Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Το on/off του τηλεκοντρόλ δεν ανοίγει την τηλεόραση με ένα απλό πάτημα...

...πρέπει να το κρατήσεις πατημένο για μερικά δευτερόλεπτα....

....το ίδιο ισχύει και για άνοιγμα με τα αριθμητικά πλήκτρα.

ευχαριστω για τις απαντησεις,ας ελπισουμε οτι εχω κανει καποιο παιδιαστικο λαθος...παντως δεν την κλεινω σημερα μεχρι να τελειωσουν τα ματς....

τα καναλια της digea πως κατεβαινουν?εχω ηχο αλλα οχι εικονα.ειναι mpeg4 δεν ειναι?

επρεπε να την βαλω να ψαξει για hd καναλια...

Αν κατάλαβα καλά..... μένεις κάπου Κόρινθο-Λουτράκι και πιάνεις τα κανάλια της Digea κανονικά.

Εγώ αυτό που έχω να πω ότι είναι δυνατό να ναι τυχαίες οι διαφορές στις τιμές των U/S/G/V/10;
Όπως σε κάθετι, ό,τι πληρώνεις παίρνεις...

Δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες , το θεμα ομως ειναι οτι για μια διαφορα 5% στην εικονα οι κατασκευαστες τηλεορασεων πολυ συχνα μπορει να ζητανε και την διπλασια τιμη...

Καποιοι φορτωσαν στην U10 οτι δεν δειχνει σωστα στα καταστηματα ενω αν υπαρχουν υπερβολικα πολλα φωτα ουτε και η (κατα πολλους κορυφαια τηλεοραση του 2009) Pansonic V10 δεν δειχνει καλα...

neu_front.jpg

Απο οτι ειχα δει το ιδιο ακριβως "προβλημα" εχουν ως και οι Pioneer , αλλα για την κορυφαια σειρα τηλεορασεων που κυκλοφορησε ποτε δεν τολμα κανεις να μιλησει...:D

Και στο κατω κατω της γραφης αν θελει καποιος τηλεοραση να βαλει σε μπαλκονι η εξωτερικο χωρο ημερα η αν εχει φωτα 10,000 watt σπιτι του ας παρει LCD με ματ επιστρωση...αν βρει καμια βεβαια γιατι οι κατασκευαστες LCD στα ανακλαστικα πανελ το εχουν γυρισει στην προσπαθεια τους να κανουν προσομοιωση της εικονας των πλασμα...-bye-

η εικονα της digea ειναι ανωτερη του δορυφορικου της nova...που αν δεν αλλαξει πολιτικη τιμης θα κλεισει

Δλδ, πιάνεις κανονικά Digea με την Panasonic U10 και επιλεγμένη χώρα, κατά την αρχική εγκατάσταση, Ελλάδα.

Δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες , το θεμα ομως ειναι οτι για μια διαφορα 5% στην εικονα οι κατασκευαστες τηλεορασεων πολυ συχνα μπορει να ζητανε και την διπλασια τιμη...

Καποιοι φορτωσαν στην U10 οτι δεν δειχνει σωστα στα καταστηματα ενω αν υπαρχουν υπερβολικα πολλα φωτα ουτε και η (κατα πολλους κορυφαια τηλεοραση του 2009) Pansonic V10 δεν δειχνει καλα...

neu_front.jpg

Απο οτι ειχα δει το ιδιο ακριβως "προβλημα" εχουν ως και οι Pioneer , αλλα για την κορυφαια σειρα τηλεορασεων που κυκλοφορησε ποτε δεν τολμα κανεις να μιλησει...:D

Και στο κατω κατω της γραφης αν θελει καποιος τηλεοραση να βαλει σε μπαλκονι η εξωτερικο χωρο ημερα η αν εχει φωτα 10,000 watt σπιτι του ας παρει LCD με ματ επιστρωση...αν βρει καμια βεβαια γιατι οι κατασκευαστες LCD στα ανακλαστικα πανελ το εχουν γυρισει στην προσπαθεια τους να κανουν προσομοιωση της εικονας των πλασμα...-bye-

Pioneer KURO

2621572785_59737f79c8_o.jpg

ip06l5.jpg

Ωχχχ...και οι kuro τελικά έχουν ξεπλυμένο μαύρο και αντανακλάσεις?!?! η ΚΟΡΥΦΑΙΑ τηλεόραση ever?!?!

shit!!!

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Ωραία, τώρα που επιτέλους λύσαμε την εξίσωση και βγάλαμε ότι στο τηλεοπτικό U10 > X3500 > B650..........................

Νομίζω είναι άδικο να συγκρίνουμε μια πολύ καλή Plasma όπως είναι η U με μια LCD σε σήμα SD. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει σύγκριση ακόμα και με τά πανάκριβα μοντέλα LCD.
Την Panasonic πρέπει να την συγκρίνουμε με Plasma Samsung και LG, που κατά την άποψη μου όπως είπα και πριν η Samsung είναι αρκετά καλύτερη από την Panny.
Διευκρινίζω σε σήμα SD γιατί σε HD η Panasonic είναι κορυφή.

Κάποιος που θέλει τηλεόραση, δέν ενδιαφέρεται στην ουσία για τη τεχνολογία της (και ούτε θά 'πρεπε) απλά κοιτά με συγκεκριμένο budget τί έχει καλύτερη απόδοση..
Οπότε πιστεύω οτι είναι σκόπιμο να συγκρίνονται LCD vs Plasma εφάμιλλων τιμών για αναλογικό, ψηφιακό, γωνίες θέασης, σε φωτεινό/σκοτεινό περιβάλλον και όλες οι άλλες παράμετροι που αντιμετωπίζουμε όταν βλέπουμε TV.

Σωστο αυτο που λες αν και σε κινηση , ομοιομορφια οθονης και γωνια θεασης οποιαδηποτε πλασμα και να παρουμε υπερεχει ολων των LCD...

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Δλδ, πιάνεις κανονικά Digea με την Panasonic U10 και επιλεγμένη χώρα, κατά την αρχική εγκατάσταση, Ελλάδα.
οταν την εβαλα να ψαξει dvb-t κατεβασε μονο τα ψηφιακα της ερτ,οταν το γυρισα σε αναζητηση hd channels,τα κατεβασε κανονικα

Πολυ χαλια αυτη η U10 ρε γμτο , ειδικα αυτο το μαυρο ειναι πολυ ...μαυρισμενο ... ασε που δεν βλεπω να εχει καθολου καλο clouding και τα αντικειμενα δεν αφηνουν πισω "ουρες"...:idea:

Τελικα θα την παω πισω μου φαινεται...:BDGBGDB55:

Φίλε Sfortis δύο ερωτήσεις
1) Τα σπασίματα στη κίνηση της Γης στο παραπάνω video (20-22 sec) είναι έτσι και στη τηλεόραση ή οφείλεται σε κάτι άλλο?
2) Σε προηγούμενο video με πιο φωτεινές συνθήκες περιβάλοντος η κολώνα του σπιτιού αριστερά της οθόνης είναι εμφανής και σε πραγματικές συνθήκες ή απλά τονίζεται στη λήψη της κάμερας?

Ευχαριστώ!

Μην το λες, όλο και κάποιος θα υπάρχει που δεν χαρίζει κάστανα σε καμιά μάρκα, ειδικά "κορυφαία"... -bye-

Το θέμα με τις πλάσμα δεν είναι τόσο οι ανακλάσεις, αλλά το ότι φωτίζεται ο φώσφορος. Νομίζω μας το είχε αναλύσει ο _JL, αλλά που να ψάχνω τώρα... :blush: