Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

αυτο ισχυει και για την σειρα V10????

Ισχύει για όλες τις Panasonic από το 2008 και μετά...

...και είναι γραμμένο στο ΡΧ80τέφτερο, G10τέφτερο και U10τέφτερο στην πρώτη σελίδα του κάθε νήματος... ;)

Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει κάποιο link να διαβάσω για το PTCT, προκειμένου να ενημερωθώ για την σημασία του στην τηλεόρασή μου, που είναι η μόνη (στον ιντερνετικό κόσμο!) στην οποία αντί για 00.00.00.00.00. δείχνει 01.01.01.01.01. ;
Ευχαριστώ προκαταβολικά! ( η TV παίζει άψογα!)

Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει κάποιο link να διαβάσω για το PTCT, προκειμένου να ενημερωθώ για την σημασία του στην τηλεόρασή μου, που είναι η μόνη (στον ιντερνετικό κόσμο!) στην οποία αντί για 00.00.00.00.00. δείχνει 01.01.01.01.01. ;
Ευχαριστώ προκαταβολικά! ( η TV παίζει άψογα!)

5.2.2. Display of SOS History

SOS History (Number of LED blinking ) indication.
From left side; Last SOS, before Last, three occurrence before, 2nd occurrence after shipment, 1st occurrence after shipment.
This indication except 2nd and 1st occurrence after shipment will be cleared by [Self-check indication and forced to factory shipment
setting].

η τηλεόρασή σου έχει καταγράψει κάποιο σφάλμα (εμφανίζονται με το κόκκινο φωτάκι που αναβοσβήνει). Πολύ πιθανό να είναι απο κάποια διατάραξη του ρεύματος όπου η τηλεόραση ενεργοποιεί κάποιο σύστημα προστασίας. (το έχει πάθει και φίλος ,όπου δεν έκανε καλή επαφή το καλώδιο ρεύματος και η τηλεόραση έσβησε μόνη της και αναβόσβηνε το led).

Δεν νομίζω πάντως οτι υπάρχει λόγος ανησυχίας, εκτός αν έχεις παρατηρήσει άλλη παράξενη συμπεριφορά στην τηλεόραση.

sost.png

Σε ευχαριστώ και πάλι φίλε Σάκη!

Σαν πολλές φορές δεν είναι για καινούρια συσκευή; Βέβαια δεν πολυκατάλαβα τον τρόπο απεικόνισης των σφαλμάτων αλλά δεν θάπρεπε να "καθαρίσει" κάποια στιγμή; Στο μεταξύ την έχω εκτός πρίζας μήπως και θέλει κάποιο χρόνο εκτός ρεύματος για να μηδενίσει...

Οχι δεν είναι πολλές φορές, μία είναι.

(δεν μηδενίζεται με την μπρίζα έξω οπότε μην πεδεύεσαι!)

Panasonic 42u10 Παιζει avi/mkv απο SD?

Καλημερα, θα ηθελα να μάθω εαν η Panasonic 42U10E ΠΑΙΖΕΙ απο SD βιντεο avi.mkv η καποιο αλλο format και εαν οχι πως μπορει να γίνει αυτο ?
Ευχαριστώ πολύ για τα φώτα σας !!!:grandpa:

Re: Panasonic 42u10 Παιζει avi/mkv απο SD?

Παίζει AVCHD και mpeg2, κατά τις προδιαγραφές του προτύπου SD-Video 1,2.

Πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε σήμερα:
Συνδέοντας την Pany με το WD Live μέσω HDMI δεν ανοίγει το μενού ASPECT για να το αλλάξω...

Any ideas?

Καλημερα σε ολους.Χθες το βραδυ ανακαλυψα κατι στη U10 που απ οτι ειδα πιανει και στην S10.Ημουν στο teletext,κατι που συμβαινει σπανια,βρηκα κατι που με ενδιεφερε και ηθελα να το διαβασω.Λεω λοιπον να της χαμηλωσω λιγο την αντιθεση και πατωντας το menu της tv δυο φορες συνεχωμενα σου δινει την επιλογη να χωρισεις την οθονη στα δυο.Αριστερα συνεχιζει το τηλεοπτικο προγραμμα και στο δεξι μερος της οθονης τρεχει το text.Aν πατησεις και τριτη φορα το menu συνεχωμενα σου δινεται η δυνατοτητα να ρυθμησεις την αντιθεση του teletext σε τρια σταδια.

ωχχ...πάτε φιρι φιρι τελικά να γεμίσουμε brick-ια! :laugh: καλααααα....αύριο θα είναι πάνω...

Παρακαλώ για μια υπόδειξη πως θα δώ ποιο firmware έχουν οι TV μου.

Επίσης, αν από το serial number της συσκευής μπορώ να καταλάβω ποιο πάνελ φοράνε (κάπου το διάβασα, αλλά δεν το βρίσκω...) υποθέτω η 42 και η 50 θα φοράνε το ίδιο!)
Ευχαριστώ!

Mενού -> Ρυθμίσεις -> Μενού συστήματος -> Πληροφορίες συστήματος

Σχετικά με το πάνελ δεν υπάρχει κάτι να καταλάβεις από το S/N. Και οι δύο φοράνε 12ης γενιάς πάνελ της Panasonic.

Ευχαριστώ πολύ JL_? !!
(είδα στο manual για επιλογή : ενημέρωση του λογισμικού. Δεν κατάλαβα πως θα γίνει. Μέσω του ψηφιακού σήματος ή χρειάζεται κάποιος πρόσθετος εξοπλισμός; πχ να γραφτεί σε κάρτα sd κάποιο αρχείο ?)

Aυτή η ενημέρωση λογισμικού που αναφέρεται στο manual, αφορά τον ψηφιακό δέκτη και γίνεται μέσω "κεραίας".

Η αναβάθμιση firmware της τηλεόρασης, γίνεται μέσω κάρτας SD. Αν οι δικές σου έχουν την έκδοση 1215. δεν χρειάζεται να προβείς σε αναβάθμιση...