Μπορεί κάποιος να μου πει τις τυπικές ρυθμίσεις εικόνας για την τηλεόραση;
καλώς όρισες (1ο πόστ απ'ότι βλέπω)
στο θέμα μας....βλέπε S20 που είναι το ενδιάμεσο μεταξύ U & G και έχει και λιγότερες αντανακλάσεις απ'ότι αναφέρουν τα παιδιά που την πήραν ήδη.
η τηλεόραση βγάζει οπτική ίνα για τον ήχο άλλα δεν ξέρω το home cinema που έχεις τί προδιαγραφές έχει για να βοηθήσω.
Όσο για τις ίντσες, εγώ με 42άρα στα 3μ είμαι καλά αν και τελικά πλέον μου φαίνεται μικρή. Αν σε παίρνει οικονομικά για 50άρα ούτε να το σκέφτεσαι!
καλός σας βρήκα!!!
ξέρω ότι το ΤΗΧ δεν ειναι εργαλείο, ρωτάω αν εχει την προρρυθμιση αυτή γιατί είδα σε διάφορα post οτι επιλέγοντάς την δεν χρειαζότανε να κανένα στρώσιμο .
Επειδή ήρθε η ώρα αλλαγής της παλιάς crt ….είχα αποκλείσει εντελώς την περίπτωση plasma λίγο οι πωλητές που σου λένε “μακριά” λίγο η κατανάλωση λίγο οι ώρες λειτουργίας ,στρωσίματα και burn in panels, είχε αποκλειστεί η περίπτωση. Διαβάζοντας εδώ μέσα και λόγο περιορισμένου budget καταλήγω μάλλον στην U10 αν και ψηλό καψουρευτηκα την G20.
προσοχη μη κανεις καμια τρελα!!Μια ερώτηση. Κάνω το στρώσιμο που πρότειναν κάποια παιδιά (cinema με μειωμένη αντίθεση κ.τ.λ.) και δεν με απασχολεί προς το παρόν, η ''άχρωμη'' εικόνα, όσον αφορά τα τηλεοπτικά κανάλια. Για dvd όμως, δεν αντέχω ρε παιδιά. Δεν θέλω να έχω την εικόνα στο cinema, γιατί μ' αρέσουν τα έντονα χρώματα. Πειράζει αν βλέπω που και που κανα dvd, σε άλλη ρύθμιση, πλήν αυτή της cinema; Μήπως το ρισκάρω;
Μια ερώτηση. Κάνω το στρώσιμο που πρότειναν κάποια παιδιά (cinema με μειωμένη αντίθεση κ.τ.λ.) και δεν με απασχολεί προς το παρόν, η ''άχρωμη'' εικόνα, όσον αφορά τα τηλεοπτικά κανάλια. Για dvd όμως, δεν αντέχω ρε παιδιά. Δεν θέλω να έχω την εικόνα στο cinema, γιατί μ' αρέσουν τα έντονα χρώματα. Πειράζει αν βλέπω που και που κανα dvd, σε άλλη ρύθμιση, πλήν αυτή της cinema; Μήπως το ρισκάρω;
Δέν υπάρχει τέτοια επιλογή, μόνο να βλέπεις στην μισή οθόνη τον σταθμό και στην άλλη μισή το τελετέξτ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.