Panasonic Plasma ST50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τόσο μεγάλη διαφορά; Σε τι; Χρώμα, μαύρο;

φιλε μου η διαφορα ηταν εμφανης στην φωτεινοτητα στην ζωντανια των χρωματων και επειδη δεν ειμαι και ειδημων είχα μαζί μου ενα φιλο φωτογραφο και καταλήξαμε στην εικονα της ST50 .

Φιλε please τσεκαρε αν υπαρχει καθετη μπαρα αχνή στην δεξια πλευρα, ειδικα σε μονοχρωμα light χρώματα και σε αγωνες ποδοσφαιρου οπου η καμερα κινειται δεξια αριστερα...

TI ENNOEIS? ΠΟΣΟ ΦΑΡΔΙΑ ? ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙς ΕΙΚΟΝΕς? ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΒΛΕΠΩ . ΠΕΡΙΠΟΥ 4 ΕΚ ΟΧΙ ΤΕΡΜΑ ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΞΙΑ .

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΡΩΣΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΟΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΑ ΜΕΙΩΣΑ ΟΛΑ . ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ yOUTUBE SE HD ΕΚΑΝΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ Η ΕΙΚΟΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ?
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ FACEBOOK APO ΤΟΝ BROWSER ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ FACEBOOK πΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΧΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 100 ΩΡΕΣ Ή ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ BLURAY ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δειχνει η τηλεόραση κάτι στατικό (πχ. λογότυπα από κανάλια)? Αν όχι τότε δεν χρειάζεται να μειώσεις τίποτα , βάλε την εικόνα στο "κανονικό" η το "cinema".

Μια ταινία bluray βεβαίως και μπορείς να δεις. Όχι όμως να βάλεις τρεις ταινίες στο καπάκι.

Αν θέλεις κατέβασε και κάποιο από αυτά και βάλε το σε usb και παίζε το από τον media player της τηλεόρασης σε repeat είτε το βράδυ είτε σε ώρες που δεν βλέπεις τηλεόραση...

http://www.avclub.gr/forum/downloads.php?do=file&id=92

http://www.avclub.gr/forum/downloads.php?do=file&id=94

Last edited:
Re: Απάντηση: Panasonic Plasma ST50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλησπερα απο μενα στον υπεροχο κοσμο της μεγαλυτερης εταιρειας καταναλωτικων προιοντων(και οχι μονο!) στον κοσμο..της ιαπωνικης PANASONIC!!! ειμαι νεο μελος και χαιρομαι ειλιρινα που ειμαι μαζι σας για να ανταλλασουμε αποψεις για τις τεχνολογικα επιτευγματα της αγαπημενης μας εταιρειας. διαλεξα αυτο το φορουμ για αρχικο ποστ γιατι μολις αγορασα απο κοτσοβολο την ΥΠΕΡΟΧΗ ST50 50 inch και πραγματικα ενιωσα αυτο που γραφουν ολα τα φορουμ και ολα τα περιοδικα(και οταν λεμε ολα εννοουμε ΟΛΑ) -δηλαδη jaw drop!!!!
A Ψ Ο Γ Η... φυσικα αυτο οφειλεται σε δυο προφανεις λογους..πρωτπν στο οτι ειναι δημιουργημα της panasonic και δευτερον στο οτι ειναι PLASMA (για οσους εχουν ξεπερασει την παιδικη ηλικια της ενασχολησης με LEDακια!!)

καλησπερα σας και καλως σας βρισκω

Καλορίζικη φίλε και καλές θεάσεις. Να ξέρεις ότι μόλις στρώσει, θα έχεις ακόμα καλύτερη εικόνα. :firstprize:

καλησπερα απο μενα στον υπεροχο κοσμο της μεγαλυτερης εταιρειας καταναλωτικων προιοντων(και οχι μονο!) στον κοσμο..της ιαπωνικης PANASONIC!!! ειμαι νεο μελος και χαιρομαι ειλιρινα που ειμαι μαζι σας για να ανταλλασουμε αποψεις για τις τεχνολογικα επιτευγματα της αγαπημενης μας εταιρειας. διαλεξα αυτο το φορουμ για αρχικο ποστ γιατι μολις αγορασα απο κοτσοβολο την ΥΠΕΡΟΧΗ ST50 50 inch και πραγματικα ενιωσα αυτο που γραφουν ολα τα φορουμ και ολα τα περιοδικα(και οταν λεμε ολα εννοουμε ΟΛΑ) -δηλαδη jaw drop!!!!
A Ψ Ο Γ Η... φυσικα αυτο οφειλεται σε δυο προφανεις λογους..πρωτπν στο οτι ειναι δημιουργημα της panasonic και δευτερον στο οτι ειναι PLASMA (για οσους εχουν ξεπερασει την παιδικη ηλικια της ενασχολησης με LEDακια!!)

Αν και είσαι λίγο υπερβολικός καλή αγορά έκανες.
Το ότι είναι panasonic δε σημαίνει ότι είναι και τέλεια.
Όλοι και όλες έχουν θέματα σε κάθε εταιρία.

Καλορίζικη και να την ευχαριστηθείς. Εύχομαι να είναι απροβλημάτιστο το panel σου, για να μην πάει τσάμπα τόσος ενθουσιασμός.
Απλά σαν φιλική συμβουλή, μη γίνει ο ενθουσιασμός, φανμποισμός, γιατί μετά εθελοτυφλούμε σε πράγματα που σαν καταναλωτές δεν θα έπρεπε.

Και εγώ είμαι νέος κάτοχος st50 τηλεόρασης, και απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Μάλιστα χθες ήταν ο πρώτος αγώνας του euro που είδα σε αυτήν, από την ERTHD, και το υπερευχαριστήθηκα!!

Καλορίζικη και να την ευχαριστηθείς. Εύχομαι να είναι απροβλημάτιστο το panel σου, για να μην πάει τσάμπα τόσος ενθουσιασμός.
Απλά σαν φιλική συμβουλή, μη γίνει ο ενθουσιασμός, φανμποισμός, γιατί μετά εθελοτυφλούμε σε πράγματα που σαν καταναλωτές δεν θα έπρεπε.

Και εγώ είμαι νέος κάτοχος st50 τηλεόρασης, και απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Μάλιστα χθες ήταν ο πρώτος αγώνας του euro που είδα σε αυτήν, από την ERTHD, και το υπερευχαριστήθηκα!!
Ερώτηση.
Τα πάνελ που έρχονται Ελλάδα, είναι όλα κατασκευασμένα Τσεχία, ή παίζει και japan?

οι τηλέοράσεις που έρχονται ελλάδα εχουν πάνελ κατασκευασμένα στην ιαπωνία και συναρμολογούνται στην τσεχία.

Και θελουν να μου πουν οτι αυτοι που το τσεκαρουν στο τελος του βιντεο δεν βλεπουν καθετες μπαρες κλπ και προχωρανε κανονικα στο κλεισιμο των πανελ σε κουτια; Ωραιος ελεγχος γινεται στην panny...

Ε καλα τωρα τι περίμενες απο διαφημιστικό σποτακι;
Κατα τα αλλα κακαλί μαλία έλεγχο κάνουν.
Εδω στην δικη μου στραβοβίδωσαν το πισω μερος και κανεις απο αυτους που κάνουν τον ελεγχο δεν το ειδε.
Ειναι δυνατον;;
Με το που ξεσκέπασα την τηλεοραση από την κουτα το πρωτο που μου εκανε εντύπωση ηταν η καμπύλη στο πισω μερος τοσο που στην αρχη υπέθεσα πως ισως ετσι να ειναι το σχεδιο της κανονικά.

vt3.jpg

Πως γινετε να εχουν μοντάρει χιλιάδες τηλεοράσεις και να μην τους χτυπάει στο ματι το στραβοκούμπωμα της πλάτης..;

Και τοτε αφου το ξερεις βρε Yperion τοτε ποιος ο λογος της παράθεσης του συγκεκριμένου βιντεο ( του ιδανικού βιντεο) την στιγμη μάλιστα που εχουν γραφει τον τελευταίο καιρο ( από χρηστές όχι reviewer ) τοσα αρνητικά σχολια για τον ποιοτικό έλεγχο της panasonic…;

Επειδή ρώτησε ο φίλος που φτιάχνονται οι Panasonic είπα να του βάλω το video με το εργοστάσιο κατασκευής πάνελ στο Amagasaki.:D

Και θελουν να μου πουν οτι αυτοι που το τσεκαρουν στο τελος του βιντεο δεν βλεπουν καθετες μπαρες κλπ και προχωρανε κανονικα στο κλεισιμο των πανελ σε κουτια; Ωραιος ελεγχος γινεται στην panny...

Aν το vertical banding οφείλεται στο προστατευτικό φίλτρο με τις αντι-ανακλαστικές επιστρώσεις, τότε δεν είναι δυνατόν να διαπιστωθεί στο εργοστάσιο κατασκευής των πάνελ. Η τοποθέτηση του φίλτρου πάνω στο πάνελ, γίνεται κατά την συναρμολόγηση των τηλεοράσεων στο εργοστάσιο της Τσεχίας, για τα κομμάτια που πωλούνται στην Ευρώπη... Άραγε που να κατασκευάζονται τα εν λόγω φίλτρα; :chinscratch:

Καλημέρα, είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος της συγκεκριμένης τηλεόρασης ...
Σκέφτομαι να αγοράσω ένα ζευγάρι TY-ER3D4ME 3D Active Glasses (συμβατά με τα μοντέλα 2012), τα έχει κανένας ? εντυπώσεις ? αξίζει η αγορά ?