κάνει φοβερή δουλειά φέτος. Το κακό όμως ήταν ότι ο πωλητής ήταν λίγο άσχετος και δε με βοήθησε καθόλου. Στην αρχή ούτε καν ήξερε τι πλάσμα έχει και τι χαρακτηριστικά έχει το κάθε μοντέλο, και όταν τις βρήκε, άρχισε να μου εξηγεί τι είναι το HD και το 3D (ντρεπόμουν να τον διακόψω). Όταν μου τα εξήγησε, ξέμεινε και από γνώσεις και απλά τον ευχαρίστησα και έφυγε.

Από την άλλη, η Σάμυ είχε δικό της προσωπικό και το παλικάρι ήταν αρκετά επεξηγηματικός. Οπτικά η τηλεόραση δε συγκρινόταν με την Πανασόνικ και την είχε και στο δυναμικό ενώ είχε πιο πολύ flickering. Από την άλλη, όταν τόνισα τη διαφορά τους με την Πανασόνικ, μου είπε ότι είναι πιο σκοτεινή διότι η Σάμυ επιτυγχάνει καλύτερο μαύρο. Σίγουρα λοιπόν χάνει σε θέμα εικόνας, στα υπόλοιπα εξτρά καλούδια η μάχη είναι ίση όπως και στην εξωτερική εμφάνιση, ενώ η Πανασόνικ χάνει πόντους λόγο προβληματικών πάνελ. Αν δεν υπήρχαν αυτά τα θέματα, δε θα το συζητούσα καν.

Μπερδεύτηκα.. την ST30 είδες ή την ST50;

Carrion, σ'ευχαριστώ για την απαντήση σου. Να έχω διαβάσει για όλα αυτά που πρέπει να προσέξω και επειδή μένω μόνος και θα την λειτουργώ κυρίως εγώ, δεν έχω πρόβλημα να είμαι λιγάκι παραπάνω προσεχτικός.

Απλά δεν καταλαβαίνω τι εννοείται με τα "προβληματικά πάνελ της Panasonic", αυτα δηλαδή που βγάζουν γραμμές σε αγώνες ή γενικά αναφέρεστε σε παλαιότερα μοντέλα; Να ρισκάρω μια τέτοια αγορά; και αν βγεί προβληματικό πάνελ; στην Ελλάδα συνηθίζεται να μην υπάρχει after sales γενικά, μόλις πάρουν τα λεφτά, αντίιιοςς. Από την Panasonic δεν έχω εμπειρία, αλλά το after sales της LG πχ, καλύτερα να μην σου τύχει. Οπότε τι να κάνω μια superwow tv που δεν έχει υποστήριξη μετά, δώρο άδωρον!

Με την προκαταβολή που λες όντως αλλάζει το θέμα..

Μπερδεύτηκα.. την ST30 είδες ή την ST50;

Και γω τα μπέρδεψα με τις ονομασίες. Σήμερα είδα την ST50, την φετινή, η οποία με εντυπωσίασε. Προηγούμενες μέρες είχα δει την GT30 (η GT50 ξεφεύγει από το budget μου). Σόρρυ για το μπέρδεμα. Αυτό δηλαδή που καταλλήγω είναι ότι είτε πάω για ST50 ξέροντας ότι θα πάρω την κορυφή, είτε για την 6500 ξέροντας ότι θα πάρω κάτι κατώτερο αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ απροβλημάτιστο.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma ST50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

......... είτε για την 6500 ξέροντας ότι θα πάρω κάτι κατώτερο αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ απροβλημάτιστο.
:stoned:

Στην ζωη αγαπητε 'σιγουρα' ειναι μονο δυο πραγματα: η εφορια και ο θανατος......

Και γω τα μπέρδεψα με τις ονομασίες. Σήμερα είδα την ST50, την φετινή, η οποία με εντυπωσίασε. Προηγούμενες μέρες είχα δει την GT30 (η GT50 ξεφεύγει από το budget μου). Σόρρυ για το μπέρδεμα. Αυτό δηλαδή που καταλλήγω είναι ότι είτε πάω για ST50 ξέροντας ότι θα πάρω την κορυφή, είτε για την 6500 ξέροντας ότι θα πάρω κάτι κατώτερο αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ απροβλημάτιστο.

Carrion, σ'ευχαριστώ για την απαντήση σου. Να έχω διαβάσει για όλα αυτά που πρέπει να προσέξω και επειδή μένω μόνος και θα την λειτουργώ κυρίως εγώ, δεν έχω πρόβλημα να είμαι λιγάκι παραπάνω προσεχτικός.

Απλά δεν καταλαβαίνω τι εννοείται με τα "προβληματικά πάνελ της Panasonic", αυτα δηλαδή που βγάζουν γραμμές σε αγώνες ή γενικά αναφέρεστε σε παλαιότερα μοντέλα; Να ρισκάρω μια τέτοια αγορά; και αν βγεί προβληματικό πάνελ; στην Ελλάδα συνηθίζεται να μην υπάρχει after sales γενικά, μόλις πάρουν τα λεφτά, αντίιιοςς. Από την Panasonic δεν έχω εμπειρία, αλλά το after sales της LG πχ, καλύτερα να μην σου τύχει. Οπότε τι να κάνω μια superwow tv που δεν έχει υποστήριξη μετά, δώρο άδωρον!

Τα αρκετά κρούσματα με ανομοιομορφίες στην εικόνα είναι λογικό να βάζουν το παραπάνω δίλημμα. Οι γνώμες για το support της Intertech ποικίλουν όπως αντίστοιχα και οι συμπεριφορές που διαβάζω εδώ ότι δείχνει. Σε άλλον έκανε αλλαγή 3 πάνελ αναγνωρίζοντας πρόβλημα, σε άλλον το παίξανε "Κινέζοι" στην αρχή..
Εγώ το ρίσκαρα έχοντας ήδη διαβάσει για κρούσματα του DSE στο VT μοντέλο. Τελικά και τους αγώνες μου βλέπω απροβλημάτιστα, και τις ταινίες μου κτλ(φτου φτου μη ματιάσει!). Εδώ με έβριζε η γυναίκα όταν πλέον είχα κολλήσει την μούρη μου πάνω στην tv ψάχνοντας για ελαττώματα, λέγοντάς μου "ξεκόλλα!! μια χαρά είναι!"

Όποια tv και να διαλέξεις όμως, θα σου έλεγα να σκεφτείς την επέκταση εγγύησης.

:stoned:

Στην ζωη αγαπητε 'σιγουρα' ειναι μονο δυο πραγματα: η εφορια και ο θανατος......

:grinning-smiley-043

Η σειρά δεν είναι τυχαία φαντάζομαι... με αύξουσα σειρά σε κόστος!!

Last edited by a moderator:
Άρα μια επέκταση εγγύηση και δαγκωτό για ST50..Για gaming λογικά δεν θα έχω πρόβληματα,ε; δεν είμαι ο τύπος που την θέλει για games, αλλά άμα ξέρω ότι θα παίξω το silent hill 3D ε θα υπάρχει ένας μήνας που θα το λιώσω λίγο.

εχω λιωσει το pro κ το nba k12 κ δεν υπαρχει κανενα π`ροβλημα ουτε ουρεσ ουτε ειδωλα ουτε τιποτα που το συνατασ σε αλλεσ τηλεορασεισ

καλημέρα, ευχαριστώ miltosdoxa, από βδομάδα θα πάω να την πάρω, ελπίζω να παιχτεί κανά παζάρι με την τιμή, γιατί είδα και ένα post στο φόρουμ ότι κάποιος την αγόρασε λίγο φθηνότερα από την τιμή που έλεγε το κατάστημα στο ίντερνετ.

πριν ενα μηνα την πηρα 780 απο κωτσοβολο κ παρολο που ειχα γνωστο κ πηρα κ μια samsung 6000 pou την ειχαν προσφορα στα 500 δεν κανανε ουτε ενα δωρο αλλα ουτε κ κοψανε κατι.....παρεπιπτοντωσ ναι ενταξει πολη καλη κ η σαμυ αλλα καμια σχεση με πανασονικ κ ειδικα στα games

780 την 46αρα; εγώ πάω για 50άρα και αν μου ρίξουν την τιμή μπορεί να πάρω την 55άρα ή αλλιώς έστω κανα γυαλάκι 3D γιατί είδα οτι οι τιμές στα panasonic είναι τσιμπιμένες λιγάκι..

Ευτυχής και πολύ χαρούμενος , νέος κάτοχος της 55''άρας.

Η τηλεόραση δεν παίζεται και είναι άστρωτη ακομα.

Εχω πάθει την πλάκα μου

Είχα μείνει με την 42''άρα LCD LG (της αδελφής μου)από αρχές Νοεμβρίου,όταν κάηκε η παληά μου 55άρα sony οπίσθιας προβολής.Για επισκευή μου ζητούσαν πάνω από 1000 ευρώ και φυσικά κατέληξε στην ανακύκλωση.

Πρόσφατα αξιώθηκα (καθότι άνεργος) να μαζέψω το ποσό για αυτ'ην την 55άρα.

Το ξέρω οτι είμαι υποκειμενικός αλλά αυτή η τηλεοραση μου έχει κλέψει την καρδιά και τα μάτια.

Αξια η αγορά της !!!!:firstprize:

Εντυπώσεις πιό ώριμες εν ευθέτω χρόνω.

Καλόστρωτη και καλοθέατη, Δημήτρη !!! :ernaehrung004:

Αναμένουμε και φωτογραφικό ρεπορτάζ... :D

Σας ευχαριστώ όλους και σας αγαπάω ,γιατί χάριν αυτής της Κατηγορίας,των μελών της και των Διαχειριστών της,ξεστραβωνόμουν τόσο καιρό περιμένοντας αλλά και μαθαίνοντας.

Να είστε όλοι καλά...

Καλησπέρα σε όλους.
Μετά απο αρκετές ωρες ίσως 200 εξακολουθώ να πιστεύω ότι έκανα μια πού καλή αγορά.
Την τλεόραση ως τώρα την πρόσεξα όσο αναφορά το θέμα στρωσίματος. Φυσικά έπεαιξα ταινίες με υπότιτλους κλπ.
Την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον σκέφτεται να την αγοράσε.
Πρόσφατα λοιπόν συνέβει κάτι που νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα αλλά τελικά επικοινωνόντας με την Ιντερτεκ μου ήπαν ότι ήταν από τις ρυθμίσεις του μενου.
Δηλαδή κάποια στιγμη μου εμφάνισε στην πάνω γραμμή την οριζόντια ´´ασπρες παύλες οι οποίες έρχονταν και εφευγαν με την αλλαγή της διαστασης (aspect)
Μου είπαν ´λοιπόν να βάλω 16:9 και το overscan on.

¨οταν μ´´ιλησα με τη εξυπηρέτηση πελατών με ρώτησαν από πήρα την τηλ. τους απάντησα Κωτσόβολο.
Μου είπαν λοιπόν αν είχα κάνει επέκταση θθα έπρεπε να πάρω τον Κωτσόβολο.
Απ´ότι κατάλαβα λοιπόν ευτηχώς που δεν είχα κάνει.
Με εξυπηρέτησαν άμεσα από τη εταιρία που μάλλον σε διαφορετική περίπτωση θα υπήρχε ενα μπαλάκι που θα το πέταγε ο ένας στον άλλο και διαπίστωσα ότι έαν χαλάσει η τηλεόραση τοτε η PAnasonic στέλνει Courier και την παραλαμβάνουν και στην επιστρέφουν χωρίς να επιβαρύνεσε την μεταφορά της για τα 2 χρόνια εγγύησης.
Κάτι που στο Κωτσόβολο το πούλαγαν σαν υπηρεσία στο πακέτο (πως θα μεταφέρει την 50αρα στο σέρβις).
Anyway όλα αυτά τα λέω γιατί πστεύω ότι επέκταση εγγύησης ίσως δεβν έχει οριμάσει καλά ακόμα και θα ´´ηθελε περισσότερη σκέψη.

Επίσηης θέλω να αναφέρω ότι η Ιντερτεκ μου διαβεβαίωσε ότι τα panel 14ης γεννιάς δεν χρειάζωντε στρώσιμο αλλά λίγο προσοχή στο Gaming.

Και τέλος μπορείτε να μου πείτε ποιες νομίζετε ότι είναι οι καλύτερες τιμές εικόνας-ρυθμισεις?

Εχαριστώ ελπίζω να μην σας κούρασα

Eπιτελους μπορω να δηλωσω και γω κατοχος της 50st50!
Παρελαβα σημερα! Εντυπωσεις θα αναφερω μετα απο καποιο καιρο για να μην γραφω αρλουμπες τωρα.
Μονο για το hot θεμα των γραμμων να αναφερω οτι εχω 2 με 3 αχνες καθετες γραμμες στο μεσο και αριστερα της τηλεορασης που φαινονται μονο σε ποδοσφαιρο και γκρι slides...
Aπο το ελαχιστο ποδοσφαιρο που προλαβα να παρακολουθησω μπορω να πω οτι προς το παρον δεν με ενοχλουν ιδιαιτερα...
Περισσοτερα με την χρηση..

Υ.Γ ΜΑΚΡΙΑ απο Κωτσοβολο! Περασα τα πανδεινα!!