Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Βλέπω και ξανα βλέπω τις φωτογραφίες που ανεβάσατε και δυστηχώς εγώ τέτοια εικόνα δεν έχω. Τέτοια εικόνα είχα στην px70. Αυτό το κρύσταλινο αδυνατώ να το δω στη u10 μου. Θεωρώ πως πρέπει να έχω πέσει σε ελατωματικό μοντέλο. Νομίζω έχω εξαντλήσει ό,τι μπορούσα να κάνω και έφτασε η στιγμή να πάρω τηλέφωνο τη panasonic. Όπως είπα και πριν, λόγω χριστουγένων, μετατίθενται για την επόμενη εβδομάδα. Αν οποιοσδήποτε έχει να μου προτείνει το οτιδήποτε μέχρι τη Δευτέρα, είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτος. Ευχαριστώ πολύ όσους βοήθησαν και θα επανέλθω, ελπίζω, με πολύ καλύτερες εντυπώσεις.

Ps. για τους περίεργους του forum έχω να τους φιλοδορήσω μερικά chillpills και λίγο περισσότερα getalifepills.

Γιάννη προσκυνώ...:worshippy:

Έχεις τον συνδιασμό. Γνώσεις - μεταδοτικότητα.

Αν δεν ασχολείσαι επαγγελματικά με το αντικείμενο, ο χώρος χάνει ένα μεγάλο ταλέντο.

Κρίμα να μην έχεις 30 τηλεοράσεις να τις περάσεις από κόσκινο όλες.

Χίλια μπράβο ρε φίλε :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

-bye-

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Συγχαρητηρια για την εκπληκτικη παρουσιαση...forum χωρις Γιαννη , προκοπη δεν κανει...:grinning-smiley-043

Ηδη με τον νεο δεκτη απο χθες βλεπω και βελτιωμενη εικονα στον ANT1 και σε μερικα ακομη καναλια ...

Το Quantum of Solace χθες στον Νovacinema ειχε φοβερη εικονα και συνειδητοποιησα ποσο χαμενος ειχα βγει τοσα χρονια που ειχα LCD...-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

.... συνειδητοποιησα ποσο χαμενος ειχα βγει τοσα χρονια που ειχα LCD...-bye-

:eek: .... :stoned: .... :flipout: ....καλημέρα.. -bye-

μην εισαι τοσο αφοριστικος , ρε Γιαννη , που να επαιρνες δηλαδη και KURO

edit : συγχαρητηρια για την παρουσιαση στον αλλο Γιαννη , μακαρι να εχουμε περισσοτερα τετοια , βοηθουν πολυ τα μελη

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

:eek: .... :stoned: .... :flipout: ....καλημέρα.. -bye-

Αυτά είναι! Λες να γίνει η νέα PX80 η U Χρήστο; -bye-

Σκέψου πόσο παραξενεύονται κάποιοι πωλητές τις τελευταίες μέρες.... :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma U10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

.......... και συνειδητοποιησα ποσο χαμενος ειχα βγει τοσα χρονια που ειχα LCD...-bye-

Ο.Κ. Πες μου τώρα που να σου στείλω την επιταγή..... :D

attachment.php

Attachments

• CertifiedCheck.jpg
    CertifiedCheck.jpg
    107.9 KB · Views: 163
Μόλις παρέλαβα τη δική μου 50U10, μπαίνω κι εγώ στη λίστα κατόχων :drummer: !
Επειδή πρέπει να αναχωρήσω, στήσιμο το βράδυ, στρώσιμο κι εντυπώσεις στο εγγύς μέλλον-bye-.

Με το BD 60 πως τα πας? -bye-
Εξαιρετικό δεν είναι?

Μονο μια ταινια BR εχω δει και κατι sample αλλα οι εντυπωσεις ειναι πολυ θετικες....-bye-

Ο.Κ. Πες μου τώρα που να σου στείλω την επιταγή..... :D

Βαλε πολλα μηδενικα πανω...:D

Κώστα εμένα η LG με έριξε πέρσι, μπορώ να πάρω μεταγραφή στην Πανασόνικ;
Θα πάρω και τις νέες KURO, το υπόσχομαι!
Παντως αυτες τις μερες στο φορουμ ζουμε την "αναγεννηση" των plasma. :grinning-smiley-043 Βεβαια αυτο για λιγο, γιατι του χρονου με τις 3D tv βλεπω επιστροφη στις lcd (λογω sony).-bye-

Παντως αυτες τις μερες στο φορουμ ζουμε την "αναγεννηση" των plasma. :grinning-smiley-043 Βεβαια αυτο για λιγο, γιατι του χρονου με τις 3D tv βλεπω επιστροφη στις lcd (λογω sony).-bye-

Ας γιρτάσουμε τη στιγμή!!! :drummer:

Οπως φαινεται , η φωτογραφικη μηχανη , βλεπει αυτα που εμεις δεν βλεπουμε παντα. Εδω η U με ανεβασμενες ρυθμισεις δειχνει στις φωτο απειρως καλυτερη απο την Β650 ...
Η αληθεια βεβαια ειναι πως στο ματι δεν εδειχνε ετσι η Β650, αλλα να η αποδειξη γιατι οι πλασμα ειναι πιο ξεκουραστες και κινηματογραφικες .
Ομολογω πως οι φωτο με εντυπωσιασαν περισσοτερο απο την τηλεοραση!
-bye-

62507__016_122_232lo.jpg
62696__017_122_799lo.jpg

[img=http://img41.imagevenue.com/loc232/th_62507__016_122_232lo.jpg]

[img=http://img170.imagevenue.com/loc799/th_62696__017_122_799lo.jpg]

Last edited by a moderator:
Οπως φαινεται , η φωτογραφικη μηχανη , βλεπει αυτα που εμεις δεν βλεπουμε παντα. Εδω η U με ανεβασμενες ρυθμισεις δειχνει στις φωτο απειρως καλυτερη απο την Β650 ...
Η αληθεια βεβαια ειναι πως στο ματι δεν εδειχνε ετσι η Β650, αλλα να η αποδειξη γιατι οι πλασμα ειναι πιο ξεκουραστες και κινηματογραφικες .
Ομολογω πως οι φωτο με εντυπωσιασαν περισσοτερο απο την τηλεοραση!
-bye-

[img=http://img41.imagevenue.com/loc232/th_62507__016_122_232lo.jpg]

[img=http://img170.imagevenue.com/loc799/th_62696__017_122_799lo.jpg]

Η φωτεινότητα είναι σχετική με την έκθεση στη φωτογραφική μηχανή...

Ανάλογα με τη διάρκειά της έκθεσης μπορείς εύκολα να προωθήσεις τη μία από τις δύο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η φωτο έχει ευνοήσει τη λιγότερο φωτεινή και η περισσότερο φωτεινή έχει καεί...
Με τον ίδιο τρόπο μπορείς (υποεκθέτοντας ελαφρά) να κάνεις την LCD να φαίνεται ισορροπημένη ενώ η plasma πολύ σκοτεινή.

Πάντως εγώ επιτέλους χόρτασα "μαυρίλα"* στις ταινίες!
Ατμοσφαιρικότητα στο maximum! :bsanta:

EDIT: * εννοώ σκιές, διαβαθμίσεις και λεπτομέρειες μέσα στις σκιές....και μαύρο μαύρο φυσικά