Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Κατι πιο συγκεκριμενο..?

δεν υπάρχει γενικα κανένα θέμα με τις ώρες, εγώ πχ τώρα στο στρώσιμο θα την έχω 24/7 ανοικτή για 1 βδομάδα +.

Μετα θα παίζει τις φυσιολογικές για εμένα 2-3 ώρες την ημέρα.

Δεν θα έχεις κανένα θέμα να την έχεις 8-10 ώρες την ημέρα αν εκει θες να καταλήξεις.

Οπως καθε καταναλωτικο προιον καλο θα ηταν να κλεινει και αυτη μετα απο μερικες ωρες λειτουργιας...οχι οτι θα παθει τιποτα πχ. αν παιζει 10 ωρες συνεχομενα αλλα για καλο και για κακο...-bye-

Εχεις βαλει το DVD για στρωσιμο?

Οπως καθε καταναλωτικο προιον καλο θα ηταν να κλεινει και αυτη μετα απο μερικες ωρες λειτουργιας...οχι οτι θα παθει τιποτα πχ. αν παιζει 10 ωρες συνεχομενα αλλα για καλο και για κακο...-bye-

το έχω ρίξει στο popcorn σε .iso με repeat ;)

Μιλας για το DVD που αλλαζει χρωματα?

Βασικα γι αυτο ρωταγα για τις ωρες γιατι ελεγα μηπως μετα απο 7-8 ωρες που θα παιζει λεω να βαζω το DVD να παιζει ολο το βραδυ.

Κατα την γνωμη μου δεν χρειαζεται στρωσιμο αφου δεν μου εχει εμφανιστει ποτε image retention (τουλαχιστον που να φαινεται με γυμνο ματι)...απλως αποφευγω μαυρες μπαρες απο DVD και καμια φορα και λογοτυπα απο καναλια (βαζω την "μεγεθυνση")....

Οποτε το ιδιο συνιστω και σε ολους τους υπολοιπους....-bye-

czoun.png

wtf-wtf-shock-surprise-smiley-emoticon-000703-large.gif

Μέχρι και το emoticon ίδιο είναι!!!
Κάτι βρωμάει εδω...

Last edited:
Μedia Markt την έχει σίγουρα στα 549 τη 42άρα, την διαφημίζει και στο φυλλάδιό του άλλωστε (από αποθέματα, βέβαια, δεν έχω ιδέα πως τα πάει). Κάτι είχε ακουστεί και για Saturn και Electroworld...

Εγώ πάντως έχω αρχίσει να φοβάμαι Χρήστο, ε... Γιάννη εννοώ.

Μαλλον πολλες ταινιες κατασκοπιας βλεπεις και εχεις επηρρεαστει...-bye-

Ελπιζω να μην πειραζει που χρησιμοποιω το smilie αυτο παλι...:BDGBGDB55:

Δομή πάνελ πλάσματος σε μεγέθυνση (φωτό από Panasonic TX-P42U10E του sfortis :D )

PlasmaPixelStructure.jpg

Τα Adress Electrodes βρίσκονται κάθετα τοποθετημένα πίσω από τις επιστρώσεις φωσφόρων και δεν είναι ορατά στη συγκεκριμένη φωτογραφία...

Last edited: