Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Μάλλον πρέπει να αλλάξουν δακτυλογράφους επειγόντως... :D

Έχει τίποτα ενδιαφέρον στο καινούριο (δεν το πήρα ακόμα);

παιδια να ρωτησω κατι
για ποια panasonic μιλαμε γιατι στο σκρουτζ μου βγαζει 2
Panasonic Viera TX-L42U10
και
Panasonic TX-P42U10E

Επειδή έχει ξεφύγει λίγο το θέμα, μπορούμε να συγκρίνουμε με τηλεοράσεις ίδιων διαστάσεων και μέχρι +20% στην τιμή, άντε 30;

Γιατί κι εγώ ξέρω να πω ότι η Κουρο είναι καλύτερη από την U, χαίρω πολύ χαιρόπουλος. Όσο για το τηλεοπτικό σήμα, εφόσον μετά από δοκιμές ωρών δεν άντεχα να το βλέπω σε Σονυ Χ3500, αμφιβάλλω σοβαρά για τις επιδόσεις των βασικών μοντέλων της Σάμσουνγκ τουλάχιστον όσον αφορά το δικό μου γούστο.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Επειδή έχει ξεφύγει λίγο το θέμα, μπορούμε να συγκρίνουμε με τηλεοράσεις ίδιων διαστάσεων και μέχρι +20% στην τιμή, άντε 30;

Γιατί κι εγώ ξέρω να πω ότι η Κουρο είναι καλύτερη από την U, χαίρω πολύ χαιρόπουλος. Όσο για το τηλεοπτικό σήμα, εφόσον μετά από δοκιμές ωρών δεν άντεχα να το βλέπω σε Σονυ Χ3500, αμφιβάλλω σοβαρά για τις επιδόσεις των βασικών μοντέλων της Σάμσουνγκ τουλάχιστον όσον αφορά το δικό μου γούστο.

Συμφωνώ! Και μάλιστα όχι στο νήμα συγκεκριμένου μοντέλου αλλά στην αγορά νέας τηλεόρασης...

Φίλε underdog η Χ3500 είναι μοντέλο 2007. Θα μου έκανε εντύπωση αν οι φετινές Samsung με το πολυδιαφημισμένο και πολυσυζητημένο τους πανάκριβο (αν θέλουμε το πιστεύουμε φυσικά) scaller είχαν χειρότερο τηλεοπτικό απο μια τηλεόραση του 2007! Ακόμα και αν μιλάμε για μια Sony σειρά X!

Σωστό κι αυτό! Αν και οι κορυφαίες σειρές συνήθως έχουν λίγο παραπάνω "διάρκεια ζωής". Τέλος πάντων, όταν δω LCD που να παίζει καλά το τηλεοπτικό μας θα το πω, πάντως προς το παρόν δεν υπήρξε, ούτε σε μαγαζί ούτε σε φίλους ούτε δική μου.

Για να επιστρέψουμε ον τοπικ, δεν ήξερα ότι κάνει 4.4 pulldown και δείχνει στα 96 Hz. Για μένα η απολύτως ορθότερη μέθοδος απεικόνισης, εννοείται με το IFC οφ. Μέχρι πέρσι μόνο πολύ ακριβές και πολύ λίγες τβ το έκαναν αυτό. Μακάρι να έκανε το ίδιο και η LG μου.

Όσο για το τηλεοπτικό σήμα, εφόσον μετά από δοκιμές ωρών δεν άντεχα να το βλέπω σε Σονυ Χ3500, αμφιβάλλω σοβαρά για τις επιδόσεις των βασικών μοντέλων της Σάμσουνγκ τουλάχιστον όσον αφορά το δικό μου γούστο.

Φίλε underdog η Χ3500 είναι μοντέλο 2007. Θα μου έκανε εντύπωση αν οι φετινές Samsung με το πολυδιαφημισμένο και πολυσυζητημένο τους πανάκριβο (αν θέλουμε το πιστεύουμε φυσικά) scaller είχαν χειρότερο τηλεοπτικό απο μια τηλεόραση του 2007! Ακόμα και αν μιλάμε για μια Sony σειρά X!

Κώστα και Κώστα ο κάτοχος και των δύο τηλεοράσεων είχε γράψει....

CUBALIBRE:Έχω εδώ και 1 εβδομάδα περίπου την 32" Β650 για το υπνοδωμάτιο. Οι εντυπώσεις είναι ότι πρόκειται για μια υπέροχη τηλεόραση αν σκεφτεί κανείς το κόστος της. Ούτε Clouding, ούτε καμμένα pixels. Το μόνο που με ταλαιπώρησε λίγο ήταν η τοποθέτηση της βάσης ή οποία δεν είναι και η ποιό σταθερή. Σύντομα όμως θα παίξει βάση στον τοίχο. Η ποιότητα της εικόνας πάρα πολύ καλή σε τηλεποτικό σήμα, ενώ από DVD (1080p) απλά άψογη. Τα 100Hz κάνουν πολύ καλή δουλειά και η κίνηση είναι ομαλότατη. Άσε που μπορείς να επέμβεις και να το φέρεις εκεί που θέλεις.
Επειδή στο σαλόνι παίζει μια Sony X3500 46" και έχω ένα μέτρο σύγκρισης, μπορώ να πω ότι η Samsung είναι ένα click ποιό κάτω. Μη ξεχνάμε όμως και τη διαφορά στην τιμή. Πάντως για τις ευκολίες που προσφέρει και για την εντυπωσικακή ποιότητα της εικόνας της, είναι απλά the BEST of the BEST Value for money. Δεν της λείπει τίποτα.
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=809050&postcount=282

Last edited:
Ωραια λοιπον , για να μην ξεφευγει το θεμα .
Μετα απο 77 ωρες συνεχους παιξιματος χωρις να σβησει καθολου ...και χωρις να ζεσταθει στο ελαχιστο , ενω image retention δεν παρατηρηθηκε πουθενα !
Ο κοκκος δειχνει να εχει μειωθει .
Αυτο που παραμενει αμειωτο ειναι η αισθηση της διακεκομενης κινησης...
Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει ?
Σε μετριας ταχυτητας κινηση και σε γρηγορη , η εικονα μοιαζει σα να πηδαει ...

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Κώστα και Κώστα ο κάτοχος και των δύο τηλεοράσεων είχε γράψει....

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=809050&postcount=282

Ωραία, τώρα που επιτέλους λύσαμε την εξίσωση και βγάλαμε ότι στο τηλεοπτικό U10 > X3500 > B650, τι θα λέγατε να δούμε και μερικές φωτογραφίες;
Το νηματάκι είναι έτοιμο και περιμένει... -bye-
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=52645

Ωραία, τώρα που επιτέλους λύσαμε την εξίσωση και βγάλαμε ότι στο τηλεοπτικό U10 > X3500 > B650, τι θα λέγατε να δούμε και μερικές φωτογραφίες;

Εγω βγαζω φιλε μου , αλλα θα μπορεσω να τις ανεβασω τη Δευτερα απο τη δουλεια , μιας και εκει εχω το καλωδιο της μηχανης...
Αναρωτιεμαι αν θα φανει αυτο που βλεπω εγω...
:slapface:

Εγω βγαζω φιλε μου , αλλα θα μπορεσω να τις ανεβασω τη Δευτερα απο τη δουλεια , μιας και εκει εχω το καλωδιο της μηχανης...
Αναρωτιεμαι αν θα φανει αυτο που βλεπω εγω...
:slapface:

Αληθεια , εχει καποιος να μου προτεινει με τι ρυθμισεις να βγαλω τις φωτο ωστε να πετυχουμε καλυτερο αποτελεσμα ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Δεν μου έχεις δώσει την εντύπωση Γιώργο οτι ´´πείθεσε´´τόσο εύκολα από ένα και μόνο μήνυμα κάποιου συμφορουμίτη.Απλά μήνυμα μετέφερα, όπου στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο Κώστας και ο Κώστας είχαν συγκεκριμένες απόψεις , ο καθένας διαβάζει και βγάζει τα συμπεράσματά του
Μπορείς άλλωστε εύκολα με ένα quote στο μήνυμα του φίλου να ρωτήσεις τυχών απορίες.Αλλά μάλλον δεν βλέπω να έχεις την ´´ίδια´´ διάθεση και στο νήμα της B650 με εδώ.
Για εσένα πραγματικά αυτή η εξίσωση υπάρχει ;

Για να επιστρέψουμε ον τοπικ, δεν ήξερα ότι κάνει 4.4 pulldown και δείχνει στα 96 Hz.

Μετα το τελευταιο update (που οι U που εχουν πουληθει στην Ελλαδα το εχουν ηδη ενσωματωμενο) σε ολες τις Panasonic εχουμε αναπαραγωγη στα 96 Hz , στα δικα μου ματια το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο...