Panasonic Plasma SΤ60 : Reviews - Εντυπώσεις, Σχόλια

Σε ευχαριστω για την ενημερωση Ionlab . Τροπος για να μεγενθυνουμε τους υποτιτλους δεν υπαρχει ?

Δεν έχω ψάξει γιατί εμενα μου αρέσουν μικροσκοπικοί. Αλλά νομίζω πως όχι.

Τελικά και η OU παρουσιάζει τα ίδια είδωλα στις ίδιες ακριβώς σκηνές. Το περίεργο είναι ότι σε άλλες ταινίες, Hugo, Escape from planet earth, The Great Gatsby όλα είναι όπως πρέπει και το crosstalk γίνεται ελαφρώς αντιληπτό σε αντικείμενα πολύ φωτεινά σε μαύρο/σκούρο φόντο.

Μόλις την παρήγγειλα από Πλαίσιο.
Η τελευταία συσκευασμένη,ζήτησα να δώ το κουτί ότι δεν εχει ξανά ανοικτεί.
Συνοδεύεται από ένα ζευγάρι γυαλιά,ποια,οικονομικά, προτείνετε να αγοράσω επιπλέον;
Τα panasonic κοστίζουν 69 ευρώ..

Τον βασιλιά, στους 3 μασκοφορους δεν πρέπει να τον βλέπουμε με ξανθά μαλλιά?
Αυτή η εμμονή στο κόκκινο έχει γίνει εκνευριστική. Απόχρωση, κορεσμός, luminance, αποκοπή, κλίμακα του γκρι όλα είναι offset.
Έχω σταματήσει να βλέπω ταινίες, και ασχολούμαι μόνο με τα settings.

Μόλις την παρήγγειλα από Πλαίσιο.
Η τελευταία συσκευασμένη,ζήτησα να δώ το κουτί ότι δεν εχει ξανά ανοικτεί.
Συνοδεύεται από ένα ζευγάρι γυαλιά,ποια,οικονομικά, προτείνετε να αγοράσω επιπλέον;
Τα panasonic κοστίζουν 69 ευρώ..

Kι εγω σημερα απο Πλαισιο την 55"...θεωρω οτι εκανα αντιστοιχα καλη επιλογη οπως πριν 3 χρονια με την PX80 που ηταν απιστευτο value for money οσον αφορα το λογο ποιοτητα εικονας/χρηματα.

Γυαλια αναφερει πιο πριν ενας φιλος τα 5100 της Samsung οτι ειναι ok.

Λιγο με ανησυχει ο babis3 αλλα ειμαι αισιοδοξος οτι θα τη βρει την ακρη...:ernaehrung004:

Kι εγω σημερα απο Πλαισιο την 55"...θεωρω οτι εκανα αντιστοιχα καλη επιλογη οπως πριν 3 χρονια με την PX80 που ηταν απιστευτο value for money οσον αφορα το λογο ποιοτητα εικονας/χρηματα.

Γυαλια αναφερει πιο πριν ενας φιλος τα 5100 της Samsung οτι ειναι ok.

Λιγο με ανησυχει ο babis3 αλλα ειμαι αισιοδοξος οτι θα τη βρει την ακρη...:ernaehrung004:
Καλά,και εγώ την 42PX80 έχω,απίστευτη τηλεόραση!
Δεν καταλαβαίνει ούτε από burn in ούτε από τίποτα...
Βλέπω καλωδιακά μέσω ote tv,ρώτησα στον ote της γειτονιάς μου και μου είπαν,off the record,ότι υπάρχει στην αγορά αποκωδικοποιητης για να παίζει και η καινούργια,μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;

Τον βασιλιά, στους 3 μασκοφορους δεν πρέπει να τον βλέπουμε με ξανθά μαλλιά?
Αυτή η εμμονή στο κόκκινο έχει γίνει εκνευριστική. Απόχρωση, κορεσμός, luminance, αποκοπή, κλίμακα του γκρι όλα είναι offset.
Έχω σταματήσει να βλέπω ταινίες, και ασχολούμαι μόνο με τα settings.

Δοκιμή με άλλο player έκανες; Αρκετές κάρτες γραφικών και προγράμματα αναπαραγωγής by default δίνουν σήμα κουκουρούκου στην έξοδό τους. Αν είσαι σε αυτή την περίπτωση, πιθανώς να αναζητείς λύση στο λάθος άκρο της αλυσίδας...

Εντυπώσεις παιδιά (greenking και yan73) υπάρχουν? Και αν θέλετε να πείτε, πόσο σας τις άφησε το πλαίσιο?

Σ'εμενα πρεοκυψε εκτακτο οικονομικο θεμα και την ακυρωσα μεχρι νεωτερας...:furious3:

Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω την τηλεόραση (έχω την 42px80-τρελά ευχαριστημένος απλά θέλω μεγαλύτερη),μήπως μπορεί κάποιος από τους κατόχους να μας πει τις εντυπώσεις του σχετικά με την ποιότητα της εικόνας σε τηλεοπτικό σήμα (βλέπω 50-50 nova -ταινίες)

Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω την τηλεόραση (έχω την 42px80-τρελά ευχαριστημένος απλά θέλω μεγαλύτερη),μήπως μπορεί κάποιος από τους κατόχους να μας πει τις εντυπώσεις του σχετικά με την ποιότητα της εικόνας σε τηλεοπτικό σήμα (βλέπω 50-50 nova -ταινίες)

Καλησπέρα φίλε μου, αρχικά θέλω να πω ότι και εγώ έχω την 42px80 και έκανα αναβάθμιση στην ST60. Ήμουν πολυ ευχαριστημένος απο την παλιά όπως ειναι και παρά πολυ ικανοποιημένος απο την ST60. Εχει πολυ καλη ποιότητα εικόνας για αυτα τα λευτα.. Στο θεμα του τηλεοπτικού σήματος εχει αρκετά ικανοποιητική εικόνα ( καλύτερη απο αρκετές led) αλλα εκει που ειναι η μέρα με την νύχτα ειναι οι ταινίες και το 3D.
Σου την προτείνω αν πας για αυτα τα λεφτα..

Σε ευχαριστω για την ενημερωση με βοηθησες πολυ, ψαχνομαι αυτον τον καιρο για αγορα τηλεορασης στις 55'' ,στην αρχη σκεφτηκα να παω σε led (6500 ή να περιμενω λιγο καιρο να πέσει η σαμ 7000), απο την άλλη είμαι τοσο ευχαριστημενος απο την πλασμα που σκεφτομαι οτι με την st60 θα ειναι ακομη καλυτερα τα πραγματα. Αυτο που με προβληματίζει λίγο είναι αν αξιζει να περιμενω μεχρι τις γιορτες για καλυτερη τιμή, μήπως όμως δεν την βρισκω πια; Γνώμες ;

Καλησπέρα,

Μόλις την έστησα,απίστευτη!
Θα παρακαλούσα αν μπορούσατε να μου πείτε ρυθμίσεις εικόνας.
Ευχαριστω'!

Καλοθέατη. http://reviews.plasmatvbuyingguide.com/panasonic-plasma-tv/panasonic-st50-picturesettings.html. Από την εμπειρία μου με την st50 αυτό το site προτείνει ρυθμίσεις προς το φωτεινότερο και εντυπωσιακότερο. Η αλήθεια είναι ότι η st στις 55 ίντσες και ειδικά σε hd είναι εντυπωσιακή, σου δημιουργεί την αίσθηση του 3d αν την παρακολουθείς από τα 2,5 - 3μ.

Ευχαριστώ πολύ!
Εχω και την 42PX80 απο την οποία είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αλλά με την ST60 δεν υπάρχει σύγκριση...Αυτό που τόνισες για την αίσθηση 3D παρακολουθώντας την απο σχετικά κοντά το διαπίστωσα,έχεις απόλυτο δίκιο!
Ευτυχώς που δεν πήγα σε LCD ακολουθώντας το <ρεύμα>...
Συμβουλή για όποιον ψάχνει 55" στην τιμή αυτή δεν έχει αντίπαλο...
Καλοθέατη. http://reviews.plasmatvbuyingguide.com/panasonic-plasma-tv/panasonic-st50-picturesettings.html. Από την εμπειρία μου με την st50 αυτό το site προτείνει ρυθμίσεις προς το φωτεινότερο και εντυπωσιακότερο. Η αλήθεια είναι ότι η st στις 55 ίντσες και ειδικά σε hd είναι εντυπωσιακή, σου δημιουργεί την αίσθηση του 3d αν την παρακολουθείς από τα 2,5 - 3μ.

Last edited:
20130914_144048.jpg
Μόλις έπεσε στά χέρια μου. Ποιο πολύ έχει ενδοιαφέρον τό 3d περιεχόμενο, και λιγότερο όλα τα άλλα(FC BARCELONA 3d ).:aktion033: