Τόσο μεγάλη διαφορά; Σε τι; Χρώμα, μαύρο;
φιλε μου η διαφορα ηταν εμφανης στην φωτεινοτητα στην ζωντανια των χρωματων και επειδη δεν ειμαι και ειδημων είχα μαζί μου ενα φιλο φωτογραφο και καταλήξαμε στην εικονα της ST50 .
Τόσο μεγάλη διαφορά; Σε τι; Χρώμα, μαύρο;
Φιλε please τσεκαρε αν υπαρχει καθετη μπαρα αχνή στην δεξια πλευρα, ειδικα σε μονοχρωμα light χρώματα και σε αγωνες ποδοσφαιρου οπου η καμερα κινειται δεξια αριστερα...
καλησπερα απο μενα στον υπεροχο κοσμο της μεγαλυτερης εταιρειας καταναλωτικων προιοντων(και οχι μονο!) στον κοσμο..της ιαπωνικης PANASONIC!!! ειμαι νεο μελος και χαιρομαι ειλιρινα που ειμαι μαζι σας για να ανταλλασουμε αποψεις για τις τεχνολογικα επιτευγματα της αγαπημενης μας εταιρειας. διαλεξα αυτο το φορουμ για αρχικο ποστ γιατι μολις αγορασα απο κοτσοβολο την ΥΠΕΡΟΧΗ ST50 50 inch και πραγματικα ενιωσα αυτο που γραφουν ολα τα φορουμ και ολα τα περιοδικα(και οταν λεμε ολα εννοουμε ΟΛΑ) -δηλαδη jaw drop!!!!
A Ψ Ο Γ Η... φυσικα αυτο οφειλεται σε δυο προφανεις λογους..πρωτπν στο οτι ειναι δημιουργημα της panasonic και δευτερον στο οτι ειναι PLASMA (για οσους εχουν ξεπερασει την παιδικη ηλικια της ενασχολησης με LEDακια!!)
καλησπερα σας και καλως σας βρισκω
καλησπερα απο μενα στον υπεροχο κοσμο της μεγαλυτερης εταιρειας καταναλωτικων προιοντων(και οχι μονο!) στον κοσμο..της ιαπωνικης PANASONIC!!! ειμαι νεο μελος και χαιρομαι ειλιρινα που ειμαι μαζι σας για να ανταλλασουμε αποψεις για τις τεχνολογικα επιτευγματα της αγαπημενης μας εταιρειας. διαλεξα αυτο το φορουμ για αρχικο ποστ γιατι μολις αγορασα απο κοτσοβολο την ΥΠΕΡΟΧΗ ST50 50 inch και πραγματικα ενιωσα αυτο που γραφουν ολα τα φορουμ και ολα τα περιοδικα(και οταν λεμε ολα εννοουμε ΟΛΑ) -δηλαδη jaw drop!!!!
A Ψ Ο Γ Η... φυσικα αυτο οφειλεται σε δυο προφανεις λογους..πρωτπν στο οτι ειναι δημιουργημα της panasonic και δευτερον στο οτι ειναι PLASMA (για οσους εχουν ξεπερασει την παιδικη ηλικια της ενασχολησης με LEDακια!!)
καλησπερα σας και καλως σας βρισκω
Ερώτηση.Καλορίζικη και να την ευχαριστηθείς. Εύχομαι να είναι απροβλημάτιστο το panel σου, για να μην πάει τσάμπα τόσος ενθουσιασμός.
Απλά σαν φιλική συμβουλή, μη γίνει ο ενθουσιασμός, φανμποισμός, γιατί μετά εθελοτυφλούμε σε πράγματα που σαν καταναλωτές δεν θα έπρεπε.
Και εγώ είμαι νέος κάτοχος st50 τηλεόρασης, και απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Μάλιστα χθες ήταν ο πρώτος αγώνας του euro που είδα σε αυτήν, από την ERTHD, και το υπερευχαριστήθηκα!!
Και θελουν να μου πουν οτι αυτοι που το τσεκαρουν στο τελος του βιντεο δεν βλεπουν καθετες μπαρες κλπ και προχωρανε κανονικα στο κλεισιμο των πανελ σε κουτια; Ωραιος ελεγχος γινεται στην panny...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.