Inspiron
Established Member
- 22 May 2009
- 281
Ευχαριστούμε πολύ!!!!!
Πολύ αποκαλυπτικά τα video σου...
Πάντα ήταν η βασική μου απορία σχετικά με τις πλάσμα: αυτή η ξεπλυμένη εικόνα που βλέπουμε στα καταστήματα, πόσο βελτιώνεται όταν παίζει στο σπίτι.
Σίγουρα η εικόνα των πλάσμα σε σκοτεινό χώρο είναι τέλεια (το έχω δει), όπως και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Σε κανονικό φωτισμό όμως δεν ξέρω τι γίνεται...
[Ξέρω, με την απορία θα μείνω - το να αγοράσω πλάσμα μου φαίνεται αυτή την στιγμή απίθανο...]
Ημουν προχθές στο mediamarkt στην Κηφισίας και είχαν στήσει μια U10 δίπλα σε μια S10. Πήρα το τηλεκοντρόλ και ρύθμισα και τις δύο στο "κανονική" για να κάνω μια πρόχειρη σύγκριση. Η U10 ήταν απογοητευτική. Δεν είχα ξαναδεί πλάσμα να υποφέρει τόσο απο τα φώτα του καταστήματος. Θολή ξεθωριασμένη εικόνα με ελάχιστη αντίθεση. Η S10 απο δίπλα το πάλευε αλλά κρατιόταν αξιοπρεπώς. Δεν ξέρω αν κάνει τόσο μεγάλη διαφορά το αντιανακλαστικό φίλτρο ή μήπως απλά έπεσα σε ελαττωματικό κομμάτι U10, πάντως αν όντως η διαφορά ήταν έργο του αντιανακλαστικού φίλτρου, προσωπικά θα πήγαινα χωρίς δεύτερη σκέψη στην S10.
Οσον αφορά τις "οικιακές συνθήκες", σε φίλική G10 με τον πολυέλαιο αναμμένο και 2-3 σποτ να "χτυπάνε" την TV απο ψηλά, η εικόνα ήταν μια χαρούλα. Είχα διαβάσει τόσα για τις πλάσμα και περίμενα να απογοητευτώ όμως πραγματικά η G10 σε (σχετικά ακραίες) οικιακές συνθήκες ήταν άψογη. Φυσικά δεν έχω δει U10 σε τέτοιες συνθήκες αλλά δεν έχω λόγο να μην πιστέψω όλους αυτούς που ισχυρίζονται ότι η εικόνα είναι καλή, όπως φυσικα δεν έχω και κανέναν λόγο να μην πιστέψω όλους όσους ισχυρίζονται ότι λίγη φωτεινότητα παραπάνω την χρειαζόταν το σετ.
είδες καλύτερη κίνηση "ειδικά στο κινούμενο κείμενο" στην LCD?
δεν υπάρχει καμία σχέση, στις LCD απλά δεν διαβάζεις κινούμενο κείμενο!
Πιστεύω λίγο μηδενιστική η τοποθέτηση.
Δεν νομίζω ας πούμε να έχεις πρόβλημα να διαβάσεις κινούμενο κείμενο σε μια Β750. Το συμπέρασμα είναι κατα την γνώμη μου ότι αν η τσέπη δεν σου επιτρέπει πολλά ανοίγματα και θες να αγοράσεις ένα σετ με καλή κίνηση, τότε οι πλάσμα είναι μονόδρομος.
Και ποιος σου ειπε οτι μας ενδιαφερει η "θεση" σου?
Και που καθησα να σου απαντησω λαθος μου ηταν..."don't feed the trolls" που λενε και στα ξενα fora...![]()
Τελικά ο Ζαμπούνης έχει μπει σε αυτό το account...
Last edited: