Panasonic Plasma ST50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα, είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος της συγκεκριμένης τηλεόρασης ...
Σκέφτομαι να αγοράσω ένα ζευγάρι TY-ER3D4ME 3D Active Glasses (συμβατά με τα μοντέλα 2012), τα έχει κανένας ? εντυπώσεις ? αξίζει η αγορά ?

Μεγιές και εύχομαι να την ευχαριστηθείς!

Ακριβώς στην ίδια φάση είμαι και εγώ. Κοιτούσα αυτά που λες, αλλά μετά έμαθα ότι κάνουν και τις Samsung τα SSG-P41002. Δεν έχω καταφέρει όμως να δοκιμάσω και τα 2 ζευγάρια ώστε να δω αν υπάρχουν διαφορές.

Σίγουρα τα samsung συμφέρουν από οικονομική άποψη...

Έχει κανείς καμιά γνώμη να βοηθήσει;

Αγαπητέ Carrion, έχεις δίκιο πρέπει να είναι συμβατά και σε πολύ χαμηλή τιμή ... μια σκέψη μόνο, είναι μοντέλο 2011 σημαίνει κάτι ? Ξέρεις αν άλλαξε η τεχνολογία στα γυαλιά ? Επίσης είναι και αυτά blutooth?

Αν έχει αλλάξει κάτι στην τεχνολογία από πέρυσι δεν το γνωρίζω.
Στα τεχνικά τους χαρακτηριστικά γράφουν ότι είναι bluetooth.
Πέρα από την τιμή τους, που είναι ένα θετικό, μου φαίνονται πιο ελαφριά από τα γυαλιά της panasonic. Ειδικά για εμάς που φοράμε και γυαλιά στραβομάρας...

Καλημέρα, είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος της συγκεκριμένης τηλεόρασης ...
Σκέφτομαι να αγοράσω ένα ζευγάρι TY-ER3D4ME 3D Active Glasses (συμβατά με τα μοντέλα 2012), τα έχει κανένας ? εντυπώσεις ? αξίζει η αγορά ?

Φιλε κανε ενα τσεκ σε ποδοσφαιρικο αγωνα αν φαινεται καθετη γραμμη στα δεξια της οθονης. Ευχαριστω

Δεν είδα κάτι, χτες που έβλεπα τον αγώνα Αγγλία - Γαλλία ... μετά από πόση ώρα εμφανίζεται ? Σε τι ρυθμίσεις έχεις την οθόνη ?

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma ST50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φωτό σε συνθήκες ημέρας;

Τώρα έπεσες σε δεινό φωτογράφο…

Sorry είναι από κινητό.
Την ανεβάζω περισσότερο για να φανεί ότι έχει δίπλα παράθυρα, όπως επίσης και μπαλκονόπορτα απέναντι, αλλά δεν μασάει.

IMG_0238.jpg

Last edited:
Δεν είδα κάτι, χτες που έβλεπα τον αγώνα Αγγλία - Γαλλία ... μετά από πόση ώρα εμφανίζεται ? Σε τι ρυθμίσεις έχεις την οθόνη ?

Κατευθειαν φαινεται και σε οποιαδηποτε ρυθμιση

Στο κανονικο και στο δυναμικο προφιλ δυσκολα το βλεπεις και φυσικα αν υπαρχει και δεν το εχεις δει το προβλημα με το που το δεις τοτε δεν ξεκολλαει το ματι σου απο κει.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma ST50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κάτι ακόμα σχετικά με το SSG-P41000, είναι σίγουρα συμβατό με την ST50 ? Που μπορώ να επιβεβαιώσω την συμβατότητα ? Σκέφτομαι να πάρω ένα τεμάχιο (στα 19 ευρώ) και να τα δοκιμάσω ... όταν τα επίσημα γυαλιά της Πανασονικ είναι πανάκριβα ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma ST50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τώρα έπεσες σε δεινό φωτογράφο…

Sorry είναι από κινητό.
Την ανεβάζω περισσότερο για να φανεί ότι έχει δίπλα παράθυρα, όπως επίσης και μπαλκονόπορτα απέναντι, αλλά δεν μασάει.

View attachment 80440
ελπιζω η εκπομπη του Σκαΐ να μην ειναι προφητικη και δεις την πρωτη γραμμη καθετα δεξια......:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma ST50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ελπιζω η εκπομπη του Σκαΐ να μην ειναι προφητικη και δεις την πρωτη γραμμη καθετα δεξια......:flipout::flipout::flipout:

Και εγώ ελπίζω να μην βγεις προφητικός.
Πάντως μέχρι τώρα, και μετά από αρκετούς αγώνες euro, δεν έχω δει τίποτα.

Εφοσον δεν την ειδες απο την αρχη δεν εχεις προβλημα. Εισαι καθαρος απο δεξια καθετη γραμμη...

Μεγιές και εύχομαι να την ευχαριστηθείς!

Ακριβώς στην ίδια φάση είμαι και εγώ. Κοιτούσα αυτά που λες, αλλά μετά έμαθα ότι κάνουν και τις Samsung τα SSG-P41002. Δεν έχω καταφέρει όμως να δοκιμάσω και τα 2 ζευγάρια ώστε να δω αν υπάρχουν διαφορές.

Σίγουρα τα samsung συμφέρουν από οικονομική άποψη...

Έχει κανείς καμιά γνώμη να βοηθήσει;
-------------------------------------------------------------------------
Αγαπητέ Carrion, σίγουρα τα SSG-P41002 είναι συμβατά με την ST50 ? Από που βρήκες την πληροφορία αυτή ? Σκέφτομαι να αγοράσω σήμερα το SSG-P4100 ..

Με πωλητές που το είχα συζητήσει από 2 διαφορετικά καταστήματα μου έλεγαν ότι είναι συμβατά. Κάπου το είχα διαβάσει και στο νετ αλλά δεν βρίσκω το link τώρα.
Σε κάθε περίπτωση θα σου έλεγα αν έχεις την δυνατότητα να δοκιμάσεις τα γυαλιά σε κάποιο κατάστημα, σε συνδυασμό με panasonic σειράς 50.

Αυτό έχω σκοπό να κάνω και εγώ απλά δεν έχω βρει χρόνο αυτές τις μέρες και δεν προλαβαίνω τα μαγαζιά ανοικτά :computer:

Το δοκίμασα χτες, μ' ένα άλλο μοντέλο, το SSG3050GB. Με απογοήτευσε, καταρχάς δεν εμφάνιζε ένδειξη ότι το αναγνωρίζει, αν και σε 3d περιεχόμενο (2d-> 3d) δούλευε. Σ' αντίστοιχη πλασμα τηλεόραση της samsung, δούλευε καλύτερα ... Τώρα για το SSG-P41002, δεν το είχανε διαθέσιμο για να το δοκιμάσω στην ST50 ... Πάντως ίσως σε υλικό 3d source (p.x blueray) και όχι μετατροπής από 2d, ίσως να έχει θεαματικά αποτελέσματα, εγώ δεν το ξέρω αυτό όμως ....
Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι τα γυαλιά της panasonic θα δουλεύουνε καλύτερα (στα 79 ευρώ που είναι ... προτιμώ να πάω 7 φορές στον κινηματογράφο και να δω 3d υλικό) .... βάσει λινκς που διάβασα σε ξένα σιτες ...

Ρώτησα στο θέμα της GT50, να ρωτήσω κι εδώ για να κάνω σύγκριση:
Μήπως μέτρησε κάποιος κατανάλωση ενέργειας;

Δεν είναι δύσκολο: βάζεις ένα μετρητή των 20- 30 στην πρίζα όπου έχεις την τηλεόραση.

Η δική μου δυστυχώς παίζει μεταξύ 250-300 Watts

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma ST50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δυστυχώς δεν έχω τρόπο - γνώση να μετρήσω την κατανάλωση

Επισης εαν τοποθετησει ο ηλεκτρολογος σου ενα ψηφιακο αμπερομετρο γραμμης μεσα στον πινακα του σπιτιου μπορεις να δεις την καταναλωση ολων τως συσκευων του σπιτιου

Η V10E μου παιζει απο 350 εως 600 Watt