Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Another measure is the ANSI contrast, in which the measurement is done with a checker board patterned test image where the luminosity values are measured simultaneously. This is a more realistic measure of system capability, but includes the potential of including the effects of the room into the measurement, if the test is not performed in a room that is close to ideal.

Γιάννη νομίζω μπερδεύτηκες.

Οχι ακριβως αυτο λεω , η μετρηση on/off ειναι πλασματικη και δινει ψευτικα αποτελεσματα , ειδικα ευνοει τις LCD με dimming του φωτισμου προφανως γι'αυτο το χρησιμοποιουν σε εκεινο το site...

Στα σάιτ δηλαδή μέτρησαν μέγιστο λευκό σε ολόλευκη οθόνη το 36?????

Γιάννη σόρυ είχα διαβάσει λάθος το ποστ σου!

Last edited:
The Vizio, in our opinion, produced much smoother looking motion with very little artifacting. The motion artifacting on the Panasonic TC-P50U1 was definitely an issue for us.

Το απολύτως άκυρο ρήβιου.... Έλεος ρε υπάλληλε της βύζιο....

@sfortis: Για το μαύρο της U10 σε σχέση με την G10 που ρωτούσες, η προσωπική μου υποκειμενική εκτίμιση, έχοντας τις δει διπλα-δίπλα:
α) σε χώρο με αρκετά χαμηλό φωτισμό, φαίνεται ίδιο,
β) σε χώρο με δυνατό φωτισμό, της G10 φαίνεται πιο σκούρο, λόγω επίστρωσης.

Συντάκτης γερμανικού περιοδικού A/V που γράφει και στο γερμανικό φόρουμ, ισχυρίζεται πως τις μέτρησε ίδιες στο μαύρο.

Στο HiTech, μέτρησαν στα 0,07 nits την U10 και στα 0,03 nits την G15, αλλά δεν ξέρω πόση εγκυρότητα να τους δώσω, καθώς, παρά την χειρότερη μέτρηση της U10 γράφουν κατά τ' άλλα πως είναι καλύτερη στα σκοτεινά από την G15 :blink:, ενώ τονίζουν πως η U10 δεν έχει IFC και διαθέτει 4 HDMI... :blink: :blink:

Καμιά Βύζιο μέτρησαν στο Hitech να γελάσουμε;

Και να σκεφτείτε ότι αυτοί οι άνθρωποι επηρεάζουν μια ολόκληρη αγορά...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις

Πώς θα συντονίσουμε το power buy;

Τι να σου πω... Δεν ξερω...

Μπας και ξερει κανεις?

Παντως και εγω θελω μια χαμηλου κοστους και καλης εικονας 42αρα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώ

Τι να σου πω... Δεν ξερω...

Μπας και ξερει κανεις?

Παντως και εγω θελω μια χαμηλου κοστους και καλης εικονας 42αρα...

Δεν σου κανει η U10...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ειναι χαμηλου κοστους....
.
.
.
.
.
μεν αλλα....
.
.
.
.
.
εχει σουπερ (και οχι απλα καλη) εικονα....-bye-

Μετά από πολλά τηλεφωνήματα την βρήκα στο Public Κύπρου. Θα πάω μετά την δουλειά να την δω. Το μονο πράμα που με απασχολεί είναι τα 2 HDMI που είναι αδικαιολόγητα κατά την άποψη μου λίγα.

Μετά από πολλά τηλεφωνήματα την βρήκα στο Public Κύπρου. Θα πάω μετά την δουλειά να την δω. Το μονο πράμα που με απασχολεί είναι τα 2 HDMI που είναι αδικαιολόγητα κατά την άποψη μου λίγα.

Παντως εγω βρηκα HDMI switch για 1 σε 3 με 39 ευρω και 1 σε 4 με 49 ευρω , αν χρειαστω μελλοντικα θα παρω καποιο απο τα δυο , βρηκα επισης αυτοματο switch που γυριζει μονο του (χωρις διακοπτη) 1 σε 2 με 29 ευρω....

Καλησπερα και απο μενα σε ολη την παρεα.Το πρωι παραγγειλα τη δικη μου 50 U10.Παραλαβη την Πεμπτη,τιμη 999 απο τη γνωστη αλυσιδα και δωρο η βαση τοιχου.Η τηλεοραση θα ανοιχτει σε περιπου ενα μηνα που θα εγκατασταθω στο σπιτι που θα νοικιασω απο ενα θειο μου,κατι μερεμετακια θελει και το τελειωνει.Οι δοκιμες θα γινουν τοτε,αν και ξερω τι να περιμενω μιας και στο σαλονι του πατρικου που μενω τωρα εχω παρει μια 42 S 10.Καλοριζικη ,καλοθεατη και καλες γιορτες σε ολους μας.