Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Άλλο το ακούω ...και άλλο το βλέπω Γιώργη....-bye-

...υπάρχουν παραδείγματα που άκουγαν......αλλά όταν είδαν...

...είπαν ...

...τι ήταν αυτά που άκουγα.....αφού δεν είχα δει.....τώρα που είδα......κακώς άκουγα...αυτά που άκουγα.

Τα μάτια μας είναι ο καλύτερος κριτής και καλύτερα είναι ...

... να παίρνει κάποιος αυτό που βλέπει ότι είναι καλό...

... από το να αποφεύγει κάτι που ακούει ότι είναι κακό!!!

Σε SD είπες ότι τα πάει πολύ καλά. Είναι εξίσου καλή με την 50B550?
Ξέρεις ρωτάω γιατί ακούγεται γενικά ότι οι Panasonic υστερούν στον τομέα αυτό.

Ισως οι φετινες Samsung να ειναι λιγο καλυτερες σε scaling/deinterlacing αλλα πιστευω οτι η κορυφαια αντιθεση , κινηση και τα πολυ καλα χρωματα καλυπτουν την διαφορα με το παραπανω...

Σε σχεση με μια Samsung με DNIe (οπως η Β550) σιγουρα και στο scaling θα ελεγα οτι υπερτερει η Panasonic...-bye-

παιδιά την έχει το saturn στα 549

για πείτε μου εντυπώσεις οι κάτοχοι γιατί στο τσακ είμαι...

την θέλω για ταινίες (πολυ χαμηλό φως) και ps3

πώς πάει απο μαύρο? σε σχέση με την G10 υπάρχει μεγάλη διαφορα?

η σειρά U είναι γενικά καλύτερη απο την PZ80/85?

πείτε γιατι έχω ψηθει!

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

πείτε γιατι έχω ψηθει!

Post # 3

πείτε γιατι έχω ψηθει!

Παρα πολυ καλο μαυρο , μονο LCD με local dimming ισως εχει καλυτερο , αλλα αυτες εχουν αλλα προβληματα...απο τις PΖ80/85 θα ελεγα οτι ειναι σιγουρα καλυτερη...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

ωχ έχεις δίκιο! δεν τα είδα τα πρώτα post! -bye-

Αν δεν σου ανοίγει κάποιο link με γενικότερα τεχνικά χαρακτηριστικά, μπορείς να πας στο 2ο post του νήματος της G10 ... Panasonic είναι κι αυτή.... ;)

Παρα πολυ καλο μαυρο , μονο LCD με local dimming ισως εχει καλυτερο , αλλα αυτες εχουν αλλα προβληματα...απο τις PΖ80/85 θα ελεγα οτι ειναι σιγουρα καλυτερη...

το pwm noise φαίνεται σε μυρμήγκιασμα? θυμάμαι προχθές στο saturn που τις έβλεμα η U10 είχε λίγο περισσότερο απο την G10 ή ήταν η ιδέα μου?

βλέπω να πήζουμε στο πλασμα!

Στα επιπεδα της G10 ειναι το μαυρο , το pwm noise , τα phosphor trails, μονο που η G10 βγαζει περισσοτερη μεγιστη φωτεινοτητα και εχει και αντιανακλαστικο φιλτρο...

Αν και ακομη και στο θεμα των ανακλασεων ουσιαστικα δεν εχει προβλημα η U10...-bye-

Απάντηση: Re: Samsung UE46B7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γεια σας και απο μενα,
εδω και 2 εβδομαδες κατοχος 50U10.Τελεια τιμη-αποδοση

Καλώς ήρθες Θόδωρε και καλορίζικη η τηλεόρασή σου...-bye-

..μετέφερα το post σου στο νήμα της U10, μιας και είναι άλλο μοντέλο από τη Samsung B7000... ;)

Στα επιπεδα της G10 ειναι το μαυρο , το pwm noise , τα phosphor trails, μονο που η G10 βγαζει περισσοτερη μεγιστη φωτεινοτητα και εχει και αντιανακλαστικο φιλτρο...

Αν και ακομη και στο θεμα των ανακλασεων ουσιαστικα δεν εχει προβλημα η U10...-bye-

χμμμ πολύ καλα νεα τότε -bye-

χμμμ πολύ καλα νεα τότε -bye-

Πραγματι , ακουγεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο ...
Περιμενω την Τεταρτη να την δω επιτελους ζωντανα και ξαναλεω οτι θα ειμαι ιδιαιτερα αυστηρος μαζι της στη συγκριση με την Β650 ...
:slapface:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Το πρόβλημα με τους ΟΝΚΥΟ υπήρχε στην έκδοση λιγισμικού που πρωτοκυκλφόρησε την άνοιξη, (υπήρξαν πολλές αναφορές στο Aγγλικό forum) μετά την 1213-10000 λέγεται ότι άλλαξαν τα πράγματα...για παράδειγμα..

Tελικά, σήμερα που διάβασα όλο το νήμα :D , φαίνεται πως όντως μετά την 1213 δεν υπάρχει πρόβλημα... Aν και οι Γερμανοί δεν ανέφεραν τόσο προβλήματα με το κλείδωμα, όσο κανονική λειτουργία για περίπου 5 λεπτά και μετά "ψηφιακά χιόνια"...

Αν κανείς πάραυτα, ακόμα και με το καινούριο firmware, αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα με σύνδεση HDMI μεταξύ Panasonic και Onkyo, η λύση είναι η απενεργοποίηση του Deep Color στον Onkyo...

Αν δεν σου ανοίγει κάποιο link με γενικότερα τεχνικά χαρακτηριστικά, μπορείς να πας στο 2ο post του νήματος της G10 ... Panasonic είναι κι αυτή.... ;)

Oι όποιες δυσλειτουργίες διορθώθηκαν... :a0210:

Καταραμένο copy-paste... :flipout: :flipout: :flipout:

Ισως οι φετινες Samsung να ειναι λιγο καλυτερες σε scaling/deinterlacing αλλα πιστευω οτι η κορυφαια αντιθεση , κινηση και τα πολυ καλα χρωματα καλυπτουν την διαφορα με το παραπανω...

Σε σχεση με μια Samsung με DNIe (οπως η Β550) σιγουρα και στο scaling θα ελεγα οτι υπερτερει η Panasonic...-bye-

Άντε πάλι από την αρχή στο ψάξιμο.
Και δεν ξέρω την U αν την έχουν φέρει στην Κύπρο.:chinscratch:

Λοιπόν ας γράψω κι εγώ τις εντυπώσεις μου μετά από λίγο τηλεοπτικό και μία ταινία σε DVD από Scart.

- Όσο παίζει η τηλεόραση βελτιώνεται, ειδικά τις πρώτες ώρες η βελτίωση είναι ραγδαία και εμφανέστατη.
- Το μαύρο είναι εμφανώς καλύτερο από της LG μου, αρκετά χειρότερο από της Κουρο, και σε κάθε περίπτωση αξιοπρεπέστατο ειδικά όταν είναι δίπλα σε φωτεινό χρώμα. Επηρεάζεται δε πολύ λίγο από τον περιβάλλοντα φωτισμό. Δεν το συγκρίνω καν με το μη-μαύρο των LCD. Με LED που κάνουν 3 φορές παραπάνω δεν ασχολούμαι για να μην στεναχωρήσω κόσμο...
- Το scaling είναι πολύ καλό στα ψηφιακά κανάλια, αλλά στα αναλογικά χάνει hands down από τo dualXD της LG. Είναι σοφτ αν και όχι κακό, το αντίθετο. Και πάλι δεν ασχολούμαι με καμία LCD όπου θεωρώ πως το αναλογικό απλά δεν βλέπεται.
- Σε DVD είναι πολύ καλή, ελάχιστα σοφτ αλλά πολύ κινηματογραφική και με σωστά χρώματα. Επίσης πολύ καλή κίνηση.
- Ο δεκτης δεν είναι και από τους πιό ευαίσθητους.
- Στο cinema mode είδα σωστά χρώματα και όμορφη, κινηματογραφική εικόνα αν και λίγο σκοτεινή. Στο Δυναμικό είναι όλα καμμένα. Στο κανονικό μία μέτρια κατάσταση. Μόνο ελάττωμα η μειωμένη φωτεινότητα στο cinema mode, θα ήθελα να μπορεί να κρατήσει αυτό το μαύρο με λίγο παραπάνω φως και λαμπρότερο άσπρο. Φαντάζομαι η G εκεί της ρίχνει.
- Οι αντανακλάσεις είναι πολλές σε no signal φάση, αλλά όχι όταν προβάλεται εικόνα.
- IR δεν υπάρχει καθόλου, εμφανής η διαφορά με την LG μου.

Συμπερασματικά, μιλάμε για μια τβ με εκπληκτικό value for money στις 42 ίντσες (!) και τα 549 ευρώ, που παίζει στα ίσα με ο,τιδήποτε αν έχει καλό σήμα και θες να δεις ταινία, ειδικά σε σκοτεινό περιβάλλον. Σε HD πρέπει να ξυρίζει αν κρίνω από το DVD. Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω αν κάποιος θέλει μια τβ για να βλέπει τις ταινίες του το βραδάκι και κανένα ματσάκι.

Να προσθέσω και κάτι ακόμα. Καταλαβαίνω απόλυτα τώρα την διαφορά προσέγγισης στην τεχνολογία πλάσμα μεταξύ της Πάννυ και της LG. Η Πάνυ επιδιώκει να κάνει συσκευές κινηματογραφικής προβολής και ακριβείας, ακολουθώντας τα χνάρια της Pioneer. Η LG ακολούθησε άλλο δρόμο, επιλέγωντας να κάνει τηλεοράσεις με την παραδοσιακή λογική των CRT, δηλαδή φωτεινές οθόνες που να παίζουν καλά τηλεόραση. Κάθε προσέγγιση καλύπτει διαφορετική αδυναμία της τεχνολογίας LCD. Μακάρι και οι δύο να βελτιωσουν τις αδυναμίες τους!

- Στο cinema mode είδα σωστά χρώματα και όμορφη, κινηματογραφική εικόνα αν και λίγο σκοτεινή. Στο Δυναμικό είναι όλα καμμένα. Στο κανονικό μία μέτρια κατάσταση. Μόνο ελάττωμα η μειωμένη φωτεινότητα στο cinema mode, θα ήθελα να μπορεί να κρατήσει αυτό το μαύρο με λίγο παραπάνω φως και λαμπρότερο άσπρο. Φαντάζομαι η G εκεί της ρίχνει.

άρα δεν έχει το ίδιο μαύρο με την G10?

Τωρα αν σου πω οτι με αυτα που γραφεις ειμαι για να ακυρωνω την παραγγελια μου αυριο το πρωι....
Το τηλεοπτικο μου στην Β650 ειναι απλα αριστο και το μαυρο πολυ καλο μερα νυχτα με φωτα η χωρις ...
Η σοφτ εικονα δεν ειναι η αδυναμια μου προσωπικα και οταν ειχα χρυσοπληρωσει το pixel plus της philips σε crt , ηταν ακριβως γιατι δεν ηταν σοφτ ...
Χμμμ... αντε θα την παραλαβω και θα σχηματισω αποψη κι εγω.
Το πολυ να την παρει κανενας φιλος απο εδω σε καλη τιμη αν δεν ταιριαζει στα "γουστα" μου , γιατι καλη τηλεοραση ειναι σιγουρα ...
:chinscratch: