Panasonic Plasma ST50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα και από εμένα. Εδώ και 3 ημέρες κάτοχος της 42ST50. Μέχρι στιγμής πολύ ικανοποιημένος από την επιλογή μου. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα 3D, για το οποίο θα πρέπει πρώτα να αγοράσω τα κατάλληλα γυαλιά. Εντυπωσιασμένος με την ποιότητα εικόνας με HD περιεχόμενο και πολύ ευχαριστημένος με την σύνδεση στο τοπικό δίκτυο. Χωρίς να χρειαστεί καμμία επιπλέον ρύθμιση συνδέθηκε με το NAS, που έχω αποθηκευμένες κάποιες ταινίες. Βολικός και ο χειρισμός της από το κινητό.

To απογευμα εκτός απρόοπτου θα προβώ στην αγορα της ST50. Επειδη διαβασα καποια προβληματα στις φετινες pany τι πρεπει να τσεκαρω για να δω αν το πανελ δεν εχει αυτα τα προβληματα; καποιες ρυθμισεις για τις πρωτες ωρες λειτουργίας/στρωσίματος;

γνωριζει καποιος τον κωδικο για το service menu για να διαπιστώσω αν όντως δεν εχει ανοιχτεί το κουτί και τεθεί σε λειτουργία..

Thanks guys!

προορίζεται για τους γονείς μου που αν δεν τους το δειξω δεν νομίζω να το παρατηρούσουν.. εκτώς και αν ειναι ευκολα ανιχνεύσιμο σε σημειο να ενοχλεί ακομα και εναν απειρο χρηστη.. ειναι τοσο εντονο; μονο για banding κοιταζω ή εχει και τιποτα αλλο;

Thanks guys!

προορίζεται για τους γονείς μου που αν δεν τους το δειξω δεν νομίζω να το παρατηρούσουν.. εκτώς και αν ειναι ευκολα ανιχνεύσιμο σε σημειο να ενοχλεί ακομα και εναν απειρο χρηστη.. ειναι τοσο εντονο; μονο για banding κοιταζω ή εχει και τιποτα αλλο;

...

...
Το βασικό είναι να τσεκάρεις για προβλήματα ανομοιομορφίας/κάθετων γραμμών. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα full field παττερνάκια του πράσινου και της κλίμακας του γκρι για αυτό (εστίασε περισσότερο την προσοχή σου στα 30% και 20% γκρι). Αν διαπιστώσεις κάποιο θέμα στα patterns, κατέβασε αυτό για να δεις αν είναι ορατό και σε κανονικό υλικό (μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την πρώτη σκηνή της ερήμου από το Star Wars Ep. IV, στα πλάνα που υπάρχει πανάρισμα της κάμερας, οι κάθετες γραμμές φαίνονται, αν υπάρχουν).
...

Καλημέρα σε όλους. Είμαι και εγώ εδώ και μερικές μέρες κάτοχος της πανεμορφης 50ST50, σε αντικατάσταση μιας Philips 32PFL9603.
Αν και βρίσκομαι στις 25 ώρες περίπου ομολογώ ότι η εικόνα και τα χρώματά της είναι υπέροχα και ρεαλιστικά και το μαύρο απίστευτο. Πως θα είναι δηλαδή μετά από 200 ώρες; Την έχω στο true cinema χωρίς να κάνω κάποιο ιδιαίτερο στρωσιμο ¨δεν αντεχα :-)¨. Τα λογότυπα εξαφανίζονται αμέσως χωρίς να αφήνουν κάποιο ίχνος, και το σημαντικότερο, ευτυχώς δεν έχω παρατηρήσει κάποια από τις γνωστές κάθετες γραμμές στις άκρες του πάνελ. Συνδέθηκε εύκολα στο wifi και στο δίκτυο μέσω Dlna. Και σε αυτό το σημείο χρειάζομαι λίγο την βοήθεια σας.. το player της TV παίζει MKV αρχεία μέσω Dlna (wifi) ή όχι; Βλέπει τα υπόλοιπα αρχεία αλλά δυστυχώς όχι τα MKV. Μέσω USB φυσικά τα παίζει κανονικά αλλά με ενδιαφέρει το dlna. Σας ευχαριστώ.

Τσεκάρεις για banding. Θα το δείς κυρίως σε αγώνα ποδοσφαίρου στο χορτάρι.

Για το στρώσιμο εδώ.

http://www.avclub.gr/forum/showthre...φορίες-για-το-στρώσιμο-των-τηλεοράσεων-Plasma

Για πρόσβαση στο service menu και ώρες λειτουργίας εδώ

http://www.avclub.gr/forum/showthre...-Eντυπώσεις-Σχόλια/page31?p=840916#post840916

με προσοχή.

Έχω φτάσει μέχρι το PTCT:00.00.00.00.00 εχωντασ το επιλεγμενο (κοκκινα γραμματα) πατώντας το mute όμως συνεχόμενα ή και μια φορα δεν εμφανίζει τίποτα... Μήπως για τις νέες σειρές st50 είναι κάποιο άλλο κουμπί;

το βρηκα...

Last edited:
Έχω φτάσει μέχρι το PTCT:00.00.00.00.00 εχωντασ το επιλεγμενο (κοκκινα γραμματα) πατώντας το mute όμως συνεχόμενα ή και μια φορα δεν εμφανίζει τίποτα... Μήπως για τις νέες σειρές st50 είναι κάποιο άλλο κουμπί;

πας δίπλα από το το ptct ........................ είναι ένα κενό κελί και εκεί πατάς το mute.

srv02bsm.jpg

Το time είναι οι ώρες και το count τα αναβοσβησίματα.

πας δίπλα από το το ptct ........................ είναι ένα κενό κελί και εκεί πατάς το mute.

srv02bsm.jpg

Το time είναι οι ώρες και το count τα αναβοσβησίματα.
thanks! μολις το ειχα βρει.. γραφει time:1.30 και count: 07 ειναι η ωρα μαλλον και οι φορες που την ειχαν ανοιχτει οι γονεις μου για να περασουν τα καναλια.
Παντως για οσους ενδιαφερονται η τιμη της ειναι 900Ε χωρις τα 3d γυαλια.. μπορει να ανοιγουν την συσκευασια για να τα αφαιρεσουν εκτος και αν απο το εργοαστασιο βγαινουν και st50 χωρις 3d γυαλια. Για τους γονεις μου το 3d ειναι τελειως αδιαφορο (οπως και για μενα) οποτε βγηκε και πιο οικονομικη.

Για τις πρωτες ωρες σε ποιο mode να την εχω.. κανονικη, cinena ή true cinema;

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma ST50 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

thanks! μολις το ειχα βρει.. γραφει time:1.30 και count: 07 ειναι η ωρα μαλλον και οι φορες που την ειχαν ανοιχτει οι γονεις μου για να περασουν τα καναλια.
Παντως για οσους ενδιαφερονται η τιμη της ειναι 900Ε χωρις τα 3d γυαλια.. μπορει να ανοιγουν την συσκευασια για να τα αφαιρεσουν εκτος και αν απο το εργοαστασιο βγαινουν και st50 χωρις 3d γυαλια. Για τους γονεις μου το 3d ειναι τελειως αδιαφορο (οπως και για μενα) οποτε βγηκε και πιο οικονομικη.

Για τις πρωτες ωρες σε ποιο mode να την εχω.. κανονικη, cinena ή true cinema;

900 ?
Ποσων ιντσων πηρες?
Μου ακουγεται πολυ καλη τιμη για την 50αρα και πολυ ακριβη για τη 42αρα.

Banding υπάρχει στα πατερνς στο γκρι 30% φαίνεται... Αλλα στο κλιπ ποδοσφαίρου δεν είναι εύκολα ανιχνεύσιμο.. Αν δεν στο δείξουν δεν το παρατηρεις..

ImageUploadedByTapatalk1354998512.974158.jpg
ImageUploadedByTapatalk1354998554.364865.jpg

ImageUploadedByTapatalk1354998643.558371.jpg
ImageUploadedByTapatalk1354998670.161814.jpg

Last edited by a moderator:
1) Υπαρχει καποιο τεστ για false countouring και dithering (και παραδειγμα με εικονα πως εμφανιζονται οταν υπαρχουν)...

2) Φιλος εχει την Sony HX850 με 2 ζευγάρια επαναφορτιζόμενα 3D γυαλιά Active Shutter (TDGBR250). Αν τα δανειστω, θα δουλεψουν με την ST50;

3) Σε περιπτωση που θελω να την επιστρεψω, μιλαω με κωτσοβολο ή με την αντιπροσωπεια; υπαρχει υποκαταστημα στη Θεσσαλονικη;

Γνωρίζει κανένας πως φεύγει αυτό το ενοχλητικό εφέ που κάνει με τα φώτα; στην αρχή νόμιζα ότι ήταν από την ταινία αλλά τελικά το δημιουργεί η τηλεόραση.

Attachments

• photo.jpg
    photo.jpg
    58.3 KB · Views: 158