τα καναλια της digea πως κατεβαινουν?εχω ηχο αλλα οχι εικονα.ειναι mpeg4 δεν ειναι?
επρεπε να την βαλω να ψαξει για hd καναλια...
Εγώ αυτό που έχω να πω ότι είναι δυνατό να ναι τυχαίες οι διαφορές στις τιμές των U/S/G/V/10;
Όπως σε κάθετι, ό,τι πληρώνεις παίρνεις...
Δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες , το θεμα ομως ειναι οτι για μια διαφορα 5% στην εικονα οι κατασκευαστες τηλεορασεων πολυ συχνα μπορει να ζητανε και την διπλασια τιμη...
Καποιοι φορτωσαν στην U10 οτι δεν δειχνει σωστα στα καταστηματα ενω αν υπαρχουν υπερβολικα πολλα φωτα ουτε και η (κατα πολλους κορυφαια τηλεοραση του 2009) Pansonic V10 δεν δειχνει καλα...
![]()
Απο οτι ειχα δει το ιδιο ακριβως "προβλημα" εχουν ως και οι Pioneer , αλλα για την κορυφαια σειρα τηλεορασεων που κυκλοφορησε ποτε δεν τολμα κανεις να μιλησει...
Και στο κατω κατω της γραφης αν θελει καποιος τηλεοραση να βαλει σε μπαλκονι η εξωτερικο χωρο ημερα η αν εχει φωτα 10,000 watt σπιτι του ας παρει LCD με ματ επιστρωση...αν βρει καμια βεβαια γιατι οι κατασκευαστες LCD στα ανακλαστικα πανελ το εχουν γυρισει στην προσπαθεια τους να κανουν προσομοιωση της εικονας των πλασμα...![]()
Ωραία, τώρα που επιτέλους λύσαμε την εξίσωση και βγάλαμε ότι στο τηλεοπτικό U10 > X3500 > B650..........................
οταν την εβαλα να ψαξει dvb-t κατεβασε μονο τα ψηφιακα της ερτ,οταν το γυρισα σε αναζητηση hd channels,τα κατεβασε κανονικαΔλδ, πιάνεις κανονικά Digea με την Panasonic U10 και επιλεγμένη χώρα, κατά την αρχική εγκατάσταση, Ελλάδα.
Απο οτι ειχα δει το ιδιο ακριβως "προβλημα" εχουν ως και οι Pioneer , αλλα για την κορυφαια σειρα τηλεορασεων που κυκλοφορησε ποτε δεν τολμα κανεις να μιλησει...
Και στο κατω κατω της γραφης αν θελει καποιος τηλεοραση να βαλει σε μπαλκονι η εξωτερικο χωρο ημερα η αν εχει φωτα 10,000 watt σπιτι του ας παρει LCD με ματ επιστρωση...αν βρει καμια βεβαια γιατι οι κατασκευαστες LCD στα ανακλαστικα πανελ το εχουν γυρισει στην προσπαθεια τους να κανουν προσομοιωση της εικονας των πλασμα...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.