Μεγάλη η διαφορά σέ ansi contrast. Τό μαύρο έχω τήν εντύπωση πέφτει στό μισό από full screen.
Ακόμη στο στρωσιμο της tv είμαι. ΝΟΜΙΖΩ δέν θά έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στα περισσοτερα games.babis με το lag της σε games ασχοληθηκες καθολου?
Οταν το είδα για πρώτη φορά στο μόνιτορ, δέν πρόσεξα κατι περίεργο. Με τήν αναπαραγωγή του όμως στον player της tv, φαίνεται ότι η απόδοση του μαύρου υστερει σε ansi contrast. Δέν ξέρω ακριβώς πόσο, αλλά με την πρώτη εντύπωση νομίζω πέφτει στό μισο.
Όταν λες μικρο flicker τι εννοείς? Σε φωτεινά πλάνα, σε σκοτεινά πλάνα, στη κίνηση της κάμερας της κάμερας σε ανοικτόχρωμα πλάνα? Εννοείς κάτι σαν μεταβολή του gamma από πλάνο σε πλάνο ή το τρεμοπέξιμο της εικόνας γενικώς, εμφανές αν πλησιάσεις πολύ κοντά, πράγμα σύνηθες στις πλάσμα γενικώς όπως και στις παλιές crt.? Μπράβο πάντως για την επιλογή να πας σε 65άρα value for money, και όχι σε μικρότερη premium, η μεγάλη εικόνα σίγουρα υπερτερεί από τους πολλούς πυρήνες και τις smart πλατφόρμες.Δεν έχω δει άλλες, η διαφορά από την Philips που είχα είναι τεράστια. Ματ με γυαλί. Η τηλεόραση δεν κόβει καθόλου την αντανάκλαση. Σε δωμάτιο με μοναδικό φως, ενα λαμπτήρα νυχτώς , σχεδόν πλήρη συσκότιση φαίνονται τα πάντα . Την ημέρα τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Να φανταστείτε ότι δεν μπορώ να βγάλω φωτογραφίες χωρίς να είμαι μέσα και εγώΔεν θέλω να μείνω παραπάνω σε αυτό το σημείο, γιατί νομίζω ότι είναι μαζί με το μικρό flicker το μόνο αρνητικό της εικόνας.
Σε πλάνα φωτεινά, ανεξάρτητα κίνησης,(ακόμη και στό μενού της tv με τα app) υπάρχει ένα τρέμουλο. Αυτό γίνεται αντιληπτό πολύ ευκολα.
Δέν έχω ασχοληθεί μέ το τί κάνει το inteligent frame creation και γενικά με όλα τα εξυπνα βοηθήματα καί τούς αυτοματισμούς πού παρέχει η τηλ.
Δικιο εχεις αλλα υποτιθεται οτι οι Plasma δεν εχουν πλεον flicker, μετα τα panels του 2010-11 ειδικα.
Μπορω να το επιβεβαιωσω με την UT50, ΙFC max και αναλογικο τηλεοπτικο σημα.
ΟΧΙ! Το εχω παντα στο αυτοματο. Δεν εχω λογο να το αλλαξω, απλα για να δω αν κανει flicker.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.