Μόλις την παρήγγειλα από Πλαίσιο.
Η τελευταία συσκευασμένη,ζήτησα να δώ το κουτί ότι δεν εχει ξανά ανοικτεί.
Συνοδεύεται από ένα ζευγάρι γυαλιά,ποια,οικονομικά, προτείνετε να αγοράσω επιπλέον;
Τα panasonic κοστίζουν 69 ευρώ..
Καλά,και εγώ την 42PX80 έχω,απίστευτη τηλεόραση!Kι εγω σημερα απο Πλαισιο την 55"...θεωρω οτι εκανα αντιστοιχα καλη επιλογη οπως πριν 3 χρονια με την PX80 που ηταν απιστευτο value for money οσον αφορα το λογο ποιοτητα εικονας/χρηματα.
Γυαλια αναφερει πιο πριν ενας φιλος τα 5100 της Samsung οτι ειναι ok.
Λιγο με ανησυχει ο babis3 αλλα ειμαι αισιοδοξος οτι θα τη βρει την ακρη...:ernaehrung004:
Τον βασιλιά, στους 3 μασκοφορους δεν πρέπει να τον βλέπουμε με ξανθά μαλλιά?
Αυτή η εμμονή στο κόκκινο έχει γίνει εκνευριστική. Απόχρωση, κορεσμός, luminance, αποκοπή, κλίμακα του γκρι όλα είναι offset.
Έχω σταματήσει να βλέπω ταινίες, και ασχολούμαι μόνο με τα settings.
Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω την τηλεόραση (έχω την 42px80-τρελά ευχαριστημένος απλά θέλω μεγαλύτερη),μήπως μπορεί κάποιος από τους κατόχους να μας πει τις εντυπώσεις του σχετικά με την ποιότητα της εικόνας σε τηλεοπτικό σήμα (βλέπω 50-50 nova -ταινίες)
Καλοθέατη. http://reviews.plasmatvbuyingguide.com/panasonic-plasma-tv/panasonic-st50-picturesettings.html. Από την εμπειρία μου με την st50 αυτό το site προτείνει ρυθμίσεις προς το φωτεινότερο και εντυπωσιακότερο. Η αλήθεια είναι ότι η st στις 55 ίντσες και ειδικά σε hd είναι εντυπωσιακή, σου δημιουργεί την αίσθηση του 3d αν την παρακολουθείς από τα 2,5 - 3μ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.